Yüklediğim programlar siliniyor.Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim programlar siliniyor.Yardım
arkadaslar bastan baslamak gerekirse bende bir tane masaustu pc var windows xp problem= ben ne yuklesem mesela messenger yukluyorum pc yi acip kapayinca pc de ne var ne yok hersey siliniyor duvar resmi bile orjinal haline geliyor sizde neden kaynaklanabilir

bratislav

bratislav

Üye
Bilgisayarına deep freeze programını kurmuş olmayasın?

Consul9

Consul9

Üye
tamamiyle bir deep-freeze gibi görünüyor:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Deepfreeze benzeri bir program olabilir.

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarinizdan dolayi tesekkur ederim ancak deep freeze diye bir program yuklemedim ayrica eger yuklediysem nasil silebilirim yardimci olurmusunuz.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Deepfreeze olmak zorunda değil.Benzeri yazılımlar da olabilir.Program ekle-kaldır'daki yazılımların listesini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız.

bratislav

bratislav

Üye
Sen önce denetim masası ordan da program ekle kaldırı aç bi bak deep freeze var mı.Varsa kaldırmayı da bi şekilde burada paylaşırız.Bilgisayarında güvenlik kartı olma ihtimalini düşünüyorum ama olsa bilirdin,çünki bu kartta deep freeze gb çalışıyo fakat onu iptal etmek için kasayı açıp kartı çıkarman gerekir ki zannetmiyorum böle bi kart olduğunu.Öncelikle şunu bi izah etmen lazım ki o na göre mantık çalıştıralım.1)Bu sorun ne zamandır var pc nde?Önceden yoktuda birden çıktıysa ve son zamanlarda program indirdiysen (pek bilmediğin program)muhtemelen program kaynaklı soruna benziyo.

--------------- Ekleme ---------------

Tabiki de deep freeze olmak zorunda değil ikame bi çok program vardır.En bilineni olduğundan temsilen belirttiğim bi program

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
abi dediginiz gibi yaptim her turlu aradim taradim pcyi ekle kaldir yerinede baktim deep freeze yada baska tanimadigim bir program ve benceri hicbirsey yok ayrica sormussun ne zamandir bu problem var = abi bende zaten iki tane harddisk vardi ikiside 80 gb eskisi bayagi doldu diye bende bunu taktim bu yeni taktigimida zaten eskiden kullaniyordum ancak bu problem basima yeni geldi yani bu harddiski pcye taktigimdan beri bu deep freeze i desactive edebilecek bir program varmi elinizde yada baska bir tavsiye

--------------- Ekleme ---------------

ayrica pcyi kaspersky 2010 la tarattim 13 tane virus cikardi ancak bu problem hala devam ediyor

embulshow

embulshow

Üye
Bari bir format atıp herşeyi siliver hasar da giderilsin en mantıklıcası bu

bratislav

bratislav

Üye
Yazdığın iyi oldu ben diyecektim virüsle bi tarat die.Bu virüslerden de kaynaklanabilir.Arkadaşın dediği doğru bu durumda madem ki deep freeze ve türevleri bi program yok ve 13 virüs tesbit ettin en güzeli bi format at hiç bi sorunun kalmasın,tabi önemi verilerini yedeklemeyi unutma

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
forat atmayi bende dusundumde burda cd si 80 euro format atmasi 60 euro :)) gercekten hepinize cok tesekkur ederim cevaplarinizdan dolayi

Burak

Üye
neresiymiş orası :D

bratislav

bratislav

Üye
Hakkaten orası neresiymiş öyle?20 ytl ye atıyolar bilgisayarcılar.Ha aslında 2 tıklamaya bu bile fazlada naparsın cd olmayınca elin mahkum

serhad-gla

serhad-gla

Üye
    Konu Sahibi
paristeyim

Burak

Üye
türkiyeden ucuza alıcan gidicen orda 60 sa satılıyorsa sen 40a satıcan :D al sana ek gelir. :D :D

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Takipçi Satın Al

Üst Alt