Yaşadığı Şehirden Memnun Olmayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Yaşadığı Şehirden Memnun Olmayanlar
Ben Afyon'da yasıyorum ve gerçekten nefret ettiğim bir yerdir.Okulu bitirdiğim zaman ilk işim Afyon dısı bir yere gitmek olacak
Sorunlar:
Öncelikle, belki Afyon insanını duymusunuzdur.Gercekten cok acaip kişilerdir.Bir kere ona baktığın zaman yanına gelir ve"bir sorun mu var kardes cok baktın"böle derler ve kavga ararlar.Bunun nedeni ise yanındaki kızlara hava atma isteğidir.
Ondan sonra yaşı 15 e gelenler hemen bi motor alır sivri burun ayakkabı ve üstüne beyaz çorap giyerler bunuda kızlar beni böyle beğenir diye düsünür ama kızların ondan nefret ettiğini bilmezler.
Yani hep serseri olmaya özenti insanlarla doludur.
Afyon'da genç olmak zor.Çünkü hiçbir gezecek yerimiz yok.Gençlerin zaman geçirebilecekleri hiç bir yer yok burada.Kız arkadasını dısarı cıkarırken hep aynı yere gitmekten bıkarsınız:D

Yani gezmek falan önemli değilde sırf insanları yüzünden Afyon'dan nefret ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54 ve Lina_TR

Mert

Mert

Üye
Ben memnunum valla. Büyük şehirlerinde sorunları var ama olmaması imkansız.

konyarapp

Üye
Bende Konya'dan hiç memnun değilim.Gez Dünya'yı gör Konya'yı demişler ama hiç katılmıyorum.
1.Konya esnafı pis insandır.Abdest alır namaz kılar kuran' ı kerim okur ama işçisinin hakkını hiç gözetmez.Konyada işçi olarak çalışıyorsanız 600 Tl maaşa şükretmelisiniz (onuda şırınga ile kan alırlar yani verdikleri çok paraymış gibi sanki insanın burnundan getirirler )
2.Konya'nın gezecek bir yeri yok.Sadece Zafer meydanı ve Meram...
3.Olarak :D Asker'den sonra İstanbul'da yaşayacagım inş :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
ben izmir e gitmistim dayılarımın yanına 3 hafta kaldım gerçekten güzel yer Afyon u gördükten sonra orası cok medeni geldi bana:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Tuttum bu lafı Çok güzelmiş :D
öle tabi ya mesala bizim burda bi kız gece 12 den sonra dısarı cıkamaz ama izmirde çok gördüm 2 de falan dısarıda olan cok kız var daha dorusu bizm burda gece erkeğin gezmesi bile sakıncalı

Mert

Mert

Üye
Geceleri bizim buralarda gezmekte sakıncalı :ehe
Ama tanıdık yerlerde gezince sorun olmuyo :D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Ben çok memnunum :D

Perfect!

Üye
gece gezmek her yer sorunki ama ben memnunum ...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
gece gezmek sorun ama bura daha farklı...

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Antalya'dan çok memnunum özellikle kizlarindan:naughty:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Erzincan küçük gürültüsüs sorunsuz bir yerdir ama gezecel yer yok :D

--------------- Ekleme ---------------

D€@d Ali€N;2724358' Alıntı:
Antalya'dan çok memnunum özellikle kizlarindan:naughty:
:hmmm

Utku

Utku

Üye
samsun kadar nefret ettiğim yer yok hava hep karanlık yağmur yağıyor denizi çok pis caddelerdeki pis sular akıyor ve galiba lağımda....insanları yardımsever sayılabilir....ve okul bitnce ve o lisenin sonundaki bildiğiniz sınavlardan:ehe yüksek bir puan alıp izmire gideceğim(inşallah)

Utku

Utku

Üye
hayır benimm...:naughty:

minoo

minoo

Üye
İstanbul trafiği beni öldürecek :s okul dönüşü cidden felaket ya akşam 17.30 okul çıkış saatimiz.tam iş çıkış saatiyle çakışınca yarım saatlik yolu bir buçuk saatte tamamlıyoruz :s :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...