n86 8mp yeni firmware v30.009 , v21.006 , v21.115 hack

Sponsorlu Bağlantılar

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
1 saat beklkemesi normal bir durum değil sisteminde virüs tarması yaptınmı ? yada donanımsal bir sorun olabilir var telefon tekrar flash atabilirsin benimde başıma gelmişti telefonu kapalıyken usb tak phoenix yada jaf programını çalıştır. iki programda da dead usb bağlantısı var o menüyü seç telefonu manuel olarak telefonu tanıt sonra firmwareyi göster telefonun açma kapama tuşuna bas 10 dk sonra telefona flash atılmış olur yapamazsan msn ekle yardımcı olurum
1 telefonu kapat
2 file menüsü---> manege connections---->NO CONNECTİON seç uygula de
3 file menüsü---- open products----> tel prod.cod. seç (rm 484)
4 flashing menüsü---- firmware update (gelen ekranda) product code kısmında Türkiye kodunu seç 580xxx
5 aynı pencerede dead usb kısmını işaretle

hekimoglu43

Üye
1 saat beklkemesi normal bir durum değil sisteminde virüs tarması yaptınmı ? yada donanımsal bir sorun olabilir var telefon tekrar flash atabilirsin benimde başıma gelmişti telefonu kapalıyken usb tak phoenix yada jaf programını çalıştır. iki programda da dead usb bağlantısı var o menüyü seç telefonu manuel olarak telefonu tanıt sonra firmwareyi göster telefonun açma kapama tuşuna bas 10 dk sonra telefona flash atılmış olur yapamazsan msn ekle yardımcı olurum
1 telefonu kapat
2 file menüsü---> manege connections---->NO CONNECTİON seç uygula de
3 file menüsü---- open products----> tel prod.cod. seç (rm 484)
4 flashing menüsü---- firmware update (gelen ekranda) product code kısmında Türkiye kodunu seç 580xxx
5 aynı pencerede dead usb kısmını işaretle
usta msn adresimi göndereyim dedim.ama yeni olduğum için msj gönderemedim.siz bana msj atarmısın adresinizi.

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484.. bu klasör yok bende pc suite yüklü ve ovi suite de

sevecen07

Üye
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484\
arkadaşm bu dediğin klasörü bulamıyorum, win7 yüklü, phoneix programını kurdum, ardından nokia pcsuite,sonrada nokia sofware, kurdum, ama o gösterdiğin klasör yok, bir yardımcı olurmusun, teşekkürler.

sevecen07

Üye
phoenıx 2010 sürümünü kullanıyordum olmuyordu, phoneix 2011 sürümünü kurdum güncellemeyi yaptım ama
phoenix programını actım refurbish butonuna tıkladıgımda şöyle bir hata aldım

The file':\program
files\nokia\phoenix\products\RM-484\RM484_003_M11_PR3_8G.f psx doesn t exit.
The flashinğ cannot be contiued

Ama update software dediğimde güncellemeyi yapıyor, ama hack olayını yapmıyor,

uygulamalar menüsünde rompatcher diye bir uygulama yok

sevecen07

Üye
Tamam kardeş teli hackledim, en altta bulunan SW RESET butonuna tıkladım halloldu, ellerine saglık,

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
beyler bu sadece hack dimi telefonda hiçbişey değişmiyor dimi JAF programıylada atılıyomu FLASH

Üst Alt