Looney Tunes Taso Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Looney Tunes Taso Aranıyor
Arkadaşlar öncelikle bu ilk mesajım ve herkese merhabalar

Yıllar öncesinden kalma Looney Tunes Taso Koleksiyonumun eksiklerini tamamlama kararı aldım ve şimdi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum tabi aynı zamanda eski olanları da yenilemeyi düşünüyorum.

İki farklı seri arıyorum 1994 yılına ait ve warner bros. karakterleri var hepsinde arkaları yeşil ve pembe olan seri (1-40 normal / 41-60 super / 61-80 mega / 81-100 master )

diğeri ise yine 1994 yılına ait ve yine warner bros. karakterleri olan ama her bir tasoda ülke tanıtımı olan ortasında çıkıntı olan ve diğer adıyla dönen tasoların olduğu seri (1-60 arası)

şimdi normalde eksiklerim çok az seriler neredeyse tamamlanmış durumda ve hatta fazladan da bir çok tasom var ancak başta da belirtitğim gibi serilerimi tamamladığım gibi eski olanları da yenileyebilme adına alış yapacağım.

Gelelim fiyatlara :naughty:

Tasolar sıfır ya da sıfırdan farksız olduğu takdirde;

normal taso : 1 TL ----> 2 TL not: 11 numaralı taso: 20 TL
super taso : 1,5 TL----> 3 TL
mega taso : 2 TL ------> 4 TL
master taso: 2,5 TL---> 5 TL

dönen taso: 1,5 TL ----> 3 TL

eğer tasolar sıfır olmasa da haşat durumda olmadığı sürece ve kondüsyonu orta-yüksek sayılabilecekse;

normal taso : 50 kuruş --- 1TL
super taso : 75 kuruş----- 1,5 TL
mega taso : 1 TL --------- 2 TL
master taso : 1,5 TL ----- 3 TL
dönen taso : 1 TL -------- 2 TL

a) arkadaşlar fiyatlar sabittir ve adet fiyatıdır. Toplu alım elbette olabilir ama dediğim gibi önceliğim eksiklerim olduğundan elinizde çok yoksa lütfen hangi seriden ve hangi sayılar olduğunu belirtiniz ayrıca lütfen haşat durumda olanları ya da düşük kondüsyondakileri iyi sayarak değerlendirmeye çalışmayınız boş yere vakit kaybı yaşamayalım.

b) az ya da çok taso satmayı düşünen arkadaşlar fotoğraf ulaştırabilsin lütfen ki fikir sahibi olabilelelim ürünler hakkında. Çünkü kimine göre iyi ve temiz, yüksek kondüsyon kavramı göreceli olabiliyor. Yani size göre temiz gelen bana göre düşük kondüsyon gelebilir ya da sizin kötü sayabileceğiniz bir taso benim için yeterli temizlikte olabilir. Fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum en azından daha fazlasını yapabilmek istesem de malesef yapamam. Ayrıca bahsetmiş olduğum 2 seri dışında pokemon digimon ve adını bile söyleyemediğim sonraki serilerle ilgilenmiyorum 2000 den sonrakilerle ilgilenmiyorum. Bunlar benim bizzat oynadığım ve manevi değeri olan tasoların serisi ve serilerini önceden tamamlamış olsam da çeşitli sebeplerden çoğunu yitiridim ve elimde kalanları tamamlıyorum.

c) gerekirse birden fazla seri yapabilirim bu yüzden eksiğimin tamamlanması da sorun olmaz alımlara devam edebilirim yeter ki kötü durumda olmasınlar. Ayrıca takas düşünenlerle de elimde fazla olanlardan eksiklerim karşılığında eksiklerinizi tamamlayabilmek için satmayı düşünmeyen arkadaşlarla takasa da girebilirim.

d) güven açısından satışları gg üzerinden açabilirsiniz toplam fiyata % 5 ekleyerek böylece % 10 kesintiyi kırışmış oluruz ama kafamız rahat olur alıcı da satıcı da rahat alışveriş yapabilir ya da ptt ile kapıda ödeme şeklinde de alabilirim nasıl dilerseniz. Elinde taso olanlar isterse 1 tane olsun çekinmeden ulaşabilir. Bilgisayar başında olmasam dahi en kısa sürede geri dönülecektir.

e) toplu alımlarda nacizane indirimi mazur görürseniz çok memnun olurum :) herkese iyi satışlar dilerim

sloganımız;

Taso Canavarını besleyin :eller:

Méc~

Méc~

Üye
Neden bu eski plastik parçalarına değer verirsiniz hiç anlamam? Gerçekten aldığın zaman bir işine yarayacakmı:ehe

zwangless

zwangless

Üye
Bende neden anlamam ki milletin topicinine boş yere karalamaktan ne anlıyorsunuz ki? Bazıları biriktirir. 90s zamanlarda kartlar tasolarla misketlerle az mı oynardık. Hepsini bende saklıyorum.

