n95 8gb ? 5800 xpressmusic ?

Sponsorlu Bağlantılar

engurlu

Üye
messi_10 arkadaşıma katılıyorum..şimdi merak ettim n95 8b telefonumun ram ine baktım bende 80 mb gosteriyor

mych123

Üye
58:00 ın camrerası 3.2 canım neresi kötü iphone ile aynı

messi_10

Üye
nereye aynı iphone 5 mp hd camera var

lordomax

lordomax

Üye
olum kapıştırıyonuzda yok bozuluyu fln bunu inşaat işçisi almıyoki inşaat çalışsam n95 le çivi çakarım be çekiç gibi telefon sen bu teli alıyon korucan ram işide son güncellemye bakınn

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
üsLupLara dikkat edeLim beyLer . ÇıkaLım fikrimizi savunaLım , yorumLara bakıyorum sanki vatanı savunuyoruz saygıLı oLaLım artık .

5800 N95 8gb' ın bataryası oLur ancak . Mercedes iLe Şahin kapışır mı ya :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 hacksiz hiçbişey çalıştırmıyor

SavinMe

SavinMe

Üye
artık biraz çağ'a ayak uydurun len ne N95 'i takoz gibi :D my farover 5800XpressMusic :ehe

--------------- Ekleme ---------------

artık biraz çağ'a ayak uydurun len ne N95 'i takoz gibi :D my farover 5800XpressMusic :ehe

bu arada yorumlara bakarsanız n95 sahibi olan arkadalar sadece 5800'ı kötülüyor :ehe gelin kapıstıralım benm 5800XpressMusic''le su meshur n95 i :oke:

JayJayyy

Üye
2sini de kullandım 5800 tasarım bakımından bir adım önde.eline tam oturuyor düşme kayma yok.

ibrahimözel

Üye
her yönüyle 5800 :))))))

zx6r

zx6r

Üye
5800 n95-2 nin yanında 3310 gibi kalır mayk böyle birşeyin söz konusu olması bile hata
bir tarafta ferrari bir tarafta doğan görünümlü şahin..... karar sizin

qwerdi

Üye
arkadaşım sen 5800 kullandığına inanmıyorum çünkü saydığın hiçbirşey doğru değil tek kamera konusu hariç elbette n95 kamerası süper başkada hiç bir özellği 5800 kadar üst düzey değil kullanmadan anlayamazsın şimdi ben sayayım
1.5800 da 3.5G desteği yok demişsin var şebeke çekim gücünün altına bakarsan 3.5G yazını görürsün
2.ekranı asla çizilmiyor ve kolay bozulmuyor yanında verilen kalemi ve penası asla ekranı çizmiyor aslında pena yada kaleme ihtiyac bile duyulmuyor
3.3G internet hızında ise 5800 ekran büyüklüğü avantajıolması nedeniyle hem rahat ediyorsunuz hemde bağlantı hızı çok yüksek bizzat ben vodafone 250MB internet paketi kullanıyorum hiçte yavaş değil tabi şebekenin seviyesi yüksek olan yerlerde
4.işlemci özelliklerine gelelim
5800 işlemcisi
İşlemci ARM 11
İşlemci hızı 369 MHz
RAM 128 MB
ROM 256 MB 2081

n95 8g işlemcisi
İşlemci hızı 332 MHz
RAM 96 MB
ROM 128 MB
gördüğün gibi dostum daha bitmedi okumaya devam bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma
5.ekran çözünürlüğü ve ekran boyutları
5800 ekran çözünürlüğü
640 x 360 piksel 3.2 inc
n95 8g ekran çözünürlüğü
240 x 320 piksel, 2.8 inc
6.batarya güçü 5800daha yüksek
7.wireless hızına gelince friwere v31 de çook hızlı bağlantı desteği var burdada yanılıyorsun fiware v40 da ise sinyaline bile yaklaşamaz n95 8gb
8. fiyatı ucuz diye neden havalara giriyorsun anlamadım şimdi diyeceksin n95 iyide ondan pahalı ozaman nokia 8800 ise 2200 tl ama hiç bir özelliği yok 2.0 mpkamera fm radyo mp3 çalar başkada özelliği yok 2200 tl ozaman 8800 n95den üç kat iyi bunumu demek istiyorsun
9.5800 da ses chip desteği var bu nedemek kulağı sağır edecek kadar cok sesi cıkıyor demek değil yani ses kalitesi gerçeğinin aynısı gibi cıkması demek ses yüksekliğide hiçte az değil ayrıca farkı görmen için 5800 ile n95 yanyana müzik aç ve farkını kendin gör
10.malesef n95 8gb hafıza kart girişi olmadığından usb kablosuna mahkum kalıcaksın
ayrıca 8gb fazla veri depolayamıyacaksın flas disk olarakda kullanman inkansız olacak
5800 ise kutusundan 8gb hafıza kartı ve 16 gb kart desteğinide görmezden gelmeyelim yani 5800 olan yanında 16 gb lık flas diski olmuş olacak
sen dostum sadece 5mp kameranla otur durmadan resim çek ben 5800 bütün bu saydığım özelliklerinin hatrına 3.2 mp kamerasıyla anı yakalarım merak etme 5800 kullanıcıları sizde bu arkadaşa hak veriyormuş gibi susmayım sonra kendilerini haklı sanıyorlar

