Looney Tunes Taso Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bugatti SW

Üye
arkadaşlar ben de looney tunes tasoları almak istiyorum,elinde olan arkadaşlar pm atabilirmi
özellikle looney tunes, diğer pokemon beyblade çıktığında biz artık büyümüş abi olmuştuk,onları istemiyorum..teşekkürler

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben de looney tunes tasoları almak istiyorum,elinde olan arkadaşlar pm atabilirmi
özellikle looney tunes, diğer pokemon beyblade çıktığında biz artık büyümüş abi olmuştuk,onları istemiyorum..teşekkürler

Göndermiş olduğunuz özel mesaj cevaplanmıştır, teşekkürler.

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
En kısa sürede alım fiyatları güncellenecektir. Tasoları olup değerlendirmeyi düşünenler ve henüz sessiz kalanlar bir kez daha düşünsünler lütfen, selamlar... :polis:

haltie

haltie

Üye
:zuhaha: gaffar naptın kardeşim ya tasolardan ses yok:D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç parti temin ettim hatta biriyle de tam seri için anlaşma aşamasındayız ama buradan neden kimseden taso çıkmıyor anlamıyorum. O kadar büyük bir site olmasına rağmen kimse tasom var demiyor deli oluyorum :D

haltie

haltie

Üye
Belkide herkes koleksiyon yapıyor:ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslında bu konuyu açmak için biraz geç kaldım. Tanıdığım bir koleksiyoncu sağ olsun Türkiye'dekilerin bir çoğunu toparladı zaten :D Büyük ihtimalle takip ediyordur uzaktan konuyu ve mesajımı görecektir kendisine buradan selamlar Tüm eksiklerimi tamamladım onda olmayanlar da var şükürler olsun :ehe Bakalım hayırlısı senin de özellikle aklında olsun kardeşim. Bizim eskilerden vs elinde hala olan olursa çalabilirsin günahı benim boynuma :ehe şaka bir yana ücret tatminkar olacaktır haberin olsun :ehe

s-agapo

Üye
arkadaşlar Looney Tunes serisi tasolardan arıyorum bulamadım birtürlü. 89 luyum geçmişi hatırladım biran yani seri olmasına da gerek yok ama içerisinde bugs bunney li taso olursa ve toplamda 4 tane de olsa yeterli olacak benim için öyle fazladan elinde olan varsa 4 taneye 20 tl vermeye hazırım

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Looney Tunes serisi tasolardan arıyorum bulamadım birtürlü. 89 luyum geçmişi hatırladım biran yani seri olmasına da gerek yok ama içerisinde bugs bunney li taso olursa ve toplamda 4 tane de olsa yeterli olacak benim için öyle fazladan elinde olan varsa 4 taneye 20 tl vermeye hazırım

Merhaba, özel mesaj ile tarafınıza bilgi verilmiştir.

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatlar güncellenmiştir (ayıptır söylemesi iki katına çıkarılmıştır :oke:).

haltie

haltie

Üye
:zuhaha:

haltie

haltie

Üye
Cocukken bu kadar merakın yoktu ona gülüyorum: D

haltie

haltie

Üye
Onları kavgayla kazandım alın terimle yuttum:ehe