Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Lacoste

Lacoste

Üye
HDMI ÇIKIŞ VAR LAN OHA :D tabiki N8 çokçok gelişmiş bir cihaz N8
N8 al

SilentOne

SilentOne

Üye
n 8 derim tek geçerim

Revengeful

Emekli Yönetici
N8 :oke:

levasinay

levasinay

Üye
kesinlikle n8

:::burak:::

Üye
ben N8 derim ayrıca n8 takoz gibi değil diğer modellerden daha ince 12.9 mm. Samsung wave 10.9 mm. ayrıca N8den + ları var en önemlisi 12 Mp kamera multitouch (çoklu dokunma) ovide bir sürü uygulama oyun vs. ekran 3.5 inç wave 3.3 inç Amoled ekran samsung wave gibi bluetooth 3.0 symbian^3 Flash lite 4.0 flash player 10.1 kamerada yüz tanıma özelliği daha fazlası samsungun tek +sı ekranın super amoled olması ama ben N8 derim herikisinin özelliklerine buradan bakabilirsin Nokia N8:
Samsung Wave:

kardes saydiklarinin hepsi wavede var kamera haric
super amoled+islemci+ekran piksel bunlarda wavein artilari

--------------- Ekleme ---------------

ayrice samsung wave suanda benchmark test lideri n8 gelsin onuda goruruz))))

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Şu videoyu izlersen , sırf video çekim kalitesinden N8 dersin."İzlemenizi öneririm. "

serserim1905

serserim1905

Üye
özelliklere bakack olursak n8 tabki üstelik nokia n8 i yeni amiral gemisi ilan etti bu tlfon çok ses getirr samsung nokiaya göre kalte yönündn düşük bu güne kadar samsung alıpta nokiada aklı kalmyan bi arkadşmı görmdm çok hassas oluyolar yinede en dogru karar senin :oke: ya yaptıgından pişmn olma yada pişmn olacagın şeyi yapma :D :bye2:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
N8 in ekranı TFT değil:

Ekran ve kullanıcı arayüzü Ekran boyutu: 3,5 inçÇözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED16,7 milyon renkCKapasitif dokunmatik ekranYönlendirme sensörü (İvmeölçer)Pusula (Manyetometre)Yakınlık sensörüOrtam ışığı dedektörü
Ayrıca wave n8 in yanına bile gelemez yahu şakamı yapıyorsunuz.sizler önce wave kullanıcılarının yorumlarını bir okuyun bence:Samsung S8500 Wave Kullanıcıları

çok biliyormuş gibi yanına bile gelemez bırakın yahu demişsin buraya tekrar tekrar yazmaya gerek yok n8 ile wave teknik özelliklerini kendin bir kıyasla internette ondan sonra buraya yaz.. Allah aşkına bırakın şu nokia bağımlılığını nokin8 değil ıphone 4 e ye kafa tutuyor bu cihaz

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
tek farkla n8 neden dersen kamerası biraz daha iyi

Evilblood

Evilblood

Üye
kardes saydiklarinin hepsi wavede var kamera haric
super amoled+islemci+ekran piksel bunlarda wavein artilari

--------------- Ekleme ---------------

ayrice samsung wave suanda benchmark test lideri n8 gelsin onuda goruruz))))
ekranı neden hesaba katmadın N8 de ekran daha büyük ve ovide samsung appsden daha çok uygulama var

Lacrymosa

Üye
Telefondan biraz anlayan birisi asla Nokia N8 almaz. Wave ile kıyaslamak gibi bir hata yapmaz. İşlemci, RAM, Grafik, Ekran, İşletim sistemi, Kalite.... her konuda Wave üstün.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
sırf kamera için alacaksan gidip N8 al ama genel özellikler için N8 dersen hayatının hatasını yaparsın :kop:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tamamda işlemci ram falan diyorsunuz da çok aşırı fark yokdur n8 in hem işlemcisi yükseltilir belki hem n8 de wawede olmayan 3d grafik işlemci ekli artı symbian 3 etkili olacakdır bence n8 her türlü daha iyi

Üye
ekranı neden hesaba katmadın N8 de ekran daha büyük ve ovide samsung appsden daha çok uygulama var

0.2 inçlik fark az oldugu için hesaba katmadım heralde ,ovideki uygulamalar çokta ne olmus hepsi indiriliyomu badada daha fazla ücretsiz uygulama ,ben indiremedikten sonra ne yapıyım ovinin uygulamalarını

alpidinho

alpidinho

Üye
N8 almassan çok üzülürsün...

EleSti

Üye
Günaydın Arkadaşlar Kavga Etmeyin hem n8 Kullanırız hem wave hahahaha sıkıntı yapmayın :D

oxeman

Üye
nokia dan adam olmaz n97 yapıyolar taklılıyor problem dolu n900 yapıyolar kapasitif bile değil ve hep yan kullanılıyor telefon c6 yapıyolar dandik sonunda n8 yaptılar bişeye benzeyen onunda ne dandik tasarımı var anlamadım 5110un şekli daha güzel insan tasarımada önem verir biraz bu benim görüşüm tabi ayrıca super amoledin altında kalmaması lazım nokianın nokia bitti bence alıcaksan paran varsa i9000 galaxy s alyada motorola droid x htc hd2 falan al biraz daha ucuz makina istersen wave de onlar kadar iyi wave al