şok şok şok 5530&5800 flash player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
şok şok şok 5530&5800 flash player
beyler microsoft un adobe flash player a rakip olarak geliştirdiği bir uygulama uygulamanın pc için olanıda var silverligt ın sunduğu destek +NET.farework destekli videoları görebilirsiniz
uygulamayı tele kurduğunuzda simge gelicek ona girdiğinizde enable olucam disable değil
enable olduğunda artık video izleye bilirsiniz fakat siz ne olur ne olmaz tele rest atın enable yaptıktan sonra

hakettiysem + rep:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

hep link i vermeyi unutuyorum xD

• Beğen
Tepkiler: YsF_90 ve fatih982

YsF_90

YsF_90

Üye
önce deneyeceğim eğer gerçekten işe yarıyorsa ii bir teşekkürü hak edersin :ehe

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
bazıları virüsli diyre indirmeyebilir
link zaten resmi microsoft sayfasından fake değil:hmmm

YsF_90

YsF_90

Üye
yok kardeşim virüs aramam indirdim şimdi deneyeceğim bekle :ehe

--------------- Ekleme ---------------

yükledim ama simge falan yok nereye yüklüyor

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalarda simge yoksa direk yükler birde orjinel tarajıcıdaki vidıoları izlemeye dene

fnldstntn

Üye
calisiyor fakat sadece telefonun kendi tarayicisinda opera vaye baska bir tarayicida ise yaramiyor..

celibar

celibar

Üye
bakalım silverlight flashı oynatacakmı.

sarıbey

Üye
linke giremiyorum

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
tabikide orjinal tarayıcıda çalışır

YsF_90

YsF_90

Üye
evet opera da çalışmıyor. orjinal tarayıcıda çalışıyor şimdi teşekkürü hakettin.

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
link'e giremeyenler için link :

Barbo2

Barbo2

Üye
iyide vidows mobil haberdeki videoları bile oynatmıyo ben önceden yükledim sitesinden ne acib bi pro bu flaş mı net fareworkmu nasıl anlıycaz ki tüm siteler flaş on istiyor

Anußis

Anußis

Üye
calısıyor mu acaba ysf_90 kardeşim :) bende indirip deneyeyimde bu s60 v5lerin hepsinde uyumludur ins. x6 dada calısır sanırım

AlpReis

AlpReis

Üye
Ovi Storede var, indiremeyenler

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
x6 da çalışır
bakın eyler anlamadınınız galiba pro sadece .NETfarework ile yazılan videoları izleyebilirsiniz zaten çoğu video .NETfarework imzalıdır

fatih982

fatih982

Üye
teşekkürler kardeş

AlpReis

AlpReis

Üye
Facebook videolarını oynatmayan player'a ben player demem:islik

Barbo2

Barbo2

Üye
flaaaaaaaşşşşşşş 10 istiyozzzzzz biizzzzz agaaaa ya bu nokıda mokunu çıkardı bu işin güncelle gariiii 5800ııı patlat bi flaş on mest et bizi yaaa

Anußis

Anußis

Üye
valla ya bekliyoruz adobeyi cıkarsada artık zynga pokeri falan oynasak :D telden

AlpReis

AlpReis

Üye
flaaaaaaaşşşşşşş 10 istiyozzzzzz biizzzzz agaaaa ya bu nokıda mokunu çıkardı bu işin güncelle gariiii 5800ııı patlat bi flaş on mest et bizi yaaa

Yahu evet beeee, bu nasıl br iştir nasıl bir pazarlama anlayışıdır, Çıkar flaş Playeri telefon zaten süper, olsun bitsin, tek eksik te bu flash player anasını satayım:off::off::vur dört gözle bekliyorum, her çıkan flash player yazısına balıklama atlıyorum:P::P::P::naughty::naughty::naughty::naughty::aha::aha::sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt