youtube a girmek için bu kadar uğraşmayın telefonun kendi web tarayıcısının ayarlarından indirirken aç seçeneğini işaretleyin sonra da cepyoutube.com sitesine girin istediğiniz videoyu arattırın ardında indirme seçeneklerinden istediğinizi seçin o hem indirir hemde indirirken videoyu izlemenize olanak sağlar sitede direk izleme link i var ama ben bir türlü izleyemedim hata veriyor o yüzden indirirken izliyorum sonra videoyu siliyorum ama yarıda kesilen indirmeler E/system/dmgr klasörüne yüklüyor arada bir oradaki videoları da silin hafıza dolmasın eğer izlemeyi başaramazsanız ya da telefonun web tarayıcısı ayarlarında indirirken aç seçeneği yoksa opera mini uygulamasından vuclip.com adresine girin orada internet üzerindeki bütün videoları bulabilirsiniz izlemek için stream seçeneğinin yanındaki hi(yani yüksek kalite) ya da reg(düşük kalite) seçeneğini seçebilirsiniz aynı zamanda isterseniz play seçeneğinin yanındaki hi ya da reg seçeneklerinden indirmede yapabilirsiniz ama önce realplayer ayarlarından varsayılan erişim noktasını internet seçeneğini seçin yoksa bağlantı kurulamıyor uyarısı alırsınız kolay gelsin yapamayan arkadaşlar mesaj yazabilir ama cepyoutube daki videolar daha kaliteli...