• Beğen
Tepkiler: gaffarson ve Ptinkerbell
gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Neden bu eski plastik parçalarına değer verirsiniz hiç anlamam? Gerçekten aldığın zaman bir işine yarayacakmı:ehe

koleksiyonculuk farklı birşeydir, maddi değer aranmaz ya da manevi değerini bazen hiç birşey karşılamaz. Pul koleksiyoncusuna da "kağıt parçası işine yarayacak mı" diyemeyiz :) Örneğin pokemon tasoları çok tutuldu tanesini elinde olmadığı için 20 tl ye satan ve alan gördüm ama işte biraz da zevk meselesi çünkü bana 1000 lerce pokemon tasosunu bedava da verseniz kargosunu bile ödemek istemem boş yere masraf olarak görürüm ama diğer taraftan ne farkı var ki diyebileceğiniz bu tasolara para veriyorum. Demek ki işe yarıyor, her şey bir yana beni mutlu ediyor daha önemlisi var mı :) hayatta amacımız mutlu olmak değil mi ? koleksiyon yapmak beni mutlu eden şeylerden biri. Kısacası evet işime yarayacak :)

Bende neden anlamam ki milletin topicinine boş yere karalamaktan ne anlıyorsunuz ki? Bazıları biriktirir. 90s zamanlarda kartlar tasolarla misketlerle az mı oynardık. Hepsini bende saklıyorum.

tasolarınızı değerlendirmeyi düşünürseniz iletişime geçebiliriz. Satmak zorunda değilsiniz zorla alamam zaten ama sizde olup bende olmayanlarla bende olup sizde olmayanları takas da edebiliriz. Hatta bende eksik az olduğundan siz sanırım daha bile karlı çıkarsınız bu alışverişten :) düşünürseniz mesaj atabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ptinkerbell
haltie

haltie

Üye
yok mu tasocu :D yok mu :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Müthiş bir şey ya :D

Bundan bi 7-8 sene öncesinden torba torba vardı mahallenin veletlerini kepiyordum :ehe

Hakkatten şimdi hiçbiri yok :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne gunlerdi ya xD

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Müthiş bir şey ya :D

Bundan bi 7-8 sene öncesinden torba torba vardı mahallenin veletlerini kepiyordum :ehe

Hakkatten şimdi hiçbiri yok :hmmm

o tasoları bulacaksıııııııın :dover:

yok mu tasocu :D yok mu :D

sen de ara bir sağı solu çıkar belki senden kazanamadığım bir kaç taso kalmış olabilir :ehe

Ne gunlerdi ya xD

siz bu tasoları biliyor musunuz ? 17 yaşında olduğunuz için dedim 93 doğumlusunuz demek ki bu tasolar 94 yapımı da şaşırdım birden :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok bizimkiler bu babylade, pokemon kartları üst zamanıydı :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
2000 de çıkan pokemon ve diğer serileri de biriktiren koleksiyoncular tanıyorum ama nedense benim ilgimi çekmiyor hiçbiri. Belki de onlarla hiç oynamadığım içindir :D kart deyince aklıma eski futbolcu kartlarını getirdin :D tasolar yoktu daha kartlarla oynardık ne çabuk geçmiş zaman :S

Revengeful

Emekli Yönetici
kartlarla tasolarla kumar oynardık ya:d:
Hergünde duyardım "elini büküyorsun, elini büküyorsun ! " :d:

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
kartlarla tasolarla kumar oynardık ya:d:
Hergünde duyardım "elini büküyorsun, elini büküyorsun ! " :d:

neler neler olurdu :ehe

tasoları üstüste sıraladıktan sonra hepsini ya da en azından çoğunu bir seferde ters çevirebilmek için elindeki tasoyu diklemesine yerde sıralı olanların üzerine bastırırdı. Karşısındaki de "öyle yapmak yok" derdi. Bu da kavga için yeterli bir sebepti :ehe

Aaaah ah şimdiki aklım olsaydı o dönem oynamaya çizilmesine bile müsade etmezdim sadece biriktiriyor olurdum. Gerçi ben parayla cips az almışımdır genelde hep kazandığımdan gerek kalmıyordu (haltie iyi bilir :ehe)

Revengeful

Emekli Yönetici
Yaw bir ara cips lerin üzerine yapıştırmaya başlamışlardı tasoları. Herkes en iyi tasoyu almak için mücadele ediyordu :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Yaw bir ara cips lerin üzerine yapıştırmaya başlamışlardı tasoları. Herkes en iyi tasoyu almak için mücadele ediyordu :D

bizde yoktu öyle birşey ne çıkarsa bahtına :ehe bu arada illa sizde olmak zorunda değil çevrenizden tasoları olup atmayı düşünen olursa ya da değerlendirmek isteyen size bir telefon kadar yakınım ailenizin tasocusu :pro: :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Seninde dediğin gibi bizim zamanımızda yoktu istekdiklerin :D O yüzden tanıdıklardada yoktur :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Seninde dediğin gibi bizim zamanımızda yoktu istekdiklerin :D O yüzden tanıdıklardada yoktur :D

tanıdıktan kastım arkadaşlarınız değil elbette :D akrabalar kuzen yeğen, konu komşu çocukları, ağabeyleriniz ablalarınız elbet vardır birilerinde taso nereye gitti milyonlarca taso :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Çöpe :kop:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu cipsleri az mı okşardık :d:
Bakkal emmi hep dışarı atardı okşamaya başlayınca :D

Revengeful

Emekli Yönetici
"Cipsleri eziyonuz len !!!" :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya yapacağım ama hani alıcı değil de satıcı olsam daha kolay olurdu. Taso satana ne versem , nasıl bir promosyon uygulasam bilemiyorum :hmmm