Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye

O soru bence tam tersi olmalı.Asıl wawe' yi N8 'den üstün kılan şey ne? Forumlarda N8 in özelliklerini yazmaktan bıktık :bann:
uygulamalara ve oyunlara yarım saatte girmek isteyen biri için evet n8 iyi bir tercih olabilir

franzliszt

franzliszt

Üye
uygulamalara ve oyunlara yarım saatte girmek isteyen biri için evet n8 iyi bir tercih olabilir

heralde n8 kullandın bu kanıya vardın şimdi bende bir n8 kullanıcısı olarak senin şu dediğini doğrulayamadım ne olacak ?? yani ben okadar oyun oynadım o kadar program attım en ufak yvaşlama sorun almadım ? basmamla açılması bir yani bir anketde açılabilir n8 yavaşmı diye

Kral 63

Kral 63

Üye
Tabiki N8

whatamata

Üye
tabiki n8 saçma sapan konuşmayın wave tamamen sorunlu bir cihaz gir foruma orda bir sürü şikayet var,n8de hiçbir yokki wavede bir işlemci var geris boş özellik ama n8 öyle deği

eaagent

eaagent

Üye
heralde n8 kullandın bu kanıya vardın şimdi bende bir n8 kullanıcısı olarak senin şu dediğini doğrulayamadım ne olacak ?? yani ben okadar oyun oynadım o kadar program attım en ufak yvaşlama sorun almadım ? basmamla açılması bir yani bir anketde açılabilir n8 yavaşmı diye

Sıkıldım artık böyle konulardan yeter . En son Sakia die marka çıkartıp N8500 die telefon yapcam o olacak. Hadi tartişında görym o zman.

Ayrıca ben kullandım yavaş değil tabi o kadar ama wave daha hızlı . Ayrıca anket açıldı durum ortada.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
n8in fiyatı e7den ucuz ve e 7daha karizma :) ancak bu iki tlf.da wave'den çok kaba. hatta wave2den bile çok kaba

hüseyinyalcin

Üye
n8 kullandım kamerası çok güzel ve xeon flash var... eğlence için alcaksan n8 derim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence de eğlence multimedia için n8.
Ama internet için wawe2.

Uruloki

Uruloki

Üye
Bence de eğlence multimedia için n8.
Ama internet için wawe2.

güzel yorum fakat birşey ekliyeyim anna güncellemesi ile düzelecek internet sorunu merak etmeyin yalnız wave 2 de güzel cihaz bence geçen tim de gördüm hoş bir görüntüsü var kullanmakda isterim ayrıca ikiside samsung olmasına karşın ve aynı güçteler galaxy s yerine wave 2 derim çok güzel bir tasarımı var

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
abicm hadi bi gidin belki bin yere yazdim n8 i n saniysunuz siZ ilah flnmi ? bi tk kamerasi iyi bu chzin wave 1000 mhz 512 ram sgx 540 grafik cipi n8 680 islmci (ki mimari olarak waveden dha dusuk ) 256 ram kullanan iki teli siz hangi akla mantga dayandrarak karsilastryorsunuz ki ??? kafayimi yediniz ?? ekran piksel anlmnda wave dha ustun ... ee neymis 12 mgpkslmis napayim pikseli kardesim film yonetmenimiyizde cekicez bi prgram acarsin n8de bklede bkle oyunlarn grafkleri desen wave e gore dha kotu ram islmci dusuk ee npiyim kamerayi iste bu zihniyettekiler yuzunden piyasa bu hale geldi

Uruloki

Uruloki

Üye
onur wave de her şeyi yazmışsında n8 de broadcom bcm2727 yi yazmamışsın sonra oyun oynamadığın belli N8 yazık biraz bilgilenin öyle gelin

pRime.

pRime.

Üye
abicm hadi bi gidin belki bin yere yazdim n8 i n saniysunuz siZ ilah flnmi ? bi tk kamerasi iyi bu chzin wave 1000 mhz 512 ram sgx 540 grafik cipi n8 680 islmci (ki mimari olarak waveden dha dusuk ) 256 ram kullanan iki teli siz hangi akla mantga dayandrarak karsilastryorsunuz ki ??? kafayimi yediniz ?? ekran piksel anlmnda wave dha ustun ... ee neymis 12 mgpkslmis napayim pikseli kardesim film yonetmenimiyizde cekicez bi prgram acarsin n8de bklede bkle oyunlarn grafkleri desen wave e gore dha kotu ram islmci dusuk ee npiyim kamerayi iste bu zihniyettekiler yuzunden piyasa bu hale geldi

Gel oyun grafiklerini karşılaştıralım?

----------Eklendi @ 11:38:00 ---------- Yazıldı @ 11:37:23 ----------

Muhteşem sallamışsın tebrik etmek lazım.

eaagent

eaagent

Üye
Gel oyun grafiklerini karşılaştıralım?

----------Eklendi @ 11:38:00 ---------- Yazıldı @ 11:37:23 ----------

Muhteşem sallamışsın tebrik etmek lazım.

çok merak ediyorum ne göstercksn sistem nerdeyse 2 katı hadi karşılaştıralım grafikleri ;)

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
N8 iyi mi ki? Nokia için kötü diyorlar ama? heralde samsungdur:)

eaagent

eaagent

Üye
Grafik farkı olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten?
hayır tabiki o yüzden mesajını garipseyerek o yorumu yazdım . ancak olurda daha yüksek sistem isteyen oyun çıkarsa bu fark orda ortaya çıkacaktır

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır tabiki o yüzden mesajını garipseyerek o yorumu yazdım . ancak olurda daha yüksek sistem isteyen oyun çıkarsa bu fark orda ortaya çıkacaktır

şimdilik çıkmaz ama sonuçta daha yüksek sistem isterse wavede de aynı sorun çıkmayacak mı zaten her şey için bu böyle msal her android oyunu hepsinde çalışmıyor