Google Üzerinden Uploadlarımızı Yapalım (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Google Üzerinden Uploadlarımızı Yapalım (Resimli Anlatım)
Forumu gezip yeni telefonum için birşeyler indirmeye kalktım ve rapidshare,hotlife gibi indirme sınırı olan sitelere çok rastladım,buda beni çıldırttı.Modemi resetlemekten yoruldum,ard arda 2 tane dosya indiremez olmuştum ve bu konuyu açmaya karar verdim;

Google Upload'dın özellikleri;
-Son sürat indirme/upload
-Sınırsız indirme/upload
-Kolay kullanım
-100 mb upload
-İndirme sayısı
-Sınırsız hesap açma

Arkadaşlar,biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz bilemiyorum :) fakat Google'nin Project Hosting isimli bir hizmeti var bu hizmet sayesinde tek seferde en fazla 100 MB upload yapabiliyoruz ayrıca ayrı ayrı sınırsız bir şekide uploadlarımıza devam edebiliyoruz :)

Ayrıca dosyalarımız asla silinmiyor (tam olarak belli bir silinme tarihi kimse tarafından bilinmiyor) benim kendi uploadıma bakarsanız görürsünüz,upload yaptığım an 3 kişiye indirtmiştim ve hala duruyor,nerdeyse 1 yıl olacak...;

Yani uzun lafın kısası,bir upload yapacaksak,buradan yapalım diyorum... ;)

Şimdi gelelim bu işi nasıl yapacağımıza,en ince ayrıntısına kadar anlattım,yinede sorusu olan sorabilir;

1.Adım,kendimize bir google hesabı alıyoruz (eğer google hesabımız varsa,gerek yok);

2.Adım,bir Project hesabı açıyoruz...Bunun için adresine gidiyoruz ve project hosting'i tıklıyoruz;

3.Adım;

4.Adım,kendimize project hosting hesabı açıyoruz;

5.Adım,hesabımızı açtık.Sayfamızın nasıl birşey olduğunu ve ayrıntılarını öğrenelim(belki lazım olur);

Upload Yapma işlemleri;
1.Adım;

2.Adım;

3.Adım;

Bu işlemleri yaptıktan sonra,kendi proje hesabımıza giderek kolay bir şekilde dilediğimiz kadar upload yapabiliriz.

Proje Hosting'i birkez açtığınız zaman,sadece projeadınız.googlecode.com adresine gidip,Download ->New Download'a tıklayarak kolay bir şekilde uploadlarınızı yapabilirsiniz...

Anlatımda upload ettiğim dosyayı indirmek için;

Şimdi oluşturduğum proje hostinge gitmek için;

Teşekkürler,saygılar,sevgiler... :bye2:

• Beğen
Tepkiler: celibar, hakan.c, Mertolozzi ve 15 diğerleri

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

AlpReis

AlpReis

Üye
Yahu güzel ama karışık basit bir şey olsa ilgi çeker ve herkes kullanabilirdi, yapamayan ve ilgilenmeyen arkadaşlar olacaktır

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
saol (:

AlpReis

AlpReis

Üye
Ferdi Babadan bir link eklesem kimse bişeydemez sanırım

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Biraz Karışık En İyisi Bence...

AlpReis

AlpReis

Üye
Hotfile'de bekleme var, banırım bu googlede yok, artısı bu

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir bekleme ve limit denen birşey yoktur ve Proje Hosting'i açtığınız zaman,sadece projeadınız.googlecode.com adresine gidip,Download ->New Download'a tıklayarak kolay bir şekilde uploadlarınızı yapabilirsiniz...

(Ana mesaja eklendi)

Hotfile'de bekleme var, banırım bu googlede yok, artısı bu

Biraz Karışık En İyisi Bence...
Aslında hiç karışık değil,bu hostingi açtığınız zaman,çok kolay,google'nin prensibini bilirsiniz,sadece ve kolay kullanım ;)
Hotlife yavaş indiriyor ve bekleme var,modem reset işlemleri gerekiyor...

M3L!H

M3L!H

Üye
Uf çok uzun bu olay :ehe

AlpReis

AlpReis

Üye
Ben yaptım, hesabı bir kere oluşturunca tamam, gerisi kolay,giriş yap favorulere bak ismin orada gerisi devam

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Kendi upload ettiğim örnek bir dosyaya bakın,hız konusunda sizi tatmin edebilir :)

İsteyen buradanda bakabilir,Türk oyun arşivim...

Ben IDM ile sn/700kb küsür indirme hızına erişebiliyorum...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Onu Deniyecem Bi Ara Ama Benim Kullandığım Tam Sürüm Yazılım Sitesi Var Hotfile Üzerinden Paylaşım Yaptığı İçin Ona Daha Çok İşim Düşüyo...

AlpReis

AlpReis

Üye
Kendi upload ettiğim örnek bir dosyaya bakın,hız konusunda sizi tatmin edebilir :)

İsteyen buradanda bakabilir,Türk oyun arşivim...

Ben IDM ile sn/700kb küsür indirme hızına erişebiliyorum...
Katıla Katıla Katılıyorum:oke:

AlpReis

AlpReis

Üye
ben bunu sevdim ama arkadaşlar ilgisiz gibi bu bence önemli bir konu duyarsız kalmayalım

pRime.

pRime.

Üye
Bu da güzel bir yöntemmiş, ben şahsen 4shared'ı tercih ediyorum, teşekkürler. :bye2:

AlpReis

AlpReis

Üye
Bu da güzel bir yöntemmiş, ben şahsen 4shared'ı tercih ediyorum, teşekkürler. :bye2:
4shared'ide kullanıyorum ama ondada 20 ile 100 saniye arası bekleme süresi var, bunda o da yok, bunu yaygınlaştıralım, paylaşımları buraya yapalım lütfennnnnnnnnnnnn:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Tesekkurler çok güzel bir anlatım olmuş.

Alternatif bir dosya ekleme yöntemi ...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu hizmeti google yeni sundu kalibe, daha öncedan beri mynet, hotmail sunuyordu bu hizmeti hemde türkce sistem ile. Ben genelde myneti kullanıyorum dosya adına. Klasör ile karışma olmuyor.

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler
google hesabım war
deneyelim şu uploadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt