18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

adakaya1994

Üye
c6 slide tuş kilidi var mı fwde?

Bosnalı86

Üye
daha önceki modifiyelerde cwf ye ait iki dosyayı program files deki RM-356 ya atmıştık hani. bunları ne yapıyoruz? öylece kalsa sorun olmazmı? yani bu cwf dosyaları ile c6 ya ait dosyalar karışıp sorun falan yaratmazmı?

Bunda öyle bişey yok dostum,ilk sayfadaki maddeleri sırasıyla takip et,sorun çıkmadan yükleyeceksin :oke:

--------------- Ekleme ---------------

c6 slide tuş kilidi var mı fwde?

Ewet dostum,war :oke:

henes_42

henes_42

Üye
Arkadaşlar yükleyen arkadaşlardan bir ricam war,tercihlere girdiğiniz zaman zil sesini ya da mesaj sesini değiştirebiliyor musunuz bi kontrol eder misiniz? Ben hiçbir şekilde ne mesaj sesimi ne de zil sesimi değiştiremiyorum :hmmm

evet arkadaşım değiştirebiliyoruz, mp3.lerin hafıza kartında Music klasöründe olacak, Music isminde bir klasör oluştur ve bunun içinde alt klasörler olsa bile görür, ama hafıza kartında Music klasörü esas tutulmuştur. (eğer biliyorsan NokiaFirmware Editor ile Music klasörü zorunluluğunu kaldırabilirsin, şahsen ben öyle yaptım, tüm hafıza kartındaki müzikleri görüyor, bi parça performansını olumsuz etkileyebilir ama müziklerin bağımsız olmuş olur.)

Bosnalı86

Üye
evet arkadaşım değiştirebiliyoruz, mp3.lerin hafıza kartında Music klasöründe olacak, Music isminde bir klasör oluştur ve bunun içinde alt klasörler olsa bile görür, ama hafıza kartında Music klasörü esas tutulmuştur. (eğer biliyorsan NokiaFirmware Editor ile Music klasörü zorunluluğunu kaldırabilirsin, şahsen ben öyle yaptım, tüm hafıza kartındaki müzikleri görüyor, bi parça performansını olumsuz etkileyebilir ama müziklerin bağımsız olmuş olur.)

Müziklerim zaten müzik klasöründe,sounds klasöründe değil yani. Ama değiştirmek için tercihlere girdiğimde zil sesi kısmına giriyorum;
ses klipleri indir
zil sesleri
şarkılar
video klipler
ses klipleri
bölümlerine hiçbir şekilde giremiyorum

Yani bu işlemi ne zil seslerinde ne de mesaj seslerinde gerçekleştiremiyorum ( Kendi orjinal zil seslerini bile atayamıyorum) :hmmm

henes_42

henes_42

Üye
Müziklerim zaten müzik klasöründe,sounds klasöründe değil yani. Ama değiştirmek için tercihlere girdiğimde zil sesi kısmına giriyorum;
ses klipleri indir
zil sesleri
şarkılar
video klipler
ses klipleri
bölümlerine hiçbir şekilde giremiyorum

Yani bu işlemi ne zil seslerinde ne de mesaj seslerinde gerçekleştiremiyorum ( Kendi orjinal zil seslerini bile atayamıyorum) :hmmm

Müzik klasörü değil arkadaşım, hafıza kartındaki müziklerini tuttuğun klasörün adı Music olacak, Müzik klasörün varsa adını Music olarak değiştir, sorunun kalkacaktır.

mkryvz

mkryvz

Üye
Öncelikle güzel olmuş,
ancak; rehberden favorilere eklenen numaralar rehberden kayboluyor ve ekrandaki favorilerdede görünmüyor, sebebini veya çözümünü bilen var mı acaba?

Bosnalı86

Üye
Müzik klasörü değil arkadaşım, hafıza kartındaki müziklerini tuttuğun klasörün adı Music olacak, Müzik klasörün varsa adını Music olarak değiştir, sorunun kalkacaktır.
Klasörün adı zaten Music,az önce bu fw nin modsuz halinde böyle bi sorunum yoktu iki gündür kullanıyordum,demek istediğim bu sorun yapılan mod kaynaklı mı yoksa ben mi bi yerde hata yaptım,çözemiyorum:hmmm

henes_42

henes_42

Üye
Klasörün adı zaten Music,az önce bu fw nin modsuz halinde böyle bi sorunum yoktu iki gündür kullanıyordum,demek istediğim bu sorun yapılan mod kaynaklı mı yoksa ben mi bi yerde hata yaptım,çözemiyorum:hmmm
özür dilerim yanlış anlamışım, bende modlu halini yükledim ancak öyle bi sorunum yok. modifiyeyi geçmeden önce hafıza kartındaki eski sistem dosyalarını silmişmiydiniz?

wave58

Üye
kardeş gerçekten emeğine eline sağlık. senın yaptığın bu fwleri yakından takip eiyorum

Bosnalı86

Üye
özür dilerim yanlış anlamışım, bende modlu halini yükledim ancak öyle bi sorunum yok. modifiyeyi geçmeden önce hafıza kartındaki eski sistem dosyalarını silmişmiydiniz?
Ewet hafıza kartına format atmıştım. Sorunu çözdüm sanırım,o bölümde tıklamada bi problem yaşıyorum,üst üste 10-15 defa tıkladığımda ancak giriyor. telin başka hiçbi bölümünde böyle bi sorun yok:hmmm

Önce tele bi format atıcam,olmazsa tekrar flash atıcam,sorun düzelir umarım...

