daha önceki modifiyelerde cwf ye ait iki dosyayı program files deki RM-356 ya atmıştık hani. bunları ne yapıyoruz? öylece kalsa sorun olmazmı? yani bu cwf dosyaları ile c6 ya ait dosyalar karışıp sorun falan yaratmazmı?

c6 slide tuş kilidi var mı fwde?

Arkadaşlar yükleyen arkadaşlardan bir ricam war,tercihlere girdiğiniz zaman zil sesini ya da mesaj sesini değiştirebiliyor musunuz bi kontrol eder misiniz? Ben hiçbir şekilde ne mesaj sesimi ne de zil sesimi değiştiremiyorum![]()
evet arkadaşım değiştirebiliyoruz, mp3.lerin hafıza kartında Music klasöründe olacak, Music isminde bir klasör oluştur ve bunun içinde alt klasörler olsa bile görür, ama hafıza kartında Music klasörü esas tutulmuştur. (eğer biliyorsan NokiaFirmware Editor ile Music klasörü zorunluluğunu kaldırabilirsin, şahsen ben öyle yaptım, tüm hafıza kartındaki müzikleri görüyor, bi parça performansını olumsuz etkileyebilir ama müziklerin bağımsız olmuş olur.)

Müziklerim zaten müzik klasöründe,sounds klasöründe değil yani. Ama değiştirmek için tercihlere girdiğimde zil sesi kısmına giriyorum;
ses klipleri indir
zil sesleri
şarkılar
video klipler
ses klipleri
bölümlerine hiçbir şekilde giremiyorum
Yani bu işlemi ne zil seslerinde ne de mesaj seslerinde gerçekleştiremiyorum ( Kendi orjinal zil seslerini bile atayamıyorum)![]()
Klasörün adı zaten Music,az önce bu fw nin modsuz halinde böyle bi sorunum yoktu iki gündür kullanıyordum,demek istediğim bu sorun yapılan mod kaynaklı mı yoksa ben mi bi yerde hata yaptım,çözemiyorumMüzik klasörü değil arkadaşım, hafıza kartındaki müziklerini tuttuğun klasörün adı Music olacak, Müzik klasörün varsa adını Music olarak değiştir, sorunun kalkacaktır.

özür dilerim yanlış anlamışım, bende modlu halini yükledim ancak öyle bi sorunum yok. modifiyeyi geçmeden önce hafıza kartındaki eski sistem dosyalarını silmişmiydiniz?Klasörün adı zaten Music,az önce bu fw nin modsuz halinde böyle bi sorunum yoktu iki gündür kullanıyordum,demek istediğim bu sorun yapılan mod kaynaklı mı yoksa ben mi bi yerde hata yaptım,çözemiyorum![]()
Ewet hafıza kartına format atmıştım. Sorunu çözdüm sanırım,o bölümde tıklamada bi problem yaşıyorum,üst üste 10-15 defa tıkladığımda ancak giriyor. telin başka hiçbi bölümünde böyle bi sorun yoközür dilerim yanlış anlamışım, bende modlu halini yükledim ancak öyle bi sorunum yok. modifiyeyi geçmeden önce hafıza kartındaki eski sistem dosyalarını silmişmiydiniz?

rica ederim, sorunun çözülmesine sevindim.Ewet hafıza kartına format atmıştım. Sorunu çözdüm sanırım,o bölümde tıklamada bi problem yaşıyorum,üst üste 10-15 defa tıkladığımda ancak giriyor. telin başka hiçbi bölümünde böyle bi sorun yok
Önce tele bi format atıcam,olmazsa tekrar flash atıcam,sorun düzelir umarım...
--------------- Ekleme ---------------
Tamamdır dostum format atınca sorun düzeldi,teşekkür ederim ilgilendiğin için![]()
rica ederim, sorunun çözülmesine sevindim.
Sayın kotukoylu kardeşim veya diğer arkadaşlar, telefonun tuş kilidi ayarı varsayılan olarak 40 saniye geldi, ancak tuşkilidini bi kapatıp açtım, şimdi ekran ışık süresi kaç saniye ise onu kabul ediyor, tekrar geri varsayılan olan 40 saniyeye nasıl dönebilirim yardım edebilecek olan varmı?
ben de 40 sn.'ye dönmek istiyorum

kendimce şöyle çözdüm 40 saniye meselesini, ekranın ışık ayar süresini ayarlar, ekran seçeneğinden yine 40 saniye yaptım, sonra, menü, sistem, ışık kontrolü programını açtım, oradan da ekranın ışık süresini de kafama göre ayarladım (10 saniye) ekran ışığı 10 saniyede sönüyor, ama tuş kilidine geçmiyorOrada 40 sn. yazıyordu ben de kapatıp açtım şimdi sadece açık kapalı olarak değişiyorben de 40 sn.'ye dönmek istiyorum
![]()
kendimce şöyle çözdüm 40 saniye meselesini, ekranın ışık ayar süresini ayarlar, ekran seçeneğinden yine 40 saniye yaptım, sonra, menü, sistem, ışık kontrolü programını açtım, oradan da ekranın ışık süresini de kafama göre ayarladım (10 saniye) ekran ışığı 10 saniyede sönüyor, ama tuş kilidine geçmiyor

rica ederim, sorunun çözülmesine sevindim.
Sayın kotukoylu kardeşim veya diğer arkadaşlar, telefonun tuş kilidi ayarı varsayılan olarak 40 saniye geldi, ancak tuşkilidini bi kapatıp açtım, şimdi ekran ışık süresi kaç saniye ise onu kabul ediyor, tekrar geri varsayılan olan 40 saniyeye nasıl dönebilirim yardım edebilecek olan varmı?
işte böyle telefonun orjinalliğini bozan sorunlar çıkıtımı insanın iştahı kaçıyor 
e bu durumda tuş kilitlenme süresini 40 sn den başka süreye ayarlayamıyormuyuz? böle programlarlamı ayarlıcaz bunu?işte böyle telefonun orjinalliğini bozan sorunlar çıkıtımı insanın iştahı kaçıyor
![]()
teli cebime koyduğum anda tuşlar kilitleniyor,çıkarttığım anda da kendiliğinden açılıyor,tawsiye ederim 
Ben pocket sensor uygulamasını kullanmaya karar werdim bu durumdan dolayıteli cebime koyduğum anda tuşlar kilitleniyor,çıkarttığım anda da kendiliğinden açılıyor,tawsiye ederim
![]()

ee başka program yokmu hepsi bu kadarmı bu sorunu halletmek için![]()
ne gerek war oto kilide
ama pocket sensor kullanmak isteyenler için bi alternatif olabilir