ben N8 derim ayrıca n8 takoz gibi değil diğer modellerden daha ince 12.9 mm. Samsung wave 10.9 mm. ayrıca N8den + ları var en önemlisi 12 Mp kamera multitouch (çoklu dokunma) ovide bir sürü uygulama oyun vs. ekran 3.5 inç wave 3.3 inç Amoled ekran samsung wave gibi bluetooth 3.0 symbian^3 Flash lite 4.0 flash player 10.1 kamerada yüz tanıma özelliği daha fazlası samsungun tek +sı ekranın super amoled olması ama ben N8 derim herikisinin özelliklerine buradan bakabilirsin Nokia N8:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Wave:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya yaptıgından pişmn olma yada pişmn olacagın şeyi yapma

N8 in ekranı TFT değil:
Ekran ve kullanıcı arayüzü Ekran boyutu: 3,5 inçÇözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED16,7 milyon renkCKapasitif dokunmatik ekranYönlendirme sensörü (İvmeölçer)Pusula (Manyetometre)Yakınlık sensörüOrtam ışığı dedektörü
Ayrıca wave n8 in yanına bile gelemez yahu şakamı yapıyorsunuz.sizler önce wave kullanıcılarının yorumlarını bir okuyun bence:Samsung S8500 Wave Kullanıcıları
Şu videoyu izlersen , sırf video çekim kalitesinden N8 dersin."İzlemenizi öneririm. "
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekranı neden hesaba katmadın N8 de ekran daha büyük ve ovide samsung appsden daha çok uygulama varkardes saydiklarinin hepsi wavede var kamera haric
super amoled+islemci+ekran piksel bunlarda wavein artilari
--------------- Ekleme ---------------
ayrice samsung wave suanda benchmark test lideri n8 gelsin onuda goruruz))))
ekranı neden hesaba katmadın N8 de ekran daha büyük ve ovide samsung appsden daha çok uygulama var
Nerden biliyorsun?Varsa link ver.Ben ikisini de izledim N8 inki daha net ve canlı.Ayrıca N8in ekranı AMOLED dir.daha kalitelisini wave çekiyo