Tamamdır dostum format atınca sorun düzeldi,teşekkür ederim ilgilendiğin için:oke:

henes_42

henes_42

Üye
Ewet hafıza kartına format atmıştım. Sorunu çözdüm sanırım,o bölümde tıklamada bi problem yaşıyorum,üst üste 10-15 defa tıkladığımda ancak giriyor. telin başka hiçbi bölümünde böyle bi sorun yok:hmmm

Önce tele bi format atıcam,olmazsa tekrar flash atıcam,sorun düzelir umarım...

Tamamdır dostum format atınca sorun düzeldi,teşekkür ederim ilgilendiğin için:oke:
rica ederim, sorunun çözülmesine sevindim.

Sayın kotukoylu kardeşim veya diğer arkadaşlar, telefonun tuş kilidi ayarı varsayılan olarak 40 saniye geldi, ancak tuşkilidini bi kapatıp açtım, şimdi ekran ışık süresi kaç saniye ise onu kabul ediyor, tekrar geri varsayılan olan 40 saniyeye nasıl dönebilirim yardım edebilecek olan varmı?

webersin

webersin

Üye
Dün gece telefonu kurcalayarak uyuya kalmışım eksik bir yanını göremedim hiç hala takip ediyorum yeni gelişmeler vs çıkacak mı diye :kop:

Bosnalı86

Üye

Sayın kotukoylu kardeşim veya diğer arkadaşlar, telefonun tuş kilidi ayarı varsayılan olarak 40 saniye geldi, ancak tuşkilidini bi kapatıp açtım, şimdi ekran ışık süresi kaç saniye ise onu kabul ediyor, tekrar geri varsayılan olan 40 saniyeye nasıl dönebilirim yardım edebilecek olan varmı?

Orada 40 sn. yazıyordu ben de kapatıp açtım şimdi sadece açık kapalı olarak değişiyor :kop: ben de 40 sn.'ye dönmek istiyorum:naughty::naughty:

henes_42

henes_42

Üye
Orada 40 sn. yazıyordu ben de kapatıp açtım şimdi sadece açık kapalı olarak değişiyor :kop: ben de 40 sn.'ye dönmek istiyorum:naughty::naughty:
kendimce şöyle çözdüm 40 saniye meselesini, ekranın ışık ayar süresini ayarlar, ekran seçeneğinden yine 40 saniye yaptım, sonra, menü, sistem, ışık kontrolü programını açtım, oradan da ekranın ışık süresini de kafama göre ayarladım (10 saniye) ekran ışığı 10 saniyede sönüyor, ama tuş kilidine geçmiyor

Bosnalı86

Üye
kendimce şöyle çözdüm 40 saniye meselesini, ekranın ışık ayar süresini ayarlar, ekran seçeneğinden yine 40 saniye yaptım, sonra, menü, sistem, ışık kontrolü programını açtım, oradan da ekranın ışık süresini de kafama göre ayarladım (10 saniye) ekran ışığı 10 saniyede sönüyor, ama tuş kilidine geçmiyor

Ama bu sefer de ekran her 10 saniyede bir sönmeyecek mi? Çok sinir bozucu olur :hmmm

nejdet can

nejdet can

Üye
sevgili kotukoylu kardeşim birbirinden değerli hızlı stabil ve güncel çalışmalar sundunuz bizlere herbiri için ayrı ayrı teşekkürler yeni çalışmanız içinde ayrıca tebrikler modifiye işini bırakacağınızı yazmışsınız buna çok üzüldüm sebebi nedir acaba ayrıca bir şey sormak istiyorum modsuz c6 da ram dosyaları ile realplayer den harici radyo dinleyemedim sizin modifiyenizde aynı sorunla karşılaşırmıyım cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

mutluadam

Üye

e bu durumda tuş kilitlenme süresini 40 sn den başka süreye ayarlayamıyormuyuz? böle programlarlamı ayarlıcaz bunu?:hmmm işte böyle telefonun orjinalliğini bozan sorunlar çıkıtımı insanın iştahı kaçıyor :off:

Bosnalı86

Üye
e bu durumda tuş kilitlenme süresini 40 sn den başka süreye ayarlayamıyormuyuz? böle programlarlamı ayarlıcaz bunu?:hmmm işte böyle telefonun orjinalliğini bozan sorunlar çıkıtımı insanın iştahı kaçıyor :off:

Ben pocket sensor uygulamasını kullanmaya karar werdim bu durumdan dolayı :D teli cebime koyduğum anda tuşlar kilitleniyor,çıkarttığım anda da kendiliğinden açılıyor,tawsiye ederim :oke:

mutluadam

Üye
Ben pocket sensor uygulamasını kullanmaya karar werdim bu durumdan dolayı :D teli cebime koyduğum anda tuşlar kilitleniyor,çıkarttığım anda da kendiliğinden açılıyor,tawsiye ederim :oke:

ee başka program yokmu hepsi bu kadarmı bu sorunu halletmek için :aha:

Bosnalı86

Üye
ee başka program yokmu hepsi bu kadarmı bu sorunu halletmek için :aha:

Dostum bu aslında sorun sayılabilecek bi olay değil,tuş kilidi anahtarı zaten telefonun hemen yanında değil mi:D ne gerek war oto kilide :D ama pocket sensor kullanmak isteyenler için bi alternatif olabilir :kop:

Üst Alt