Soneday
Üye
Google Üzerinden Uploadlarımızı Yapalım (Resimli Anlatım)
Forumu gezip yeni telefonum için birşeyler indirmeye kalktım ve rapidshare,hotlife gibi indirme sınırı olan sitelere çok rastladım,buda beni çıldırttı.Modemi resetlemekten yoruldum,ard arda 2 tane dosya indiremez olmuştum ve bu konuyu açmaya karar verdim;
Google Upload'dın özellikleri;
-Son sürat indirme/upload
-Sınırsız indirme/upload
-Kolay kullanım
-100 mb upload
-İndirme sayısı
-Sınırsız hesap açma
Arkadaşlar,biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz bilemiyorum
fakat Google'nin Project Hosting isimli bir hizmeti var bu hizmet sayesinde tek seferde en fazla 100 MB upload yapabiliyoruz ayrıca ayrı ayrı sınırsız bir şekide uploadlarımıza devam edebiliyoruz 
Ayrıca dosyalarımız asla silinmiyor (tam olarak belli bir silinme tarihi kimse tarafından bilinmiyor) benim kendi uploadıma bakarsanız görürsünüz,upload yaptığım an 3 kişiye indirtmiştim ve hala duruyor,nerdeyse 1 yıl olacak...;
Yani uzun lafın kısası,bir upload yapacaksak,buradan yapalım diyorum...
Şimdi gelelim bu işi nasıl yapacağımıza,en ince ayrıntısına kadar anlattım,yinede sorusu olan sorabilir;
1.Adım,kendimize bir google hesabı alıyoruz (eğer google hesabımız varsa,gerek yok);
2.Adım,bir Project hesabı açıyoruz...Bunun için
3.Adım;
4.Adım,kendimize project hosting hesabı açıyoruz;
5.Adım,hesabımızı açtık.Sayfamızın nasıl birşey olduğunu ve ayrıntılarını öğrenelim(belki lazım olur);
Upload Yapma işlemleri;
1.Adım;
2.Adım;
3.Adım;
Bu işlemleri yaptıktan sonra,kendi proje hesabımıza giderek kolay bir şekilde dilediğimiz kadar upload yapabiliriz.
Proje Hosting'i birkez açtığınız zaman,sadece projeadınız.googlecode.com adresine gidip,Download ->New Download'a tıklayarak kolay bir şekilde uploadlarınızı yapabilirsiniz...
Anlatımda upload ettiğim dosyayı indirmek için;
Şimdi oluşturduğum proje hostinge gitmek için;
Teşekkürler,saygılar,sevgiler...
Google Upload'dın özellikleri;
-Son sürat indirme/upload
-Sınırsız indirme/upload
-Kolay kullanım
-100 mb upload
-İndirme sayısı
-Sınırsız hesap açma
Arkadaşlar,biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz bilemiyorum
fakat Google'nin Project Hosting isimli bir hizmeti var bu hizmet sayesinde tek seferde en fazla 100 MB upload yapabiliyoruz ayrıca ayrı ayrı sınırsız bir şekide uploadlarımıza devam edebiliyoruz 
Ayrıca dosyalarımız asla silinmiyor (tam olarak belli bir silinme tarihi kimse tarafından bilinmiyor) benim kendi uploadıma bakarsanız görürsünüz,upload yaptığım an 3 kişiye indirtmiştim ve hala duruyor,nerdeyse 1 yıl olacak...;
Yani uzun lafın kısası,bir upload yapacaksak,buradan yapalım diyorum...
Şimdi gelelim bu işi nasıl yapacağımıza,en ince ayrıntısına kadar anlattım,yinede sorusu olan sorabilir;
1.Adım,kendimize bir google hesabı alıyoruz (eğer google hesabımız varsa,gerek yok);
2.Adım,bir Project hesabı açıyoruz...Bunun için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine gidiyoruz ve project hosting'i tıklıyoruz;3.Adım;
4.Adım,kendimize project hosting hesabı açıyoruz;
5.Adım,hesabımızı açtık.Sayfamızın nasıl birşey olduğunu ve ayrıntılarını öğrenelim(belki lazım olur);
Upload Yapma işlemleri;
1.Adım;
2.Adım;
3.Adım;
Bu işlemleri yaptıktan sonra,kendi proje hesabımıza giderek kolay bir şekilde dilediğimiz kadar upload yapabiliriz.
Proje Hosting'i birkez açtığınız zaman,sadece projeadınız.googlecode.com adresine gidip,Download ->New Download'a tıklayarak kolay bir şekilde uploadlarınızı yapabilirsiniz...
Anlatımda upload ettiğim dosyayı indirmek için;
Şimdi oluşturduğum proje hostinge gitmek için;
Teşekkürler,saygılar,sevgiler...