Nokia 5800 için son versiyon çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi kodla yaptın?

ulasch17

Üye
arkadaşlar 5800 xm daha yeni bir sürümü çıktı haberiniz olsun işte sürümü ))) v 40.0.005 (((((
2 haftadır yüklemişim süper iphone ye bezetilmiş ha bunuda söylim NOKİA servisinde yükledim 5800 kullanıcılarına tavsiye ediyorum kesinlikle yükleyin.

bu verisyonu nasıl yuklucez acaba beimk,
(v31.0.101) guncelleme yaparken son surumde diyor.?

gurkan2008

gurkan2008

Üye
v50.0.005 yeni sürüm bu ben 1 hafta oldu yükledim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Telefonun bazı sürümleri bulması uzun süebiliyor ..

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
arkadaşlar son sürüm v60 değimiydi ya hatta arasında dokunma farkı vardı eski sürümde 2 kere dokununuca veri açıyodu bunda 1 kere dokununca

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
kim hortlattı konuyu ya v51 son version zannettim ve 60 gelmicek galiba dedim ^^

recep_uysal

recep_uysal

Üye
teşekkürler.

coyn

Üye
Nokia 5800 ın yeni rengi çıkmış doğru mu beni aydınlatrsanız çok sevineceğim tşkler :)

CharismAeRoL

Üye
güncel olmayan ve gerçeği yansıtmayan başlıklar altında paylaşım yaparak insanları yanıltmayın ve zamanlarını çalmayın. Nokia en geç bu ay sonuna kadar v60 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bazı arkadaşlarım halen v40 güncellemesinden bahsediyor. Ben 3 ay önce v51.0.006 sürümünü yükledim zaten. Bugün v40 dan bahsedilmesi anlamsız. Bu ay içerisinde v60 yüklemek için bekleyin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncel olmayan ve gerçeği yansıtmayan başlıklar altında paylaşım yaparak insanları yanıltmayın ve zamanlarını çalmayın. Nokia en geç bu ay sonuna kadar v60 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bazı arkadaşlarım halen v40 güncellemesinden bahsediyor. Ben 3 ay önce v51.0.006 sürümünü yükledim zaten. Bugün v40 dan bahsedilmesi anlamsız. Bu ay içerisinde v60 yüklemek için bekleyin
konunun açılma tarihine bir bakın pes doğrusu.sonra bana laf atmayın.

muron70

muron70

Üye
bu ay içinde v60 çıkacağını nerden biliyosunuz anlamadım??

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
yaşasın!! oley oley oley :D
:p

Soraux

Soraux

Üye
Paylaşım için teşekkürler

AlpReis

AlpReis

Üye
V60'ı sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuzzzz

Barbo2

Barbo2

Üye
v30 dan bahsediliyo burda arkadaşlar v60 değil keşke çıksa sabrım kalmadı artık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu konuları niye hortlatırlar anlamıyorum.:ehe

Barbo2

Barbo2

Üye
kapanmıyomu bunlar nadir kardeş bi çözümü yokmu bu eski konuların

bebelik

Üye
küfürün adını günah koymuşlar ha link kırık ama üye olmaya geldi mi üye olmadan göremezsin .EE üye olduk ne oldu hacı ? yaptın işin var ya

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzere :locked:

Üst Alt