2 Ay önce böyle bi konu açmış olsaydın bi poşet dolusu tason daha olmuştu şimdi...hemde ücretsiz...ama 2 ay önce hepsini çöpe attım...(not:tasolar kardeşimindi
)

belki sizin attıklarınızı biri bulmuştur ve belki de googleda ilanımı bulup buraya üye olup bana ulaşacaktır. Kimbilir 
ve belki de bu sahneden büyük bi aşk doğar fln...sevgilin ya da eşin yoksa hadi hadi sayemde kısmetin de açılmış olcak..
![]()
![]()

vayy biz de oynardık eskiden tasolar vardıama Pokemon tasoları daha çoktu.kaldı ki Looney Tunes yani
![]()
Son durum nedir ?![]()
Ne zaman nerede karşıma ne çıkacağı belli olmaz. Bakarsın bir sabah uyandığımda baş ucumda bir çuval taso bulup dünyanın en mutlu insanı olmuşum 
Ben de ben de ben de taso istiyorum koleksiyona gerek yok looney tunes olsun taso olsun çocukluğum olsun yeter bu başlığa bu kadar sevineceğimi tahmin etmemiştim belki taso bulamayabilirim ama en azından izini sürebileceğim bir yer var![]()
Size elimde fazla olanlardan bir kaç tane hatıra olarak saklamanız için gönderebilirim 
TASOCU GELDİ
Linkler burda arkadaşlar gittigidiyor üzerinden msj atarak ya da linkte verdiğim forum sitesi üzerinden msj atarak ulaşabilirsiniz..Bu sitede ki mail adresimi açmıyorum onun için..Gittigidiyordan ulaşmanız daha mantıklı... =)))
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O arkadaşa buranın linkini ulaştırabilirseniz memnun olurum Teşekkür ederimSize elimde fazla olanlardan bir kaç tane hatıra olarak saklamanız için gönderebilirim
![]()
Hani şu tweety olanı varya pembe yuvarlğın içinde o olursa ayrı bi sevinebilirimmmm
Pokemon tasolarını pek sevmiyorum en cok özlediğim looney tunes tasolarııçok sevinirimmmmmmmmmHani şu tweety olanı varya pembe yuvarlğın içinde o olursa ayrı bi sevinebilirimmmm
Pokemon tasolarını pek sevmiyorum en cok özlediğim looney tunes tasolarıı

Bahsettiğiniz taso bu ve 62 numara. Üzülerek söylüyorum ki bende de şu an bundan yalnızca bir tane var ve onun da kondüsyonu fotoda göründüğünden birazcık daha düşük yani sıfırlamaya çalıştığım bir taso bu da ama elime geçerse unutmam yollarım. Bunun dışında da dediğim gibi beklediğim paket geldikten sonra size ufak bir sürpriz yapabilirim![]()

Olsun düşündüğünüz için de çok teşekkür ederim dört gözle sizden haber bekliyorum![]()

Dün adresi yazmıştım beni adamdan saymıyor bu maxicep sanırım msj silmeden msj gönderemiyorumSize özel mesaj gönderdim. Paketiniz hazır.![]()
Gelmiştir umarım msj heyecanla bekliyorum tasoları 
Dün adresi yazmıştım beni adamdan saymıyor bu maxicep sanırım msj silmeden msj gönderemiyorumGelmiştir umarım msj heyecanla bekliyorum tasoları
![]()

Rütbeye göre mesaj saklama kapasitesi var![]()

Dün adresi yazmıştım beni adamdan saymıyor bu maxicep sanırım msj silmeden msj gönderemiyorumGelmiştir umarım msj heyecanla bekliyorum tasoları
![]()
elimden geldiğince hatıra olarak saklamanız için bir kaç tane yolladım. Umarım beğenirsiniz