LAZOFLU
Emekli Yönetici
Ekran kartı tavsiyesi (PC den anlıyanlar)
Merhaba,
Pc ekran kartı almam gerekiyor. Benim kart dahili olduğu için yenisini almayı düşünüyorum. Malum artık düşük özellikliler iş görmüyor. Alacağım kart oyunlar da bana zorluk çıkarmayacak ve donma falan yaşatmayacak. Mesela pes2011 de ekran kartı shader model e takıldı. HD görüntüsü yüksek cözünürlü ve oyun grafiklerini iyi gösterebilecek bişey arıyorum. İlk tercihim pes oyunun da bana sorun çıkarmayacak. Pes hastasıyım çünkü
. Fiyat ise fazla bişey olmasını düşünmüyorum. Şöyle 70-80TL cıvarında 100 cıvarında da olabilir.
Sistemim bu
ön planda hebsiburada dan almak var.
2 tane de kafama takulan bar.
Bunlar nası , eğer bana göre değilse tavsiye edebileceğiniz hangileridir.
Buradan bakarsanız sevinirim.
Pc ekran kartı almam gerekiyor. Benim kart dahili olduğu için yenisini almayı düşünüyorum. Malum artık düşük özellikliler iş görmüyor. Alacağım kart oyunlar da bana zorluk çıkarmayacak ve donma falan yaşatmayacak. Mesela pes2011 de ekran kartı shader model e takıldı. HD görüntüsü yüksek cözünürlü ve oyun grafiklerini iyi gösterebilecek bişey arıyorum. İlk tercihim pes oyunun da bana sorun çıkarmayacak. Pes hastasıyım çünkü
. Fiyat ise fazla bişey olmasını düşünmüyorum. Şöyle 70-80TL cıvarında 100 cıvarında da olabilir.Sistemim bu
ön planda hebsiburada dan almak var.
2 tane de kafama takulan bar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar nası , eğer bana göre değilse tavsiye edebileceğiniz hangileridir.
Buradan bakarsanız sevinirim.