Looney Tunes Taso Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Merhaba kargonuzu 1-2 saat önce yurt içi kargo ile verdiğiniz adrese ve isme gönderdim. Her hangi bir ödeme yapmayacaksınız. Yine belirteyim çok büyük bir beklenti içinde olmayın :) elimden geldiğince hatıra olarak saklamanız için bir kaç tane yolladım. Umarım beğenirsiniz

Keşke karşı ödemeli gönderseydiniz çok mahcup oldum. Muhtemelen yarın sabah elimde olur. Teşekkür ede ede de bi hal oldum :evet: Ama yine teşekkür edicem teşekkür ederimmm :aha:

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Keşke karşı ödemeli gönderseydiniz çok mahcup oldum. Muhtemelen yarın sabah elimde olur. Teşekkür ede ede de bi hal oldum :evet: Ama yine teşekkür edicem teşekkür ederimmm :aha:

Estağfurullah, bir kargonun önemi yok bilakis ben çok daha iyi tasolar gönderemediğim için mahçubum. Rica ederim :)

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Estağfurullah, bir kargonun önemi yok bilakis ben çok daha iyi tasolar gönderemediğim için mahçubum. Rica ederim :)
Tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :aha::aha::aha::aha: Süper bunlar ya çok ama çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim nerden eklenio foto rütbem yok diye ekleyemiyor muyum yoksa yine :d: Beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin gaffarson :d:

• Beğen
Tepkiler: gaffarson
Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
Bu arada ben nasıl onbaşı oldum? :aha:

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :aha::aha::aha::aha: Süper bunlar ya çok ama çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim nerden eklenio foto rütbem yok diye ekleyemiyor muyum yoksa yine :d: Beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin gaffarson :d:

Mutlu olduysanız ne mutlu bana :)

Bu arada ben nasıl onbaşı oldum? :aha:

http://www.maxicep.com/site-hakkind...gi-rutbe-nasil-geliyor-10-eylul-2010-a-4.html

15 mesaj yazıp bunlardan 4 tanesi silindiyse sonuçta yine de 15 mesaj yazmış olduğunuzdan onbaşı olmuş olabilirsiniz.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
BU ne işe yarıuyor :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
BU ne işe yarıuyor :D

Biliyorsunuz hepsi plastik bu tasoların, eritip plastik sandalye üretiyoruz :ehe
Kusura bakmayın ama böyle soruya böyle cevap ayrıca konuyu ve diğer mesajları okumuş olsaydınız zaten sorunuzun cevabı da içlerinde var.:bye2:

• Beğen
Tepkiler: Ptinkerbell

badboyteam01

Üye
Selamlar arkadaşlar bende Looney Tunes Tasoları arıyorum, seri olursa çok daha güzel olur :aha: Elinde bulunan ve satmak isteyen arkadaşlar lütfen pm atsın.. İyi eğlenceler.

Revengeful

Emekli Yönetici
Vay arkadas :D benim acilen taso piyasasına girmem lazım :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar arkadaşlar bende Looney Tunes Tasoları arıyorum, seri olursa çok daha güzel olur :aha: Elinde bulunan ve satmak isteyen arkadaşlar lütfen pm atsın.. İyi eğlenceler.

Öncelikle konuya katılımınızdan dolayı teşekkürler. Alım yaptığım gibi, elimde fazla olanlardan satış da yapabilirim ki yapıyorum da. Size net seri çıkaramam ama 1-40 arası 38 tanesini + 41-60 arası 19 tanesini + 61-80 arası megalardan da 14 tanesini temin edebilirim ya da sadece 1-60 arasından 57 tanesini direkt verebilirim ve megaları başka bir yerden temin etmeye çalışabilirsiniz. Bana özel mesajdan ulaşırsanız detaylı konuşabiliriz.

