Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harika toplama yapmışsın. emeğine sağlık kardeşim.. yalnız linkler ölü rica etsem günceller misin ?
mstfzcn_
Üye
çok saol dostum daha denemedim indirmekle meşgulüm ama zahmet edip onca şeyi açıklamışsın.. emeğine sağlık..
att.orhan
Üye
kardeş bayağı bi uğraşmıssın heralde , helal olsun
cuneyt_37000
Üye
teşekkürler
asdfghjklöä
Üye
ben tlf laptopa bagliyorum ama ekranda gözükmüyor, bilgisayara yüklüyorum tlf aktarmak istiyorum rar oldugu icin acilmiyor ne yapmaliyim, tlfonum samsung corby pro. tsk
ben tlf laptopa bagliyorum ama ekranda gözükmüyor, bilgisayara yüklüyorum tlf aktarmak istiyorum rar oldugu icin acilmiyor ne yapmaliyim, tlfonum samsung corby pro. tsk
WİNRAR'IN YÜKLÜ OLMASI GEREK BİLGİSAYARINDA.Rar dosyasına sağ tıkla ve buraya çıkart de o yeni bir klasör oluşturacak bulunduğu yere ve o dosyanın içerisinden jar olan ları telefonuna atarak kurabilirsin.Dosyaya sağ tıkladığında buraya çıkart veya arşive ekle gibi birlşeyler yazmıyorsa winrar yüklü değil demektir.Winrar yüklemen gerek.
vvvv2323
Üye
teşekkürler
mehmedo65
Üye
teşekürler kardeş. inmdiriyorum daha yüklemedim. ama tv ye girmiyor . kendi tarayacısına verdiğin adresi giriyorum. not fount diyor syfada yardımcı olursa n sevinirim. bide google map bende zaten telefonda var. senin yüklediğin daha mı gelişmişi
2-bide burda en güzel oyunlar hangisi haniglerini öneririz
3-ve kaç oyun yükleyebiliriz telefonu kasmadan
4-senkronize etmek ne işe yarıyor ne demek
aliper38
Üye
emeğine sağlık muhteşem bir paylaşım olmş.
lescon12
Üye
elıne koluna sağlık
melek164
Üye
bişiy sormak istiyorum acaba arama bolumune telefondan nasıl giricem??
ali--
Üye
kardeş o kadar aramıştım duzgun bişey bulamamıştım çok saol