5800 n95 8gb den hiç bir fazlası yok hatta normal n95 den bile fazlası oyk sadece çift flaşh hehehehehehe

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Her şekilde 5800 teknolojiyi takip ediceksin n95 8gb mazide kaldı.Hatta 5800 bile eskimeye başladı n95 devirleri bitti...

azizerkan07

Üye
arada 0.4 inç fark var :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sen birz kullan görürsün 1 yıl sonra

--------------- Ekleme ---------------

ne dediğinizin farkındamısın sen benim arkadaşda 5800 var adam 1 yıl olmadı telefon bozuldu servise gitti yapamadılar ,ekran bozuldu ayrıca şuan tel açılmıyor ,hiç geçenlerde ben kullandım kamerası çok dandik 2,0 gibi işlemcisi hiç iyi sayılmaz kaç defa elimde telefon dondu pili çıkar tekrar tak bu son sürümünde beyler birde sizde diyorsunuz son sürümünde hiç bir sorun yok ne var wlan agı tarıyom oldugunu bilidiğim halde agı bulamıyor bumu sizin 5800

featnuri

Üye
n95 gibisini bulamazsn arkadaşım.telefonuma ben gözüm gibi bakarım diyorsan kızak sorunu falan hikaye.bn daha hayatta bilgisayar masası gibi sert (o kadarda sert ve tehlikeli değil ama :) yüzeylere telefonumu bırakmam.banyo gibi yerlere sokmam.(nem,suya düşme,sıvı teması gibi şeyleri önlemek için)hatta yoldaysam ve yağmur varsa daha kuru bi ortam sağlarım telefon için.bnm gibi olamazsın gibi duruyo ama bn biraz titiz birisiyim.ve telefonumda hiçbir sıkıntı yok.(kızakta çok az bi oynama var ama bundan iyisi can sağlığı.adamlar çift yönlü yapmışlar kızağı o kadar olsun.)kısaca insan yapımı bir elektronik alete nasıl davranacağını bilmelisin ki dayanıklılık,donanım ve parçaların arızalanması gibi problemle karşılaşma.(bak görüyorsun Allah'ın yarattığı insanlar bile bir gün hasta olup ölebiliyor).performans,özellik ve şekil birşey arıyorsan n95den şaşma derim.ayrıca tam bir dijital fotoğraf makinesi :)

'' n95 8gb 4ever ''

mcetin55

mcetin55

Üye
5800 Sasma KesinLkLe 1yıLdır KuLLanıyorm 1kere dhi format atmadm Donma takLma dahi oLmadı !

rambomert

rambomert

Üye
5800 tavsiye etmem

cr4n1um

cr4n1um

Üye
5800 xpress music telefonların hepsinde yazılımsal problemler mevcut arkadaşlar ben bizzat genpa'da çalışanlarından bunu duydum ve nokia bu sebeplerden dolayı artık bu cihazların tamirini İstanbul'a istetip kendi özel elemanlarına yaptırtmakta.Ben şuan E51 ve N95 kullanıyorum ikisinden de memnunum N95 normal olduğu için Ram'i çok düşük olsada işimi görüyor..5800 mı N95 8Gb mı deseniz bana gözüm kapalı N95 8Gb derim ;)

mur@

mur@

Üye
arkadaşlar siz neyi tartışıyosunuz ki.Tabiki n95 8gb ben telefoncuyum yıllardır telefon piyasasının içindeyim.ve hertelefonu kullandım diyebilirim ama n95 8gb a sadece telefon denemez pc gibi telefon aga
Ayrıca sadece kutularının şekline baksanız yeter.ha 5800 kötümü? Tabiki de değil.bazı arkadaşlar çok kaba demiş ama kullanmadıkları için ,aga telefon karizma ya kızağı kapalıyken resmen dijital fotoğraf makinesi ,hala bunu nası yapmışlar diye düşünüyorum .ben 2senedir kullanıyorum telefoda tık deforme yok. Ayrıca 5800 da güzel kocaman ekran aga, sırf ekranı için alınır.ama n95 ile kıyaslanamaz.Nekadar cep için forum siteleri varsa moderötörlerinin ,adminlerinin kullandığı telefonlarına bi bakın derim,hep n95 8gb.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
n95'e digital fotograf makinesi diyorsun.acaba görünümü için mi yoksa çekim kalitesi için mi :D

hangisi olursa olsun farketmez :D
w995 n95'i 5'le çarpar :D

Üst Alt