Telefon Tavsiyesi Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 mi ? Samsung Wave mi?
Arkadaşlar.. Önümüzdeki Ay Yeni Telefon Alacam inş.. İki Telefon Arasında Kaldım.. N8 mi Wave mi??

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

M3L!H

M3L!H

Üye
Samsung Wave. Super Amoled ekranla arkadan aydınlatmaya bile ihtiyacı yok. Güneşte.... heryerde net olarak görebilirsin ekranı. Ayrıca bada OS için ücretsiz uygulamalar sunuyor. Biraz iPhone tadında ve Samsung'un teknolojisiyle birleşmiş bir ürün. Ama Nokia N8'in ekranı TFT ekran. Yani daha çok güç tüketir. Hem Samsung Wave'in incecik gövdesi var. Nokia N8 takoz gibi. Tavsiye etmiyorum bence wave al. Nokia'nın daha iyi bir telefon üretebilmesi için daha çok yolu var... Nokia devri bitti..

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerin için çok teşekkürler.. ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 in ekranı TFT değil:

Ekran ve kullanıcı arayüzü Ekran boyutu: 3,5 inçÇözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED16,7 milyon renkCKapasitif dokunmatik ekranYönlendirme sensörü (İvmeölçer)Pusula (Manyetometre)Yakınlık sensörüOrtam ışığı dedektörü
Ayrıca wave n8 in yanına bile gelemez yahu şakamı yapıyorsunuz.sizler önce wave kullanıcılarının yorumlarını bir okuyun bence:Samsung S8500 Wave Kullanıcıları

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
:::burak:::

:::burak:::

Üye
N8 in ekranı TFT değil:

Ekran ve kullanıcı arayüzü Ekran boyutu: 3,5 inçÇözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED16,7 milyon renkCKapasitif dokunmatik ekranYönlendirme sensörü (İvmeölçer)Pusula (Manyetometre)Yakınlık sensörüOrtam ışığı dedektörü
Ayrıca wave n8 in yanına bile gelemez yahu şakamı yapıyorsunuz.sizler önce wave kullanıcılarının yorumlarını bir okuyun bence:Samsung S8500 Wave Kullanıcıları

ne olmus okudum,ben burda wavein aleyhine hicbisey gormedim ,su n8 bir gelsede o zaman gorsek n8 kullananlari:kop:

Utku

Utku

Üye
düşünüyormusun bide n8 direk git al:oke:

daniel_23

daniel_23

Üye
samsung wave, veya daha karizmatik(donanımsal olarak düşük biraz ama olsun) iphone 4 :)

memeko

Üye
Nokia N8 almalısın. Çok üzülürsün..

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
Bence Nokia N8 Almalısın bu benim tercihim çünkü Usb on the go gibi bir özelliği Herhangi bir Usb veri depolama aygıtını telefonuna takabilirsin ;)

Evilblood

Evilblood

Üye
ben N8 derim ayrıca n8 takoz gibi değil diğer modellerden daha ince 12.9 mm. Samsung wave 10.9 mm. ayrıca N8den + ları var en önemlisi 12 Mp kamera multitouch (çoklu dokunma) ovide bir sürü uygulama oyun vs. ekran 3.5 inç wave 3.3 inç Amoled ekran samsung wave gibi bluetooth 3.0 symbian^3 Flash lite 4.0 flash player 10.1 kamerada yüz tanıma özelliği daha fazlası samsungun tek +sı ekranın super amoled olması ama ben N8 derim herikisinin özelliklerine buradan bakabilirsin Nokia N8:
Samsung Wave:

OğuzcanAbi

Üye
1, neden iki konu
2. n8

JayJayyy

Üye
nokiaN8

bursacity

bursacity

Üye
n8 kullanılmaya başlansada görsek çile çekenleri:D:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Samsung Wave. Super Amoled ekranla arkadan aydınlatmaya bile ihtiyacı yok. Güneşte.... heryerde net olarak görebilirsin ekranı. Ayrıca bada OS için ücretsiz uygulamalar sunuyor. Biraz iPhone tadında ve Samsung'un teknolojisiyle birleşmiş bir ürün. Ama Nokia N8'in ekranı TFT ekran. Yani daha çok güç tüketir. Hem Samsung Wave'in incecik gövdesi var. Nokia N8 takoz gibi. Tavsiye etmiyorum bence wave al. Nokia'nın daha iyi bir telefon üretebilmesi için daha çok yolu var... Nokia devri bitti..
Arkadaşım gittde N8 teknik özelliklerini öğren bu nesaçma yorum ya
takoz dedigin telefon 12.9m gayet iyi bir ölçü.
Ekranda AMOLED capacitive touchscreen, 16M renk.
Artı USB On-the-go support yani usbden flaşh bellekleri okuma yazma özelli var.
kamerası , video çekimi, lensi işletim sistemi herşeyi herkonuda N8 daha iyi.Zaten 2011 kadr ilemcisini 1ghz yapacakları söyleniyor ozaman bu makineyi hiç kimse durduramaz.

khytr89

khytr89

Üye
Bence Nokia N8 Almalısın bu benim tercihim çünkü Usb on the go gibi bir özelliği Herhangi bir Usb veri depolama aygıtını telefonuna takabilirsin ;)

Toshiba g900 de de var o özellik. harici hdd bile bağlanıyodu :D . süper özellik ama çok pil tüketiyor.

Ayrıca konu çok saçma+ cevap verenlerede şaşıyorum.Kullanmadığınız, görmediğiniz, elinize almadığınız ve en önemlisi piyasaya çıkmamış bi cihazı nasıl öneriyosunuz anlamıyorum.

Ortada dolanan laflara bu kadar itibar etmeyin derim. 5800 içinde aynıları deniyodu fos çıktı zamanla biraz adama döndü.

Ayrıca telefona çok para harcanması taraftarıda değilim.Bugün 1500 tl ye alırsın 3 ay sonra N9 çıkar 1500 e aldığın makina 800 tl den satılmaya başlar.

Ayrıca n8 farklı bi sisteme sahip.Hacklemesi, uygulaması, oyunu ve teması hemen çıkmaz. Tat alabilmek için çıktıktan sonraki 6 ay içinde alınabilir kanımca

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung falan hikaye nokia n8 al kardeşim şüpen olmasın nokia herzaman kraldır modası geçmez

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
samsung a bulaşma derim cok b*ktan bi marka (bence)

kraldost

kraldost

Üye
o samsung modeli baktım 5 mp kamerası var n8 12 mp nasıl kıyaslıyorsunus n8 ile anlamıyorum

bursacity

bursacity

Üye
o samsung modeli baktım 5 mp kamerası var n8 12 mp nasıl kıyaslıyorsunus n8 ile anlamıyorum
herşey kameramı arkadaşım n73 dede 3.2 5800 da da 3.2 aynı mercek ama gorun kı arasında daglar kadar fark var n73 le

4MaGuS

4MaGuS

Üye

herşey kameramı arkadaşım n73 dede 3.2 5800 da da 3.2 aynı mercek ama gorun kı arasında daglar kadar fark var n73 le

kardeş n73 ile 5800 arasında karemara farkı lens yüzünden birde 5800 da 3.15diye geçiyor çok fark olmaz aslında ama n serisinin daha çok önem verildigini çin öyle