Bence zil sesini değiştir.Olmaz dersen mp3 gain diye bir program var ode müziğin sesini çok bozuyor![]()
@n!wa+*R™;1490753' Alıntı:SELAM..!Birincisi o mavi ışık dediğin olay nokia'nın os9.1 serisi ve daha üstü modellere koyduğu bir uyku modu!;yani nasıl bilgisayarda uyku modu var bu ne işe yarar? dersen bu şarjın'nın talefonunu kullanmadığın zaman ama açık olduğu haldede tel vekranını oto kapatır ki şarj'dan tasarruf edebilesinBu arada uyku modu kapanmaz sadece zamanını kısıp açabilirsin
Valla ben öyle telefon kullanırımki helede bu aralar günde 2 kez şarja koyduğum bile oluyor
yani hem kullanıcıya bağlı olup
,hemde şöyle söliyeyim n-series'ler genelde 1 gün dayanır.Hafıza kartı olayıda sen onu iyisimi kesinlikle formatla(biçimlemek).!Yardım edebildiysem rica ederim
melodi ile ilgili değil.makinenin sesi gayet az çıkıyor.son sesde olduğu halde.
galiba bu n80 lerin hepsi zayıf sesli imiş.ben bu sorunu nasıl halledebiliriz onu soruyorum.
diğer odada iken telefon çalsa sesi duyulmuyor.
yardımlarınızı şimdiden beklerim.
galiba bu n80 lerin hepsi zayıf sesli imiş.ben bu sorunu nasıl halledebiliriz onu soruyorum.
yahu banada bi yardım etseniz ?Arkadaşım biliyorum ekran olayının güç tasarruf modunu anlatamamışım sorunumu.Bak şimdi hani güç tasarrufu modu varya saatla tarih çıkıyo ekranda sadece onun çıkacağı zaman ekran bembeyaz oluyor ve uyku modunun ışığ yanıp sönmeye başlıyor.Yani ekran bembeyaz ışıklar yanarken telefon bir telaşla uyku moduna geçiyor
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak bu videoadaki arızadan söz ediyorum dostum![]()
arkadasım beni radyo sorunum var radyoyuy acıyorum kulaklıgı takıyorum herhangi bir frekansa girdigimde ayarlanıyor diyor telefon kendine reset atıyo acılıyor tekrardan ama radyo frekansları degiştirmiyor elle ayarlanayaı yapıyorum bu seferde cızırtı var frekansları cekmiyor bir türlü çözemedim yazlılımını yükseltiyim dedim en son yazılım yüklü yardımcı olabilirsen sevinirim

sa ben kadir topçu 15 yaşında gençim yakışlım karı isteyem
farketmez ki zaten yazılım atarak ie sürümüne yükseltebilirsiniz.nokia n 80i çok seviyorum bişi sorucam arkadaşlar wifi için internet editonmu iyidir yoksa normalimi hangisi şimdiden teşekürler
kardeşler ben wlan progamını tele nasıl yükleyebilirim...help