Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Looney Tunes Taso Aranıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Bugatti SW
Üye
arkadaşlar ben de looney tunes tasoları almak istiyorum,elinde olan arkadaşlar pm atabilirmi
özellikle looney tunes, diğer pokemon beyblade çıktığında biz artık büyümüş abi olmuştuk,onları istemiyorum..teşekkürler
arkadaşlar ben de looney tunes tasoları almak istiyorum,elinde olan arkadaşlar pm atabilirmi
özellikle looney tunes, diğer pokemon beyblade çıktığında biz artık büyümüş abi olmuştuk,onları istemiyorum..teşekkürler
Göndermiş olduğunuz özel mesaj cevaplanmıştır, teşekkürler.
gaffarson
Üye
Konu Sahibi
En kısa sürede alım fiyatları güncellenecektir. Tasoları olup değerlendirmeyi düşünenler ve henüz sessiz kalanlar bir kez daha düşünsünler lütfen, selamlar...
haltie
Üye
gaffar naptın kardeşim ya tasolardan ses yok
gaffarson
Üye
Konu Sahibi
bir kaç parti temin ettim hatta biriyle de tam seri için anlaşma aşamasındayız ama buradan neden kimseden taso çıkmıyor anlamıyorum. O kadar büyük bir site olmasına rağmen kimse tasom var demiyor deli oluyorum
haltie
Üye
Belkide herkes koleksiyon yapıyor
gaffarson
Üye
Konu Sahibi
Ben aslında bu konuyu açmak için biraz geç kaldım. Tanıdığım bir koleksiyoncu sağ olsun Türkiye'dekilerin bir çoğunu toparladı zaten Büyük ihtimalle takip ediyordur uzaktan konuyu ve mesajımı görecektir kendisine buradan selamlar Tüm eksiklerimi tamamladım onda olmayanlar da var şükürler olsun Bakalım hayırlısı senin de özellikle aklında olsun kardeşim. Bizim eskilerden vs elinde hala olan olursa çalabilirsin günahı benim boynuma şaka bir yana ücret tatminkar olacaktır haberin olsun
s-agapo
Üye
arkadaşlar Looney Tunes serisi tasolardan arıyorum bulamadım birtürlü. 89 luyum geçmişi hatırladım biran yani seri olmasına da gerek yok ama içerisinde bugs bunney li taso olursa ve toplamda 4 tane de olsa yeterli olacak benim için öyle fazladan elinde olan varsa 4 taneye 20 tl vermeye hazırım
arkadaşlar Looney Tunes serisi tasolardan arıyorum bulamadım birtürlü. 89 luyum geçmişi hatırladım biran yani seri olmasına da gerek yok ama içerisinde bugs bunney li taso olursa ve toplamda 4 tane de olsa yeterli olacak benim için öyle fazladan elinde olan varsa 4 taneye 20 tl vermeye hazırım