Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dayı fırsat olmadı göremedim kusuruma bakma lütfen..
seni tebrik ediyorum o kadar hızlısınki vallaha zar zor geçtim seni abi..
birlikte kalan son rütbeyide alırız inşallah..
Aklımda olan bir kaç şeyi yazdım fazlada birşey yazmadım ama... Beğendiysen ne mutlu bana...
Samsun55''
Üye
Tebrik Ederim Hemşerim
Samsunspor
Emekli Yönetici
Aziz™;2677294' Alıntı:
Dayı fırsat olmadı göremedim kusuruma bakma lütfen..
seni tebrik ediyorum o kadar hızlısınki vallaha zar zor geçtim seni abi..
birlikte kalan son rütbeyide alırız inşallah..
Güven zaten albaysın
Adam o kadar yavaş ilerliyor ve albaylık onun için o kadar uzak bir hedefti ki, hala ayırdına varamadı albay olduğunun
Sevgili kaplumbağa,
Her ne kadar yavaş yürüyüşün pek çokları tarafından olumsuz bir özellik gibi görünse de sen attığın her bir adımın hakkını verişinle gönüllere taht kurmuş durumdasın!..
Sırtında taşıdığın sağlam - dayanıklı - takoz gibi olan hacın ile birlikte ağır ağır çıkıyorsun bu merdivenlerden... Bu "ağır" yürüyüşüne, seçtiğin "ağır" avatarlarla "ağır" bir mana katmaya çalışsan da biz senin içindeki çocuksu yavru kaplumbağa ruhunun farkındayız!
Yine de biraz gayret iyidir be kaplumbağam O kadar yavaş yürüyorsun ki uzaktan bakınca duruyor sanıyor seni insan
Ha gayret güzelim, hadi!..
Bak sırtından ittireyim diye dokunsam, biliyorum, korkup hacının içine gizleneceksin...
Hayır bir şey değil bir de işiyorsun insanın üstüne... Oooof of...
Hadi, bi mesaj daha, hadi...
Samsunspor
Emekli Yönetici
Ataaaaaa öLdüm yahu .. ben şimdi aLbayım değiL mi diLim sürçmüş canıımm
akLım da durdu iyi mi , güLmekten ne düşünebiLiyorum ne yazabiLiyorum
iyi ki varsınız
kapLumbağa ..
Mehmet
Emekli Yönetici
uleyynn ne ara albay oldun sen ben yarbayken bu binbaşıydı çift dikiş gidiyor sindire sindire gidiyor ağır vasıta ondan 2013 te anca genaral olursun tebrikler babacan