Yaşadığı Şehirden Memnun Olmayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Çok Ama Çok Memnunum :D

minoo

minoo

Üye
inşallah biz de görecez o günleri :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
afyon kadar kötü değildir bence hiçbiryer :ehe

minoo

minoo

Üye
elbet Afyon için ölenler de vardır :hmmm
ama ben İstanbul'dan başka yerde yaşayamam :s

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
elbet Afyon için ölenler de vardır :hmmm
Afyon zibidiler var tabiki onlar ölüyor afyon icn.yası 15 e gelen altına star türü motor alır ,Şahine 5 kisi biner kızlara laf ata ata gider(onlarda kızlar beni beğeniyor diye böyle yapıyorlar:D)Yani sana en basitinden söyleyeyim afyonda yasayan bir erkek ne kadar uzak durursa dursun beladan mutlaka bir gün kavga eder.

Burak

Üye
istanbulda yasıyorum ve çoğu şeyinden nefret ediyorum
1.trafik o ku lla geç kalma olasılığı yüzde 80den aşağı hiç inmez.
2.kalabalık:sokağa çıktıgın zaman adım atıcak yeri zor bulursun.
3.otobüsler:tıka basa dolar kimi zaman.havasızlıktan can çekişebilirsin.
4.okul önü:sanki karakol gibi 2 resmi polis aracı bekler her zaman.
5.pahalılık:burada hersey pahalı.ucuzunu bulmak zor.
6.halka açık parklarda gece 9dan sonra ''karanlık işler''dönmeye başlar.
7.aksam 10dan sonra dısarı çıkarsan yanlış anlasılırsın ! serseri zannederler.
8.ayda bir bile olsa polis taşlayan ufacık cocuklar görebilirsin.

kısacası istanbulun çok kötü yanı var.ama yinede seviyorum :zuhaha:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
İzmir de böyle ama ne biliim afyonu gördükten sonra diğer bütün yerler bana süper geliyor:DZaten ilk fırsatta Afyondan ayrılacam.hayat büyük sehirlerde...

Burak

Üye
İzmir de böyle ama ne biliim afyonu gördükten sonra diğer bütün yerler bana süper geliyor:DZaten ilk fırsatta Afyondan ayrılacam.hayat büyük sehirlerde...

istanbul metropol bildiğin gibi.
tam yasanacak sehir diyebiliriz.ancak trafik ve ''bilinçsiz yerleşme''
en büyük sorunlardan ikisi.bunlar çözülse harika olcak :)

kralxxx

kralxxx

Üye
Ben de 2 senedir afyon daydım arkadaşın şikayetlerine harfiyen katılıyorum gerçekten berbat bi yer insanı bi dert mekan ayrı bi dert bu sene bitirdim okulu kurtuldum vala :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gelin gelin...
Gelin İstanbul'a da görün şeyinizin şeyini...

İstanbul bir ormandır arkadaşlar!
Orman kanunları geçer burada. Bir yerde atlar geçer tüm asaletiyle ama bir an dikkatsiz davranırsanız kolunuzdan bir sırtlanın bacağınızdan bir farenin sizi yediğini görürsünüz. Tepenizdeki akbaba da heyecanla cesedinizi yemeyi bekler.
Bu ormanda mayın vardır. Bir çok sakinin ağzından şu cümleyi duyarsınız: "Allah korudu yahu... 10 dakika önce gitseydim ölecektim".
Kavga etmekten korkanlar... Ben Taksim'de ne zaman bir terörist saldırıya kurban gideceğimi bilmiyorum (:
Gezilecek çok yer vardır ya, bu ormanın hayvanı da çoktur. Bir göl kıyısına gideyim deseniz bir bakarsınız iti de orada ayısı da orada.
İşinizden-okulunuzdan evinize gitmeniz ne kadar vaktinizi alıyor?.. Bu ormanda iki damla su inse yolda bir saat fazladan kaybedersiniz. Ömrünüzün 3'te1'i yolda geçer. 3'te1'i uyursunuz, 3'te1'i de çalışırsınız.
Bu ormanda tüm akrabalarınıza yabancılaşırsınız. Güya aynı şehirde oturursunuz ya, hep üşenilir, gelinip-gidilmez. Koparsınız. Komşu diye bir şey kalmaz, ölseniz kimsenin ruhu duymaz.

Bir reklam vardı... "Evdeki huzur - mutluluk budur" diye... Mutluluğu gezilecek yerlerde değil kapınızın içinde arayın arkadaşlar. İnsan çoğuyla da mutlu olamıyor azıyla da. "Kafi"niz ne ise onu bilin bence. Mutlu bir yuva Afyon'da da insanda aynı etkiyi yaratır İzmir'de de Kıbrıs'ta da.

Ama illa risk almak istiyorsanız buyurun gelin. Sonuçta loto çıkıyor birilerine değil mi (: Oynayın siz de, belki çıkar.

Burak

Üye
vayyyy yoruma bak :) alkışşşş

minoo

minoo

Üye
Ata resmen lanet etti sehre :ehe

Burak

Üye
Ata abi İstanbul'a küsmüş belli :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok vallahi ben alıştım :ehe
Az bulunur bu şehri benden daha iyi bilen birisi... :D

minoo

minoo

Üye
vay vaay :D

konyarapp

Üye
neymiş bu istanbul yaa :s Ata abi bayagı güzel anlatmış :D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Ali'ye katılıyorum.Ben Sakarya'da yaşıyorum.İlçe:Ferizli.Tıpkı Ali'nin anlattığı gibi şahsiyetsiz kişiler var burada da.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
afyonun tek bir artısı var yolda yürürken insanlara bakarak gülmekten yerlere yatarsınız:ehe

Burak

Üye
nedeni nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...