ben izmir e gitmistim dayılarımın yanına 3 hafta kaldım gerçekten güzel yer Afyon u gördükten sonra orası cok medeni geldi bana![]()
yeni kanka bulmuştur bide üstüne![]()
zevkler tartışılmaz.Mesala afyon icin ölen insanlar var ama ben nefret ediyorum.İzmir bana cok güzel geldi.
hiç de değil izmir varkenHaKLıSın Zevkler tartıŞıLmaz ama en zevKsiz inSan biLe Afyon'u sevmez İzmir'ide sevmedim Ama Ankara çoK qüzeL biR yeR Ankara'ya qiTTim Ankara çoK qüzeL Bence İzmir'den daha qüzeL AnıtkabiR faLan Ankara herşeyiyle bence İzmir'den daha qüzeL.
doğrudur adamın gözünü gönlünü açarvalla bilmiyorum sana orası daha güzel geliyordur ben izmire gittim gözüm gönlüm acıldı![]()

iyisiyle kötüsüyle İstanbul.. ama İstanbul'un da heryerinde oturulmaz bazı bölgeler vardırki burası İstanbul mu falan dersin.. örneğin Etiler de gece hayat devam eder normalleşmiştir oraya göre ama farklı bir semtine git akşam 10dan sonra çık bakalım sokağa noluyor
ama canın sıkıldığında bunalımda olduğun zamanlarda git sahile otur nefes al, en sevdiğim şeydir hele birde rüzgarı da varsa değmeyin keyfime 

güzel anlatmıssın.ama ilk cümlen artık cogu yerlerde oluyoristanbul güzelde aile kavramından uzaklasıyor git gide.
köprü ve ağaç altı bulan kız-erkek kötü işler yapıyor
hemde hiç çekinmiyorlar.
İstanbula yeni gelen birisi bu duruma her ne kadar sasırmıs olsada istanbulda yasayanlar alısmıs durumda.
basını çevirip bakmaz cogu kişi.
istanbulun heryerinde ''büyüksehir çalısıyor''yazılı tabelaları görebilirsiniz.ancak halen parklarda ve sokaklarda uyuyanlar var.anadolu yakasındaki okullarda bir sınıfta 40-50 ögrenci var.(anadolu liseleri hariç)
işsizlik deseniz ayrı bir konu.
her yıl düzenli olarak pasosunu veya akbilini yeniletmek zorunda kalanlar,sabah saat 6da bin kişilik kuyrukta bekliyor.
otobüs deseniz ayrı konu.
normalde kapasitesi oturan ve ayakta 100 kişi olan otobüslere bu sayının kat ve katları biniyor.sıkısanlar ezilenler olmuyor değil.
aracınızla dublex yolda hızla ilerlerken bi anda çukura girebilirsiniz.
bakım ve onarım için (elektrik-su-telekom-dogalgaz vs.)kazılan sokaklar günlerce o sekilde kalabiliyor.
sokakta oyun oynarken ansızın ''lögar''a düşen cocukların feryatlarını duyabilirsiniz.
tüm bunlara ragmen halen ''büyüksehir çalısıyor''sa...
dile getirebildiklerim bunlar.
birde madalyonun diğer yüzü var...![]()
ama burda onu görseler vururlar ama sizin orda alismislardır artik insanlar