18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Bosnalı86

Üye
4 günü nasıl buluyor?! Akşamları kapatıyor musunuz telefonu?!! Benim gördüğüm hiç bir 5800(ki 10larca gördüm ama 3-4 ünü takip edebiliyorum, akrabalar kullanıyor da:)) şarjı 2-2buçuk günden fazla gitmiyor. TAbiki kullanıma bağlı olarak değişiyor ama standart bir telefon kullanımında dahi 4 gün gittiğini görmedim. Acaba pille mi alakalı birşeydir, bunun sırrı nedir yahu:D:D Yanlış anlamayın, eleştirmiyorum, sadece merak ediyorum s8
walla özel bi sırrı yok,çok fazla wireless kullanmamaya çalıştım o kadar.Aynı şekil arkadaşımın teli de 4. günü gördü. ama bu fw'de aynı kullanım şartlarıyla 23. saati göremiyorum malesef:bilmm

badsubh

Üye
o kadar fw denedim.. bu fw kadar güzelini bulamadım.. her defasında bu fw ye döndüm.. bir de fw ye program entegre etmeyi başrbilsem tamam. her fw sonrsı program kurmktn gına geldi

henes_42

henes_42

Üye
o kadar fw denedim.. bu fw kadar güzelini bulamadım.. her defasında bu fw ye döndüm.. bir de fw ye program entegre etmeyi başrbilsem tamam. her fw sonrsı program kurmktn gına geldi
aynen öyle kardeş, bu modifiye üzerinde kendimde bir kaç değişiklik yaptım, sitede yayınlanan bir kaç fw.yi denedim acaba nasıl diye, kesinlikle bunun üzerine fw şu an itibariyle yok, kotukoylu kardeş bu işi biliyor. özledik kendisini

salihcakir3891

Üye
Deneyen varmı telefonu yeni aldım elimde kalsın istemem :D

henes_42

henes_42

Üye
Deneyen varmı telefonu yeni aldım elimde kalsın istemem :D
pardon kardeş, günün espirisini yapmak istedin sanırım. 73.sayfaya yorum yazıyorsun, hiç okumadın galiba, şu an için sitedeki en güzel ve stabil çalışan modifiyenin bulunduğu sayfadasın. lütfen bu başlığın alt sayfalarını okursan memnuniyetleri ve sorulan sorulara verilen cevapları göreceksin. TELEFONUN HAYIRLI OLSUN, yüklersen pişman olmayacaksın

aztechno

aztechno

Üye
önelikle eline sağlık fakat hangi linki kullanalım yukardakimi sağlıklı yoksa aşağıdakimi

kesbi

kesbi

Üye
Şu yazılım bi güncellenip bide şarj sorunu çözülse. Başka bişeye gerek yok ama aaah ah. Kötüköylü bizi mahvettin. FW beğenmez olduk. Nerelerdesin.:ağlarım:

estami

Üye
Eğer yeni FW yaparsan...

1- Soundwaves Teması hariç tüm temalar çıkarıp. (yeni görselliği yüksek temalar ekleyebilirmisin)
2- Ovi Contacts (Ovi Rehber)
3- Ovi Müzik
4- Help (Yardım)
5- Ovi Store
6- PodCasting
7- Chat
8- My nokia
9- Notes
10-Adobe reader
11-About (Hakkında)
Yukarıdaki saydıklarımı çıkartabilirmisin lütfen...?

1-(LuziQ bazlı) Menü Düzenlemesi
2-Wi-fi Çekim modu güçlendirmesi
3-Ev ekranına 5 kısayol (zaten vermiştin)
4-Yandaki kilit tireşimi kapalı..
5-Orjinal 5800 Ses Codec'i ekli
6-Arama kaydı, rehber, mesajlar (açık kalmasın)
7-Ram Blow,Auto installer,bluetotth switch,Varsa hesap makinası (gelişmiş)
8-Kamera çekimi iyileşmiş ve sesi kapalı..
9-Konuşurken,ararken ekran dönmesi kapalı..
10-Düzenlenmiş tema efektli..
11-Özellikle şarj acısından cimri
12-Active notes
13-Ovi maps en güncel hali gömülü
14-Quick OFiice olsun özellikle çok lazım...

Yeni bir Fw düzenlersen bunları eklermisin üstadım diğer eklediklerinle beraber çok memmnun edersin bizleri..

Nerdesin KÖTÜ üstadım herkes seni bekliyor............?

Açılış ekranı için bunu kullanabilirmisin lütfen( bu linkte)

ozkan1979

ozkan1979

Üye
şarj uzun gitmesini istiyorsanız 1320amper olan pili

ben ebay.com dan hongkonk tan 10milyona 1750amper yeni pil aldım

böylece 4 günü bile geçtigi oluyor

tavsiye ederim 5j batary yazın çıkar zate

webersin

webersin

Üye
şarj uzun gitmesini istiyorsanız 1320amper olan pili

ben ebay.com dan hongkonk tan 10milyona 1750amper yeni pil aldım

böylece 4 günü bile geçtigi oluyor

tavsiye ederim 5j batary yazın çıkar zate

ebay.com da olan sayfa linkini ve tr kaç günde geldiğini kargo ücreti vs açıklarsan bende almak isterim :)

aztechno

aztechno

Üye
arkadaşlar not found hatası alıyorum sorun nerde acaba

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar not found hatası alıyorum sorun nerde acaba
ikinci kez dene arkadaşım, yani yeniden flash butonuna tıkla ve 2-3 saniye içinde telefonun açma düğmesine bas bırak, basılı tutma, alacaktır

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ebay.com da olan sayfa linkini ve tr kaç günde geldiğini kargo ücreti vs açıklarsan bende almak isterim :)

araştıtrsan bulavagına eminim ama yinede bakayım senin için uzun zaman oldu alalı

1990 amper

1820 am

benim aldıgım 1700 am

buda başka model 1700 am

buda 1820 am 7 dolar

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ya bunu her kim yaptıysa helal olsun muhteşem ya da sadece sevmediğim bir şeyi var o da zil seslerrini ayarlarken çalması ya o çok kötü olmuş ya ama geri kalan herşey muhteşem en çok sevdiğim yanı normal tuş takımının yan çevirncede olması ya bunu çok istiyordum HELAL OLSUN ve ALLAH razı olsun bu telefonu şimdi çok sevdim ya :D ve bir de şu RAMblow un şifresi ne ya ne girdiysem olmuyo??

aztechno

aztechno

Üye
ya arkadaşlar not found hatası alıyorum delirecem her şeyi yerli yerine yaptım fakat bi türlü flash lyamadım lütfen yardı neden

caglar103

Üye
firmware çok güzel ancak cihazı depolama modunde bağlayınca birde "xntheme server" hatası verdi ve artık her açılışta bu hatayı veriyor. ne yapmam lazım lütfen yardım. :( şimdi bunun için tekrar mı firmware atayım.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ya arkadaşlar not found hatası alıyorum delirecem her şeyi yerli yerine yaptım fakat bi türlü flash lyamadım lütfen yardı neden
arkadaşım pc de nokia usb rom driveri olmaı lazım ildiğim kadarıyla onu ka ovi suiti kuaraak yapabilirsin ben şhsen öyle yaptım

ozkan1979

ozkan1979

Üye
daha önce yüklkemiştim
şimdi arkadaşın telefonuna yükliycem aygıtı tanımadı diyor ne yapmam gerekiyor

--------------- Ekleme ---------------

tamam arkadaşlar halletim pc sute telefonu tanımamış tanıtınca oldu

Üst Alt