HTC Desire Hd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire Hd
Arkadaşlar Ben n8 kullanıyordum telefonumu ekranda siyah yerlerin tamamen patlıcan moru rengini aldığı için servise yolladım dün. bugün aradılar ekran yanması hastalığına kapılmış telefon:) ama servis dışı kullanıcı hatası dediler değişim garanti kapsamında olmuyormuş ne yaptım bende bilmiyorum bu son bir hafta içinde oldu ama telefonu birkere ekranı üstüne düşmüştü o na bağlıyorum ben olayı. bende o sinirle gittim bugün HTC Desire HD aldım Vallaha Billaha Rahatladım Offffff ne sıkıntıydı arkadaş. tek kamerası için kullanıyordum o nu. desire hd de fena değilmiş ama kamerası neredeyse aynı kalite tek xenon flash yerine çift led flash var o da çok önemli değil. servisten geri istedim telefonumu n8 aşığı bir arkadaşım var o ekranı ben değiştiririm dedi 850 tl ye anlaştım o na satıyorum. Artık bende Android kullandığım için mutluyum herkese iyi forumlar.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı olsun...

zaza

zaza

Üye
hayırlı olsun :) bende geçmek istiyorum ama daha piyasada yeni oldukları için güvenemiyorum :hmmm

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hayırlı uğurlu olsun.
Bende bir N8 kullanıcısıyım fakat hiçmi hiç memnun değilim diyebilirim..

silver021

silver021

Üye
Seni kutlarim son derece objectif bir yorum olmuş. umarim htc seni yariyolda birakmaz. ancak ben birakicaginida sanmiorum su aralar cok kaliteli telefon üretiorlar görenin akli gidior. son derece iyi birde görsel isletim sistemleri var. Daha nolsun :)

AYNA

AYNA

Üye
hayırlı olsun..
n8 ne sorunlu cihazmış yaa avea bayisindeki satıcı bile dediki 10 tane sattıysak bunun 6 sı teknik serviste sorun çıkarıyor dedi :D
en iyisi android ya ben ilk başlarda ön yargılarım vardı androide karşı şimdi bende androidli cihaz almayı düşünüyorum..

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşık 15 yıldır cep telefonu kullanıcısıyım daha önce kullandığım telefonların hepsi Nokia markalıydı. Memnundum da. Hatta PDA telefon almamış olsaydım yine nokia alırdım çün ki sağlam telefonları var bu firmanın. Ama gelin görün ki akıllı telefon üretemiyor Biraz akılsız oluyorlar sahidende. Arkadaş seri stabil tamam da sistem kötü yavv bu ne hal HTC Desire HD Bugün aldım bir günlük kullanıcı olmama rağmen farkı hissediyorum kaliteyi anlıyorum meğer ne bedbahtmışız be vallahada aha yeni anladım bunu. İyi forumlar

Necmati

Necmati

Üye
lens kalitesi iyi olduğu için Kamerası Çok iyi :)

hoss

hoss

Üye
hayırlı olsun çok iyi tercih yapmışssın , nokia nın sadece adı var millet o yüzden nokia ya para veriyo , ama senin gibi yıllardır nokia kullanmış daha sonra başka markalara yönelen arkadaşlar neden daha önce diğer markalara ön yargıyla bakmışım diyor :oke:

sh0ck

sh0ck

Üye
Şanslısın kardeş, arızalı telefonu satabilmişssin :).Bide o fiyata.. Ben o 850 TL GET ile koyuyorumda alıcı çıkmadı 3 gündür.. :) Bizde öyle şans nerede.. :)..Hayırlı olsun :)

berkcombil

Üye
Ben ekran yanması olayına takıldım.Bu genellikle Amoled ekranlarda görülüyor ve kullanıcı hatası falan da değildir.Bence biraz araştırıp telefonunuzu bedavadan yaptırmaya çalışın çünkü Burn in olayının kullanıcı hatasından kaynaklanması imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt