Telefona Pc Virüsü girermi?

Sponsorlu Bağlantılar

batwohan77

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Pc Virüsü girermi?
Az önce mp3 sitelernden birinden uyarı çıktı sildim falan filan pcde şuan problem yok ama telefon bağlıydı telefona geçme ihtimali varmı ya ? hafızaya falan bakıyorum bi artma azalma durumu yok ama gene merak ettim varmı bilgisi olan ?

--------------- Ekleme ---------------

güncel :/

• Beğen
Tepkiler: KaranlıƘ Ƈoƈuq

YsF_90

YsF_90

Üye
virüs bulaşabilir de öyle hafızaya bakmayla anlaşılmaz pek. bi program ile tarattır. program yoksa online tarama siteleri var öyle tarattır

Revengeful

Emekli Yönetici
ComWarrior diye bir bela varki cepten bilgisayar bulaşan o varsa hiç bağlama.F-Explorer yükle nokia benzeri yazılımı varsa virüsü bul sil.Yada mobile antivirüsler var nod32 kav filan.

celibar

celibar

Üye
telefona bi şey yapmaz.hafıza kartını bilgisayara takıp açarsan bilgisyara atlar.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Telefona pc virüsü girmez.Girse bile telefonu etkilemez.

wairhumer

wairhumer

Üye
KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
eeeen iyi mobil anti virüs
kespersky
mobile

orjinal ke*yi var bende ama veremem site kuralları

63urfalı

63urfalı

Üye
girer

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hayır Böyle Bir Birşey İmkansızdır...

Çünkü PC İşlemleri Farklı Tel İşlemlari De Farklıdır.....

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çok bela virüsler var tele bulaşan

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
AutoRun.inf diye bir virüs var geçen gün girmiş telde kasmalar oldu baktım sapasağlam mp3leri bozmuş , dikkate alırsan faydalı olur senin yararına

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
O Bozulmalar Neden Biliyor Musun ?

Pcye Taktığın Zaman Hafıza Kartını Pc Deki Virüsler Hafıza Kartının Yapısını Bozuyor Sende Tekrar Tele Takınca Ya Dosyalar Siliniyor Yada Dosyalara Zarar Verip Sistemlerini Bozuyor Yani Yine Telefona Virüs Girmiyor...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
O Bozulmalar Neden Biliyor Musun ?

Pcye Taktığın Zaman Hafıza Kartını Pc Deki Virüsler Hafıza Kartının Yapısını Bozuyor Sende Tekrar Tele Takınca Ya Dosyalar Siliniyor Yada Dosyalara Zarar Verip Sistemlerini Bozuyor Yani Yine Telefona Virüs Girmiyor...

sağol

Necmati

Necmati

Üye
ben girer diye biliyorum..

Revengeful

Emekli Yönetici
Girer. Özellikle telefon için üretilen virüsler var.

Revengeful

Emekli Yönetici
hayyyyy :utandım:

--------------- Ekleme ---------------

:ehe

Üst Alt