Bu arada unutmadan seri istiyorsunuz ama seri inanın tuzlu olacaktır :D

Vay arkadas :D benim acilen taso piyasasına girmem lazım :D

Gel gel buyur :naughty:
Aslında asıl piyasa pokemon digimon vs de ama pokemoncular kusura bakmaz umarım da o tasolardan cidden hoşlanmıyorum. Yoksa asıl piyasa onlarda dönüyor hem de uzun süre
dir

Revengeful

Emekli Yönetici
Digimon superdi ya :D hatırladığım kadarıyla onlar katlanıyordu kenarlarından :D

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Valla kimse kusura bakmasın beyblade, digimon, pokemon ve tüm diğerleri hikaye asıl taso bunlardır :) bunu da herkes her zaman her yerde söyler e malum orjinalleri bunlar. Her şeyin ilki nasıl ki en iyisi ise bunlar da öyle aynı yıla ait Flinstones serisi ve diğer benzer türler bile asla kıyaslanamaz. Ayrıca malzeme olarak ve görsel sunum olarak da cidden çok başarılı bir seri e tabi bir de kendi oynamışlıgımızın verdiği manevi değer de olunca tadından yenmiyor. Hani fazla olanları veriyorum diyorum ve veriyorum da sık sık ama üzülüyorum da :D
Diğer tasoları pek bilmem resimlerinden gördüğüm kadar ve dediğim gibi pek de kaliteli ya da ne bileyim öyle asil durmuyorlar tabi zevk meselesi de devreye giriyor. Her neyse işte biz Looney Tunes ekibiyiz, onları görmedik oynamadık bilmiyoruz zaten, elbet onların da oynayan kuşağına göre değeri büyüktür saugı duyarım

badboyteam01

Üye

Öncelikle konuya katılımınızdan dolayı teşekkürler. Alım yaptığım gibi, elimde fazla olanlardan satış da yapabilirim ki yapıyorum da. Size net seri çıkaramam ama 1-40 arası 38 tanesini + 41-60 arası 19 tanesini + 61-80 arası megalardan da 14 tanesini temin edebilirim ya da sadece 1-60 arasından 57 tanesini direkt verebilirim ve megaları başka bir yerden temin etmeye çalışabilirsiniz. Bana özel mesajdan ulaşırsanız detaylı konuşabiliriz.

Gel gel buyur :naughty:
Aslında asıl piyasa pokemon digimon vs de ama pokemoncular kusura bakmaz umarım da o tasolardan cidden hoşlanmıyorum. Yoksa asıl piyasa onlarda dönüyor hem de uzun süre
dir

Tam seri olmasada olur bulurum ben gerisini :allalla: Özelden fiyat konusunda anlaşabilirsek talibim tasolara:oke:

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
Tamam özelden konuşalım bu arada yeni üye olduğunuzdan özel mesaj hakkınız sınırlı sayıdadaır. Okuduğunuz mesajları silerseniz sorunsuz iletişim kurabiliriz. Şu an için net mesaj saklama kapasitenizi bilmiyorum ama bir kaç mesajdan sonra mesaj alamayabilir, gönderemeyebilirsiniz aklınızda olsun, bu diyaloğa özelden devam edelim.

badboyteam01

Üye
Farkındayım, 2 mesaj saklama hakkım var sadece :D

Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye

bak şimdi çok sinirlendim :off::off: Bana neden satmadınızzz :ağlarım::ağlarım:

gaffarson

gaffarson

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi çok sinirlendim :off::off: Bana neden satmadınızzz :ağlarım::ağlarım:

Sinirlenmenize gerek yok :) satılık olarak da bir çok taso var, alıntı yaptığınız mesajdaki seri tamamlanmak üzere olan şekilde ya da istediğiniz sayılardan ve türden adet üzerine :) Size gönderdiklerim ise değer verdiğiniz ve kıymetini bilenlerden olduğunuz içindi. Ancak koleksiyoncu gibi illa ki elinizde daha fazlasını bulundurmak isterseniz başta da dediğim gibi satılık olarak da mevcut tasolar var elimde.

Düşünürseniz ne kadarlık, hangi tasodan kaç adet ya da toplamda kaç adet ve hangi türden kaç adet istediğinizi belirten bir özel mesaj atarsanız elimden geleni yapmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Ptinkerbell
femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
değerini bilmediğim tasolarımı saygı ve özlemle anıyorum... üzüldüm şimdi bak :ağlarım: