henes_42
Üye
çok teşekkürler
Arkadaşlar kotukoylu arkadaşımızın xpeed modifiyesinde bi tema vardı S.P.Basic T7, bu temanın tam adı nedir bilen varmı?
buldum arkadaşlar simbyan planet imiş, tavsiye ederim buyrun
çok teşekkürler
Arkadaşlar kotukoylu arkadaşımızın xpeed modifiyesinde bi tema vardı S.P.Basic T7, bu temanın tam adı nedir bilen varmı?
arkadaşlar pocketsensor uygulamasını indirip kurdum telefona ancak kullanımı ile ilgili bilgi verebilecek olan varmı?

ozaman gelen çağrılar çalmazneyse post kirliliği yapmayalım tadında bırakalım. sessiz uzun zaman önce senin telefonda arıza vardı değilmi? bu konuda da baya uzun yazışmıştık böyle
ben bu c6 yı akşama yüklerim artık. gün içinde kullanmam gereken gerekli programlar var onlarla bir sürü uğraşamam şimdi.
şaka bi yana 1 senedir problemim yok,rahatım artık,cihaz da utanıyo problem yaratmaya,eee herşey bi yere kadar 

evet forumda işcpi yükleyemen kişi benim . tek sorun servis mesajını alamıyor olmak aynen sana katılıyorum işcepi formattan sonra yükleme tam bi eziyetaegeantr ne yapcan servis mesajını biri işcepi yükleyemiyorum diyodu o senmiydin yoksa.aynı dert bende de var her cwf den sonra en zoruma giden iş işcepi yüklemek
![]()
o yüzden format atmadan önc iki kere düşünüyorum 
evet forumda işcpi yükleyemen kişi benim . tek sorun servis mesajını alamıyor olmak aynen sana katılıyorum işcepi formattan sonra yükleme tam bi eziyeto yüzden format atmadan önc iki kere düşünüyorum
![]()

evet forumda işcpi yükleyemen kişi benim . tek sorun servis mesajını alamıyor olmak aynen sana katılıyorum işcepi formattan sonra yükleme tam bi eziyeto yüzden format atmadan önc iki kere düşünüyorum
![]()
Arkadaşlar ev ekranı başka yükleyemiyormuyuz. Ayarlarda ev ekranı menüsü yok.
Ayrıca teşekkür ederim güzel olmuş
buldum arkadaşlar simbyan planet imiş, tavsiye ederim buyrun
ilk sayfadaki mesajım :
yok eğer bunu sevmediysen şöyle yapalım:Kod:[B][SIZE=3]Değerli dostlar yeni bir FW çıkarmayı düşünmüyorum.(Nokia v60 da çıkartsa bile) [SIZE=2]Bu yazılım defalarca test edildi. Lütfen telefonun ayarlar kısmından kendiniz halledebileceğiniz ayarlar için (ses seviyesi,tema,ışık süresi vs....) benden özel bir mod beklemeyin.[/SIZE][/SIZE][/B]
tuş kilidi süresi için....
aşağıdaki kod içinde 40 yazan yere saniye olarak istediğin bir süreyi yaz.daha sonra
101F877A.txt olarak kaydet ve dosya yöneticisiyle(x-plore tavsiyedir.)
salt okunur olarak c:\private\10202be9 klasörüne kopyala teli yeniden başlat
Kod:cenrep version 1 [owner] 0x100058EC [defaultmeta] 0 [platsec] cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData [Main] 0x1 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData 0x2 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData 0x3 int 1 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData 0x4 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData 0x5 int 40 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData 0x6 int 300 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
)Dostlar kusura kalmayın konuyu tek başına bırakmıştım.10 sayfayı tek tek okudum.
Genel olarak:
-Servis mesajlarında sıkıntı yok.(aegean her konuda seniniçin açıklamak zorundayım galiba)
-Değerli dostlar tema/program/menü/mod düzeni konusunda sizlerin istekleri gözönünde tutularak hazırlanmış bir sürümdür.
-C6 yazılımının getirği hız görsellik stabilizasyonu göremeyerek sırf tuş kilit süresine takılmış arkadaşlara hayret ediyorum.Telefonun yanında kullanabileceğiniz bir tuş kilit sürgüsü var.
-Hiçbir modifikasyon olmadığını menüde hala kasıldığını söyleyen arkadaşa hayran kaldım.Nasıl başarıyor acaba?
-Evet nokia v60 çıkarsa bile bunda n97 ev ekranı olmayacak.o yüzdende uzak duruyorum.Benim en çok istediğim n97 ev ekranıydı ki bunun için orange/oratsu gibi ev ekranlarını yüklemek/cfw ye eklemek zorunda kalıyordum.

Dostlar kusura kalmayın konuyu tek başına bırakmıştım.10 sayfayı tek tek okudum.
Genel olarak:
-Servis mesajlarında sıkıntı yok.(aegean her konuda seniniçin açıklamak zorundayım galiba)
-Değerli dostlar tema/program/menü/mod düzeni konusunda sizlerin istekleri gözönünde tutularak hazırlanmış bir sürümdür.
-C6 yazılımının getirği hız görsellik stabilizasyonu göremeyerek sırf tuş kilit süresine takılmış arkadaşlara hayret ediyorum.Telefonun yanında kullanabileceğiniz bir tuş kilit sürgüsü var.
-Hiçbir modifikasyon olmadığını menüde hala kasıldığını söyleyen arkadaşa hayran kaldım.Nasıl başarıyor acaba?
-Evet nokia v60 çıkarsa bile bunda n97 ev ekranı olmayacak.o yüzdende uzak duruyorum.Benim en çok istediğim n97 ev ekranıydı ki bunun için orange/oratsu gibi ev ekranlarını yüklemek/cfw ye eklemek zorunda kalıyordum.
dostum c6 versiyonda harici ev ekranı ekleyemiyoruz.(ama şimdilik yok.kotukoylu kardeş, evet güzel bir çalışma yapmışsın, eline sağlık. illaki arada bazen bozuk sesler çıkacaktır, bunu engelleyemeyiz fakat görüneni de inkar etmek ??? bi kaç arkadaş sormuş bilemiyorum gözden kaçmış olabilir. bu c6 sürümüne ev ekranı yükleyebiliyor muyuz.?