18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
bikaç modifiye ricam olacak mesela msjlarda telefonu yatay konuma getirdiğimizde direk olarak büyük qwerty klavyeye geçse ve birde tuş kilidinin devreye girme süresi biraz daha fazla olsa mesela 3dk

acaba bunları yapabilir misin dostum ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
meslektaşız galiba hepimiz arkadaşlar...

mutluadam

Üye
kötü elektrik gitti msn deyken.:ehe deminde musluk su kaçırıyordu onu tamir ettim :naughty: anca gelebildim. hayırlı olsun bakalım konuyu açmışsın :) programlar falan baya optimize bir modifiye olmuş gibi. yarın denerim artık yatayım ben. çok teşekkürler.

mustafa

mustafa

Üye
çok sık mesajlaşanlar anlayacaktır derdimi :)

Progressivity

Progressivity

Üye
şaka gibi ya adam bir cvp vermekten aciz !

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
şaka gibi ya adam bir cvp vermekten aciz !

ilk sayfadaki mesajım :
Kod:
[B][SIZE=3]Değerli dostlar yeni bir FW çıkarmayı düşünmüyorum.(Nokia v60 da çıkartsa bile)
[SIZE=2]Bu yazılım defalarca test edildi.
Lütfen telefonun ayarlar kısmından kendiniz halledebileceğiniz ayarlar için (ses seviyesi,tema,ışık süresi vs....)
benden özel bir mod beklemeyin.[/SIZE][/SIZE][/B]

yok eğer bunu sevmediysen şöyle yapalım:
tuş kilidi süresi için....
aşağıdaki kod içinde 40 yazan yere saniye olarak istediğin bir süreyi yaz.daha sonra
101F877A.txt olarak kaydet ve dosya yöneticisiyle(x-plore tavsiyedir.)
salt okunur olarak c:\private\10202be9 klasörüne kopyala teli yeniden başlat
Kod:
cenrep
version 1
[owner]
0x100058EC
[defaultmeta]
 0
[platsec]
 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
[Main]
0x1 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x2 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x3 int 1 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x4 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x5 int 40 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 300 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

antalyayavu

antalyayavu

Üye
tesekurler dostum da daha 24 saat bile gecmedi yeni fw yi yukleyeli bu ne hiz.

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle sonunda kale alıp cvp verdiğin için tşk ederim ama bu tuş kilidi süresi ayarlar kısmından ayarlanmıyor maalesef ayrıca qwerty klavye ayarlanmasına rağmen ben onu pratik olması açısından söyledim yatay konuma geçince direk qwerty açılsa diye ztn senden özel bir mod beklemiyorum öğrenmek istediğim sadece bunun modlanarak düzeltilip düzeltilemeyeceği belkide ilerde yeni bi cfw çıkarırsan bunlarıda göz önünde bulundurursun ve kusursuz bir cfw yaparsın... herkese iyi sabahlar diliyorum

hayta018

hayta018

Üye
arkadaşlar sabahtan beridir uğraşıorm halen yapamadım yardımcı bi arkadş ekleyebilirmi beni acaba msnden detaylı konşsak =S
[email protected]

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle sonunda kale alıp cvp verdiğin için tşk ederim ama bu tuş kilidi süresi ayarlar kısmından ayarlanmıyor maalesef ayrıca qwerty klavye ayarlanmasına rağmen ben onu pratik olması açısından söyledim yatay konuma geçince direk qwerty açılsa diye ztn senden özel bir mod beklemiyorum öğrenmek istediğim sadece bunun modlanarak düzeltilip düzeltilemeyeceği belkide ilerde yeni bi cfw çıkarırsan bunlarıda göz önünde bulundurursun ve kusursuz bir cfw yaparsın... herkese iyi sabahlar diliyorum
dostum mesajların hepsine yetişmem imkansız.
biraz anlayış lütfen.kimseyi ciddiye alıp almama meselesi değil...

orijinjr

Üye
Aga naptın :D daha dün attım xpeed pro yu :D şimdi buna geçmek istiyor canım iyimi :D ellerine sağlık bunuda denicem :)

milestone

milestone

Üye
çok güzel çalışma, hatta muhteşem bir çalışma,benim c6'nın 5800 için modlanmış ilk paylaşımlarında şikayetim tertip düzenin olmayışı menülerin karmaşa içinde oluşuydu, bu gerçekten süper olmuş,ellerinize sağlık....

Sormadan edemeyeceğim ilk mesajınızın en altında alttaki alıntıyıda yazmışsınız,, (aynı şekilde bu sitede yine çok güzel paylaşımlara imza atmış fatih nickli arkadaşında buna benzer düşüncelerini yazdığını okumuştum), açıkcası sebebini merak ediyorum,yukarıda da dediğim gibi çok güzel paylaşımlara imza atarken neden bırakıyorsunuz?

Değerli dostlar yeni bir FW çıkarmayı düşünmüyorum.(Nokia v60 da çıkartsa bile)
Bu yazılım defalarca test edildi.
Lütfen telefonun ayarlar kısmından kendiniz halledebileceğiniz ayarlar için (ses seviyesi,tema,ışık süresi vs....)
benden özel bir mod beklemeyin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağolasın

mesutkaya28

Üye
muhteşem eline sağlık üstad

Bosnalı86

Üye
Eline,emeğine sağlık dostum,birazdan yüklüyorum :oke:

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeşim eline yüreğine sağlık, dün akşam iftar programı nedeniyle bilgisayarın başına geçemedim, sabah ilk iş burayı kontrol etmek oldu ve harika bir çalışma yapmışsın. tebrik ediyorum. versiyon değişmediği sürece fw çıkarmasan bile yeni sürümler (versiyon) çıktıkça bu kadar insanın beklenti ve mutluluğu için bir eğitimci olarak inşaallah yardımını bekliyoruz. evet zor bir uğraş, baya emek istiyor, emeğin üstünde birde forumda hem takip, hemde gelecek onlarca soruya cevap, bazen kimseyi memnun edemediğin durumlarda olacaktır, ama bir gercek varki GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

diğer sayfada da rica etmiştim ama sanırım yoğunluktan dolayı gözden kaçtı hemşerim. seninle msn de tanışmak istiyorum, ben eğitimci değilim ama öncelikle hemşeri ve meslek olarakta uygun mesleklerdeniz. msn de eklersen veya senin msn yi özelden yazarsan sevinirim. benim msn [email protected]

Bosnalı86

Üye
Arkadaşlar yükleyen arkadaşlardan bir ricam war,tercihlere girdiğiniz zaman zil sesini ya da mesaj sesini değiştirebiliyor musunuz bi kontrol eder misiniz? Ben hiçbir şekilde ne mesaj sesimi ne de zil sesimi değiştiremiyorum :hmmm

mutluadam

Üye
daha önceki modifiyelerde cwf ye ait iki dosyayı program files deki RM-356 ya atmıştık hani. bunları ne yapıyoruz? öylece kalsa sorun olmazmı? yani bu cwf dosyaları ile c6 ya ait dosyalar karışıp sorun falan yaratmazmı?

Üst Alt