BOLT v1.70 S60v3(cepten youtubeye girme) Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

yunisss1983

yunisss1983

Üye
n96 da denedim yapamadım

tugisarnic

Üye
emeğine sağlık

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Sağol

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
n96da olması lazımdı

M-CasH

Üye
samsung star boltum vardı video açmıyordu ayarlardan yaptım çok sağol :ehe

burak ekiciler

Üye
merhaba
benim cin malı iphone j2000 modeli var boltu kurdum söylediginiz ayarlarıda yaptım video yüklemeye başlıyor ama %100 olunca telefon kapanıyor acaba ne yapmam gerekir video seyredebilmek için

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba
benim cin malı iphone j2000 modeli var boltu kurdum söylediginiz ayarlarıda yaptım video yüklemeye başlıyor ama %100 olunca telefon kapanıyor acaba ne yapmam gerekir video seyredebilmek için
dostum ram yetmezliğinden kapanıyor olabilir çin mallarını pek bilmiyorum

gezicier

Üye
eline emeğine saglik

BY_BUFALO

Üye
mrb.. E63 var bnde facebooka alt çizgi işaretini çıkartamadığm için giremiorm.. Bolt ta tuşlr işlemior... i hrfi bile çıkartamıorm.. Şimdiden tşk..

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
evet boltla giremezsin

javagamer

Üye
E63'ümde BOLT'ta açtığım videoların sesleri gelmiyor..

eski telefonlarımdan alışkanlıkla uygulama seslerini kapattım sanırım ama nerden kapattım bilmiyorum.. nerden açabilirim tekrar?

dragonur_hades

Üye
Sanırım facebook videolarında işe yaramıyor

9halid6

Üye
süper özellik arkadaşlar samsung star wifi kullanıcıları facebookta sağ altta konuşmak için yazını yazdıktan sonra solda menu var ona basın orada submit yazar ona basın karşı tarafa mesajı iletir yani enter görevindedir...

--------------- Ekleme ---------------

inderemeyen arkaşlar mozillayı yüklesinler oradan beye girsenler orada bolt dowloaar oradan indirebilirler

umit26

Üye
yaw kardes indirme linki nerde.dowlanda basiyom telde content bin klasorunu indiriyo.ondada yukleme kismi yok aglass bglass gibi dosyalar var

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

vezir020

Üye
teşekkür

kahin64

kahin64

Üye
emeğinize sağlık
facebook ta video izletmiyo onu nasıl ayarlarız..

cetincenk

cetincenk

Üye
arkadaşlar nokia e71 de kurdum çalıştı ancak kablosuz bağlantıyla çalışmıyor türkcell wap ile çalışıyor. kablosuzu desteklemiyormu acaba

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Facebook taki videoları da açsa çok daha iyi olurdu :D teşekkürler

Üst Alt