Tuş takımı ile nasıl mesaj yazılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bycengiz

bycengiz

Üye
    Konu Sahibi
Tuş takımı ile nasıl mesaj yazılır ?
Öncelikle merhaba herkeze. Benim 2 tane sorum olucak size ;

1.)Yeni iphone aldım fakat mesaj yazması çok zor o yüzden sayı takımı (tuş takımı) ile nasıl mesaj yazılır öğrenmek istiyordum ama cydia yüklü değil ( yüklenmiyor versyon 4.1 oldugundan ) app store da tuş takımı ile msj yazma programı varsa ismi nedir?

İphone 3Gs Version 4.1 Cydia yüklenmiyor ne yazıkki.

2.)Telefonu BestBuy'dan aldım 2 gün önce. 50 TL bayılıp birşey yaptırdım sanırım o unlock tu dimi? Eğer telefonumu unlock lu sayarsak jailbreak yaparsam unlock gidicekmi , bir daha mı unlock yaptırmak zorunda kalıcam ?

Şimdiden herkeze teşekkürler ( Ne zormuş ya İphone kullanmak:ağlarım:. Nokianın gözünü seveyim )

cptalperen

cptalperen

Üye
Öncelikle merhaba herkeze. Benim 2 tane sorum olucak size ;

1.)Yeni iphone aldım fakat mesaj yazması çok zor o yüzden sayı takımı (tuş takımı) ile nasıl mesaj yazılır öğrenmek istiyordum ama cydia yüklü değil ( yüklenmiyor versyon 4.1 oldugundan ) app store da tuş takımı ile msj yazma programı varsa ismi nedir?

İphone 3Gs Version 4.1 Cydia yüklenmiyor ne yazıkki.

2.)Telefonu BestBuy'dan aldım 2 gün önce. 50 TL bayılıp birşey yaptırdım sanırım o unlock tu dimi? Eğer telefonumu unlock lu sayarsak jailbreak yaparsam unlock gidicekmi , bir daha mı unlock yaptırmak zorunda kalıcam ?

Şimdiden herkeze teşekkürler ( Ne zormuş ya İphone kullanmak:ağlarım:. Nokianın gözünü seveyim )

http://www.maxicep.com/iphone-uygul...-sms-email-and-contact-management-402645.html buyur arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt