Looney Tunes Taso Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
2 Ay önce böyle bi konu açmış olsaydın bi poşet dolusu tason daha olmuştu şimdi...hemde ücretsiz...ama 2 ay önce hepsini çöpe attım... :D (not:tasolar kardeşimindi :D)

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
2 Ay önce böyle bi konu açmış olsaydın bi poşet dolusu tason daha olmuştu şimdi...hemde ücretsiz...ama 2 ay önce hepsini çöpe attım... :D (not:tasolar kardeşimindi :D)

öncelikle tebrik ederim yarama daha iyi tuz basılamazdı :ehe
canın sağ olsun nasip biraz da. Ararım ararım bulamam, vazgeçerim önüme binlerce taso çıkar :D belki sizin attıklarınızı biri bulmuştur ve belki de googleda ilanımı bulup buraya üye olup bana ulaşacaktır. Kimbilir :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ve belki de bu sahneden büyük bi aşk doğar fln... :ehe sevgilin ya da eşin yoksa hadi hadi sayemde kısmetin de açılmış olcak.. :ehe :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
ve belki de bu sahneden büyük bi aşk doğar fln... :ehe sevgilin ya da eşin yoksa hadi hadi sayemde kısmetin de açılmış olcak.. :ehe :ehe

yok kısmetim hep açıktır şükürler olsun o konuda rahatım :ehe

minoo

minoo

Üye
vayy biz de oynardık eskiden tasolar vardı :D ama Pokemon tasoları daha çoktu.kaldı ki Looney Tunes yani :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Son durum nedir ? :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
vayy biz de oynardık eskiden tasolar vardı :D ama Pokemon tasoları daha çoktu.kaldı ki Looney Tunes yani :D

evet Looney Tunes tasoları Türkiye'deki ilk tasolar ve 1994 te çıktılar. Zaten dünyada da bundan sadece 1 en fazla 2 yıl önce Amerika ve İngiltere de başladı diye biliyorum.

Son durum nedir ? :D

Son durum:

elimdeki fazla olanları başka bir koleksiyoncuya verdim eksiklerinin yarısından fazlasını tamamlıyordu. Ancak ben serimdeki eksikleri hala tamamlayabilmiş değilim malesef. Sabırla bekliyorum bakalım :D Ne zaman nerede karşıma ne çıkacağı belli olmaz. Bakarsın bir sabah uyandığımda baş ucumda bir çuval taso bulup dünyanın en mutlu insanı olmuşum :ehe

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Ben de ben de ben de taso istiyorum koleksiyona gerek yok looney tunes olsun taso olsun çocukluğum olsun yeter bu başlığa bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim belki taso bulamayabilirim ama en azından izini sürebileceğim bir yer var :d::aha::ehe

• Beğen
Tepkiler: gaffarson

Mes_gut

Üye
TASOCU GELDİ :D

Linkler burda arkadaşlar gittigidiyor üzerinden msj atarak ya da linkte verdiğim forum sitesi üzerinden msj atarak ulaşabilirsiniz..Bu sitede ki mail adresimi açmıyorum onun için..Gittigidiyordan ulaşmanız daha mantıklı... =)))

• Beğen
Tepkiler: gaffarson
gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Ben de ben de ben de taso istiyorum koleksiyona gerek yok looney tunes olsun taso olsun çocukluğum olsun yeter bu başlığa bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim belki taso bulamayabilirim ama en azından izini sürebileceğim bir yer var :d::aha::ehe

Teşekkür ederim :) Size elimde fazla olanlardan bir kaç tane hatıra olarak saklamanız için gönderebilirim :)

TASOCU GELDİ :D

Linkler burda arkadaşlar gittigidiyor üzerinden msj atarak ya da linkte verdiğim forum sitesi üzerinden msj atarak ulaşabilirsiniz..Bu sitede ki mail adresimi açmıyorum onun için..Gittigidiyordan ulaşmanız daha mantıklı... =)))

Özel mesajınızı aldım, ilanlarınızı gördüm. İnceleyip hemen size özel mesaj yoluyla dönüş yapacağım.

Not: Başka bir forumda "benim de tasolarım var" diyen arkadaşa "nette arat arayan koleksiyoncular var" demişsiniz. :naughty: O arkadaşa buranın linkini ulaştırabilirseniz memnun olurum

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Mes_gut arkadaşımızla anlaştık, adıma özel satış açtı ve ödemesini yaptım, pazartesi günü kargoya verecek. İkimiz adına da hayırlı olmasını dilerim, kendinize iyi bakın

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Teşekkür ederim :) Size elimde fazla olanlardan bir kaç tane hatıra olarak saklamanız için gönderebilirim :)

çok sevinirimmmmmmmmm :d: Hani şu tweety olanı varya pembe yuvarlğın içinde o olursa ayrı bi sevinebilirimmmm :ehe Pokemon tasolarını pek sevmiyorum en cok özlediğim looney tunes tasolarıı

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
çok sevinirimmmmmmmmm :d: Hani şu tweety olanı varya pembe yuvarlğın içinde o olursa ayrı bi sevinebilirimmmm :ehe Pokemon tasolarını pek sevmiyorum en cok özlediğim looney tunes tasolarıı

Bahsettiğiniz taso bu ve 62 numara. Üzülerek söylüyorum ki bende de şu an bundan yalnızca bir tane var ve onun da kondüsyonu fotoda göründüğünden birazcık daha düşük yani sıfırlamaya çalıştığım bir taso bu da ama elime geçerse unutmam yollarım. Bunun dışında da dediğim gibi beklediğim paket geldikten sonra size ufak bir sürpriz yapabilirim :evet:

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye

Bahsettiğiniz taso bu ve 62 numara. Üzülerek söylüyorum ki bende de şu an bundan yalnızca bir tane var ve onun da kondüsyonu fotoda göründüğünden birazcık daha düşük yani sıfırlamaya çalıştığım bir taso bu da ama elime geçerse unutmam yollarım. Bunun dışında da dediğim gibi beklediğim paket geldikten sonra size ufak bir sürpriz yapabilirim :evet:

Olsun düşündüğünüz için de çok teşekkür ederim dört gözle sizden haber bekliyorum :evet:

Revengeful

Emekli Yönetici
Tüh ya zamanında yeteri kadar değer vermedim tasolara ya.. :D

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Size özel mesaj gönderdim. Paketiniz hazır. :bigstar:
Dün adresi yazmıştım beni adamdan saymıyor bu maxicep sanırım msj silmeden msj gönderemiyorum :evet: Gelmiştir umarım msj heyecanla bekliyorum tasoları :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Dün adresi yazmıştım beni adamdan saymıyor bu maxicep sanırım msj silmeden msj gönderemiyorum :evet: Gelmiştir umarım msj heyecanla bekliyorum tasoları :aha:

Merhaba kargonuzu 1-2 saat önce yurt içi kargo ile verdiğiniz adrese ve isme gönderdim. Her hangi bir ödeme yapmayacaksınız. Yine belirteyim çok büyük bir beklenti içinde olmayın :) elimden geldiğince hatıra olarak saklamanız için bir kaç tane yolladım. Umarım beğenirsiniz