BOLT v1.70 S60v3(cepten youtubeye girme) Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
ya bende 6500 slide var dedklerni yapıorm iki kere hiç bi şeye dokunmadan ok a bas kısmını geçtkten sonra tekrar playa basnca uyarı verıor sonra şu site açlsın mı dior: http:/.com:554/video/1.3gp evet deince bolt kapanıor sonra normal browser açılıor orda da hata verior hayr deince de hç bişi olmuyr video da açlmıor lütfen yardm edin

hiç bişiee basmadan nie oka tıklıyosun yanlış yapıyosun bu bir
ikincisi okyazan yerin üstündeki yazının manası herhangi bir video izleyebiliyor musunuz sen ikisine yok diyosun çünkü seçenek no işaretli
üçüncüsü step1 de video açılmaz start işaretine tıklıycan önce connect sonra loading yazısı ve en sonunda press the play starts video yazısı gelcek ondan sonra no seçeneğini işaretliyip oka basıcaksın step 2 gelicek
step 2de play işaretine tıklayınca loading% ile yüklemeye başlıycak yükleyince videonun tamamını izle sonuna kadar taki press the play starts video yazısı gelinceye kadar ondan sonra yes seçeneğine tıkla oka bas finish video wizard yazısı gelicek ondan sonrada close yap ana menuye geçiş yapar
ordan istediğin yere geç

frisby77

frisby77

Üye
sağolasın yanlız bişe sorcam telefondan yine boltla veya operayla giriorum maxicepe giriorum bişe indirecekken mesela indireceğim dosya rar sa indirio ama jar usantılı ise "web adresine gitmek istiyormusunuz?:www.maxicep.com/attachments..." diye bi uyarı gelio eveti seçince normal web sitesine girio ordan da indiremiorm s40 olduğu için. bunu engellemek için ne yapabilirim? bunun hakkında bilginiz varsa yardım edin lütfen!
Ucwebin java versiyonu var sitemizde java olduğu için belki çalışır o direk telefona indiriyor bi deneyin

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
sağolasın yanlız bişe sorcam telefondan yine boltla veya operayla giriorum maxicepe giriorum bişe indirecekken mesela indireceğim dosya rar sa indirio ama jar usantılı ise "web adresine gitmek istiyormusunuz?:www.maxicep.com/attachments..." diye bi uyarı gelio eveti seçince normal web sitesine girio ordan da indiremiorm s40 olduğu için. bunu engellemek için ne yapabilirim? bunun hakkında bilginiz varsa yardım edin lütfen!

bilgim kadarıyla telefonun modeli gereği desteklemiyor bu yüzden yapabileceğin bişi yok bunu engelliyemezsin s60 falan olmuş olsa save/install çıkması gerekir ve bu sende olmadığı için yapamıyosun öyle idare etmen gerek

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
hayır iphone de çalışmaz

vasor

Üye
iphoneda ben çaliştiriyorum jailbreak olacak tel

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
jail breakla ama ben direk olarak için söyledim jail break siz olunca olmaz demeye getirdim

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler Mehmet Abi.Emek veren ellerin dert görmesin

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
v2.11 yükle bunun üstüne versiyon çıktı

kopele

Üye
eyvallah kardesim bu super olmus nedir sky ile ugrastigimiz bu cok guzel bence:oke::oke::oke::oke:

halisya

Üye
saolll

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim ne demek

paçiii

Üye
indiriorum kurulmuo başarısız dıoo..

muratsim67

Üye
başka siteler izlenmiyormu.mesela facebook,dailymotion gibi

--------------- Ekleme ---------------

iyide bunda yakınlaştırma yokmu.videolar çok küçük.skyfireda oluyodu 1 e basınca uzaklaştırıyodu 3 e basınca yakınlaştırıyodu.bu enson versiyonda bende çalışmıyor.telefon e51

bora_akar

bora_akar

Üye
bolt prog. wlan ağını desteklemiyor sanırım hiç bi şekilde bulmuyor?

phasan

phasan

Üye
Değişlikler:
* Doğrudan yüklenebilir Widgets desteği (web uygulamaları)
* YouTube videoları ve 3. parti sitelere destekli
* Direk Twitter giriş
* Gelişmiş İndirme Yöneticisi
* Duraklama ile aynı anda birden fazla dosya indirmelerine izin verme
* Devam seçeneği
* Çoğu kullanıcı için otomatik soket desteği (%15 hız artışı)
* İspanyolca ve Rusça dil desteği
* ESPN ve CNN desteği
* Yeni kısayol tuşları, kullanıcıların doğrudan tuş takımı, hem üst veya bir sayfanın altına tam ekran görünümünde gezinme veya uzaklaştırmak için gibi yenilikler mevcut.
Not:n73 ve n95 te denendi:oke:
Peki video izlemek için ayarlarımız nasıl olacak ilk önce bolt browseri kuruyoruz sol köşedeki menü kısmına tıklıyoruz

Daha sonra aradan Preferences kısmına girip Video Setting kısmına tıklıyoruz

Karşımıza demo video gelecek play kısmındaki işarete tıklıyoruz büyük ihtimal açılmayacaktır alt taraftaki Ok kısmına tıklıyoruz (başka hiç bir yere tıklamayın)

Karşımıza tekrar demo video gelecek yine play kısmındaki işarete tıklıyoruz büyük ihtimal video yüklenmeye başlayacaktır video oynamaya başlayınca alt taraftaki Yes kısmını işaretleyip Ok ye basıyoruz ardından sol taraftaki Close bölümüne basıp ana sayfaya gelicez artık youtube vidyolarını sorunsuz izleyebilirsiniz:oke:

Ana sayfadaki youtube linkine tıklayıp istediğiniz videoyu aratıp bulabilir ve izlemeye başlayın:naughty:

arkadaşlar bolt ben dendedim n73 çalışıyor bide arkadşım lik verdigin için teşekkür ederim:megafon:

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
rica ederm bna ddysn

metinbaransel

Üye
teşekkür

teşekkür

muratsim67

Üye
skyfire bir numara onda facebooktaki oyunları oynayabiliyoruz.rapidshare ,hotfail gibi sitelerden geri sayma oluyo indirirken.ama boltta olmuyo.skyfire için çözüm üretin bence.

doğru dürüst video bile izlenmiyo.nasıl iyi diyosunuz.anlamıyorum

Üst Alt