Htc hd 2 dokunmatik camı kırıldı. Nasıl yaptırırım? Kvk 300 istiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

erdogan33

Üye
    Konu Sahibi
Htc hd 2 dokunmatik camı kırıldı. Nasıl yaptırırım? Kvk 300 istiyor...
Merhab Arkadaşlar,
HTC HD 2 dün fotoğraf çekerken sol alt kenarının üzerine düştü ve üst dokunmatik ekran kırıldı. KVK garanti oduğu iiiii ücretli yaptırmak isted ve KVK yı aradığımda 300 TL masraf (min.) olacağını söylediler. Bir i sitede buldum 170 dış camını satıyorlar , dış cam + lcd ekran 270 e satıyorlar. 50 TL de üstüne taktırma payı koysak diyelim. Sizce ucuza mı kaçmalıyım yoksa paraya kıyıp orjinalinden mi taktırmalıyım. Tavsiye edebileceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: KaranlıƘ Ƈoƈuq

ismail_23

Üye
öncelikle geçmiş olsun hd2 aldım ama sitede sürekli ekran kırılması haberleri görünce çok canım sıkılıyor telefonu çıkartmaya korkuyorum.Ben senin yerinde olsam kvk ya yaptırırım ekranda sorun olursa muhattabın belli olur diğer türlü riske girme bence

erdogan33

Üye
    Konu Sahibi
kırılan veya tamir yaptıran varsa lütffen bilgi verirse çok mutlu olurum

zwangless

zwangless

Üye
Telefona değer veriyorsan, ki veriyorsundur. Ucuzuna kaçarsan belki çabuk çizilecektir veya kötü gösterebilir.
Tabi paraya kıyıp orjinal takdırmak dır akıllısıdır. Gönlün rahat eder. Tabii o zamanda birazdaha masraf olacaktır.

Geçmiş olsun. Bende almayı düşünüyorum ama düştümü gidiyormuş :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Sana tavsiyem her türlü KVK'ya yaptır. Dışarda yaptırdığında ekranına birşey olması halinde yada ekrandan kaynaklanacak bir problem oluşması halinde hiçkimseyle muhattap olamayacaksındır. Ne gibi bir problem olur dersen ekran kötü gösterebilir, Camın kalitesi düşük olabilir, Cam gereğinden kalın olup dokunmatiği zayıflatabilir, Hatta takılan cam LCD'si de değişecek sanırım öyle diyorsun bilmiyorum ben bu konuyu tam olarak ama LCD değiştiğinde yan sanayi üründe Voltaj farkı çıkabilir yada donanımsal bir arıza olabilir. Bana göre ver KVK'ya paraya kıyıp onlar yapsın oradan doğabilecek her sorundan da onlar sorumlu olsun ;) En azından üstüne sorumluluk almadığında faturanı ve arıza sebebinin onlardan doğan bir sebepten olduğunu doğrulayan bir rapor gösterip adamları mahkemeye verebilirsin :) Dışardan aldığında bir engel takılabilir önüne. HD2 Çok güzel bir makina başına gelen olaydan ötürü de çok geçmiş olsun böylesine güzel bir makina için orjinalden kaçma :)

zfemx

Üye
kesinlikle parana kıyıp orjinalinden taktır. ucuza kaçarsan daha sonra mutlaka çıkaracağı ek masraflarla orjinal masrafını aratmıyacaktır.

PowerVu

Üye
Benimde Sağ üst ekran kırıldı 360 Tl istediler. Şu an yaptırmadım. Herşeyi çalışıo telefonun ama ekran çatlak işte. Bence yetkile servise yaptırmak her zaman daha mantıklı 3 den 5 den kaçmayacan..!

erdogan33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hpinize. Bence de servis daha iyi fikir. En kısa zamanda gönderiyorum.

clubbin

Üye
Hocam Kvkda yaptırdınmı yaptırdıysan ne kadara mal oldu ögrenebılırmıyım aynı sorun benımde basıma geldı cunku cevap yazarsan cok sevınırım....

serkan-aktas

serkan-aktas

Üye
Arkadaslar,ben Htc cihazlarini cok iyi taniyorum ve defelarca ekran degistim.Kesinlikle böyle durumlarda servislerine yaptirin,cünki her babayigit ekran degisemez ve hic kolay degil.Adam hayatinda ilk defa böyle bir cihaz görmüsdür,acmaya calisirken cizer,icinde neyle karsilasacagini bilmez sizin göremeyeceginiz ve ilkbaslarda anlayamayacaginiz hatalar yapar,Lcd ile dis cami yapistiracaksa arada toz,kil,tüy birakir...falanda,filan..Yani kisacasi umarim kimsenin basina gelmez ama olursada en güvenilir yer servislerdir.3krs.fazla verin ve bir bilene yaptirin sonra basiniz agirmasin..Saygilar

M3L!H

M3L!H

Üye
Genpa teknik servisine götür telefonunu. Ben oraya götürdüm 1 hafta da yaptılar hemen..

hunkar159

hunkar159

Üye
ne sans ya bende elimden düsürrdüm dis ekran parcalandi servise yolladim arti eksi 100€ dediler bilmiyorum kaca patlar anlamadigim teksey butür kirilma haberlerini hemen hersitede görüyorum ya telefonun malzeme kalitesinde yada hala telefon tutmayi bilmiyoruz...

timsah3434

Üye
slm arkadaşlar hd2 ekranı kırık arkadaşlar bana ulaşabilirler ekran onarımı veya cihazlarını alabilirim.

aymen_sezer

Üye
bende htc touch 2 kullanıyorum ekranında sıvı toplanması oldu ve dırek servıse verdım ne olursa oslun yetkılı servıse verınız.

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
önce camcıya git bi cam taktır sonra dokunmatik olması için
camın üzerini naylonla kapla
:hehe:

hunkar159

hunkar159

Üye
slm arkadaşlar hd2 ekranı kırık arkadaşlar bana ulaşabilirler ekran onarımı veya cihazlarını alabilirim.

benim telin tamir fiyatini ensonunda bana bildirdiler görünce gözlerim ucukladi 284,46 euro yaziyor (Allah tan sigortaliydi) sen kaca yapiyorsun acaba ?

Üst Alt