Google Üzerinden Uploadlarımızı Yapalım (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragon_ksk

dragon_ksk

Üye
Çok SaoL KarDeş İşime ÇoK YaRaDı :D :D :D

AlpReis

AlpReis

Üye
Devam Devam

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Burasıda iyidir

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
evet güzel miş ama işlem bira uzun bence en iyisi upload.gen.tr sadece 10 saniye bekliyosun indiriyosun

osavasci

osavasci

Üye
Teşekkürler. Google ın yaptığı her iş gibi bu da güzel.

AlpReis

AlpReis

Üye
Googleye devam

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
arkadaş güzel bir konuya deyinmiş.. Büyük ihtimalle çoğu kişi bu olayı bilmiyordur ve o yüzden hotfile vb. sitelere upload ediyordur..

punqermojo

Üye
tşkkrler ben bazen facebooka upload yapıyorum önizlemeler ölemsin die :D

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş güzel bir konuya deyinmiş.. Büyük ihtimalle çoğu kişi bu olayı bilmiyordur ve o yüzden hotfile vb. sitelere upload ediyordur..

Çıldırıyorum o sitelerde,yok birtane indirdin..Birdaha indirmek için 30 dk bekle yada modeme reset at...Çıldırtıcı bir olay,bu işi herkezin bilmesini sağlasak iyi olacak...

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler çok güzel bir anlatım gerçekten, işime yarayacak ilerde google bunu daha çok geliştirirse vazgeçilmez bir upload sitesi olabilir :D

bbkr630

bbkr630

Üye
ya harika bi paylaşım nasıl haberim olmadı daha önce bazı yakınların oluyo paylaşım sitelerinden bile nasıl dsya indirilir bilmez fotoğraf video göndermek istersin bunda ki güzllik linki ver direk indirsin kaldığı yerden sanırım devam ediyo süppppperrrrr + puan verdim çok çoook işime yaradı sağolll

--------------- Ekleme ---------------

yani 5 yıldız verdim demek istedim

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
ya harika bi paylaşım nasıl haberim olmadı daha önce bazı yakınların oluyo paylaşım sitelerinden bile nasıl dsya indirilir bilmez fotoğraf video göndermek istersin bunda ki güzllik linki ver direk indirsin kaldığı yerden sanırım devam ediyo süppppperrrrr + puan verdim çok çoook işime yaradı sağolll

--------------- Ekleme ---------------

yani 5 yıldız verdim demek istedim

Rica ederim,google amcamız sağolsun...

*hido*

Üye
:yuru güzel paylaşım

Trackmania

Trackmania

Üye
Ben bilmiyordum dsotum sağolasın benim blogum var acaba o bloga nasıl temalarımı veya prgramlarımı nasıl yüklerim sadece resim yükleyebiliyorum :S

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
uzun iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt