Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

warhacker

warhacker

Üye
:bigstar:ben teşekkür ederim dostlar:bigstar:

dostum sana söz verdiğim Galeri ayarlarını varsayılana döndüren patch:

c:\private\10202be9\ klasörüne atıp yeniden başlatman yeterli

bu çok güzel oldu kardeşim sağol :)

Birde ben fontlu versiyonu indirmiştim bu font bu telefona çok güzel gitmiş bence :)

coskuncay19

coskuncay19

Üye
ya arkadaşlar ben bu fwleri yüklerim ama benim telefonun açma kapama düğmesi çalışmıo bi bilginiz var mı acaba....
acaba fw den dolayı mı yoksa donanımsal birşey mi?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
eline sağlık

e00q

Üye
"firmware güm"?

Daha da başaramadıysan! sana orijinal haline çevirme yolu:
Kod:
cenrep
version 1
[owner]
0x101FFCD2
[defaultmeta]
 0
[platsec]
 cap_rd=alwayspass
[Main]
0x1 string "C:\\DATA\\|E:\\|F:\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 string "\\SYS\\|\\PRIVATE\\|\\SYSTEM\\|\\CITIES\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 string ".odf|.dcf|.asf|.m4a|.mp4" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 string "C:\\data\\download\\|E:\\data\\download\\|F:\\data\\download\\|C:\\data\\sounds\\digital\\|E:\\sounds\\digital\\|E:\\download\\|F:\\sounds\\digital\\|F:\\download\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x7 int 2 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
yukarıdaki kodu notepadle 101FFCD2.txt olarak kaydet ve telefondan C:\Private\10202be9\ klasörüne kopyala ve teli yenidn başlat.bu sefer telefonda nerede mp3 varsa tarayacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

estağfurullah ne demek hemen izah edeyim :D

rar içindeki dosyayı c:\private\10202be9 klasörüne yapıştır.teli yeniden başlat.orijinal haline dönmüş olur....

nasıl atcazz yaa klasörler pc de gözükmüo

coskuncay19

coskuncay19

Üye
Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkür ettim dostum benim bi ricam olacak senden

ev ekranı olarak
- Temel

- Rehber Çubuğu

- Parmak Kullanımı

- 6 İconlu Page

- Navigation Bar

sadece bunlar olsa, temalarda sadece orjinaller olsa ve gömülü programlar olarakta

- Rom Patcher+ (Hack Programı)
- Ramblow 1.0 TÜRKÇE (RAM TEMİZLEME PROGRAMI)

- Phonetorch (Flash Işığını El Fenerigibi Kullanmanızı Sağlar)
- Winrar TR (Anlatmaya Gerek Varmı?)
- Pocket Sensor (Işık Sensörünü Kullanan Tuş Kilit Programı)
- Jbak Taskman(Profesyonel Bir Görev Yöneticisi)
- Timerlite (Basit Bir Kronometre)
- Sözlüğe Türkçeveritabanı Eklendi.

bunlar olsa, oyunlara gerek yok ztn; benim için mükemmel olcak hani bilsem nasıl yapacagımı ben kendim ayarlıyım dicem de bilmediğim için senden yardım istiyorum eğer bunları yapmak çok fazla zamanını almıcaksa bana bunları ayarlaya bilir misin cfw olarak ztn sistem modifikasyonların müthiş bayıldım ama diğer kriterleri kendime göre uyarladım bu konuda zaman ayırıpta bi ara yardımcı olabilirsen çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun emeklerin uğraşların için :)

kotukoylu kardeşim cevaplayabilir misin acaba ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben bu fwleri yüklerim ama benim telefonun açma kapama düğmesi çalışmıo bi bilginiz var mı acaba....
acaba fw den dolayı mı yoksa donanımsal birşey mi?
yükledinizmi yoksa yüklemeden de varmı bu hata...
eğer yüklediyseniz rompatcher dan
switch shutdown to restart yamasını kapatın...
sorun kalkacaktır!

kotukoylu kardeşim cevaplayabilir misin acaba ?
dostum xbasic i inceledinmi?
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-v51-hiz-sadelik-hack-modifiye-fw-385753.html

Ferzan

Ferzan

Üye
slm dost senden ufak bir istekte bulunacağım mümkünse bende modifiye işiyle uğraşırım ama n97 için senden bir iki bilgi almak istiyorum (Sis/Jar/Mid Dosyalarının Diğer Telefonlara MMS Veya Bluetooth İle Gönderimi Aktifleştirildi.. ) bu işlem fw içinde hangi dosya ile yapılıyor yada içine ne yerleştiriyorsun da oluyor aydınlatırsan sevinirim ikinci soru ise galerinin fotoğrafları ve videoları istediğim klasörleri taraması için ne yapmalıım ? ilgi gösterip bilgilendirirsen minnettar olurum...

henes_42

henes_42

Üye
estağfurullah ne demek hemen izah edeyim :D

rar içindeki dosyayı c:\private\10202be9 klasörüne yapıştır.teli yeniden başlat.orijinal haline dönmüş olur....

Sayın Kotukoylu kardeş, ses durumu tercihlerindeki (genel, sessiz, toplantı vs.) genel adını xpeed yapmışsın ve bunu eskisi gibi genel olarak değiştirebilirmiyim diye sormuştum, yukardaki dosyayı rar.dan çıkartıp txt dosyasını verdiğin adrese kopyaladım ve yeniden başlattım ama hala xpeed??? genel olarak düzelmedi. ancak bu arada şunu belirteyimki, bi kaç tane fw geçtim, şu ana kadar bunun gibi stabil harika çalışanı görmedim, gerçekten emeğini takdir ettim, sağol, ALLAH RAZI OLSUN

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
slm dost senden ufak bir istekte bulunacağım mümkünse bende modifiye işiyle uğraşırım ama n97 için senden bir iki bilgi almak istiyorum (Sis/Jar/Mid Dosyalarının Diğer Telefonlara MMS Veya Bluetooth İle Gönderimi Aktifleştirildi.. ) bu işlem fw içinde hangi dosya ile yapılıyor yada içine ne yerleştiriyorsun da oluyor aydınlatırsan sevinirim ikinci soru ise galerinin fotoğrafları ve videoları istediğim klasörleri taraması için ne yapmalıım ? ilgi gösterip bilgilendirirsen minnettar olurum...
dostum sorunun cevabı yine sistem modifikasyonlarında var v50 modları yazıyor.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/5800-v50-modlari-376874.html

bu başlıkta 9. modifikasyon.inşallah işini görür.
5800 için ama sen yinede deneyebilirsin?

labkamil

Üye
KÖTÜKÖYLÜ :
BlueSpectrum un değilde diğerin kapanmasını istiyorum. başka swf li ev ekranı kullandığımız zaman samsung widgetin alttaki menüsü kötü duruyor. hadi gene bluespectrumda sorun olmuyorda diğerlerinde problem oluyor.

yada bluespectrum samsung widget haricinde hangi ev ekranlarında çalışır.

kötü köylü Blue Spectrum ev ekranı kullandığımız zaman mesaj yada cevapsız çağrı geldiği zaman göremiyoruz sadece sağ üstte işaretler çıkıyor düzeltme yolu varmı. cevap verebilirmisin

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Kotukoylu kardeş, ses durumu tercihlerindeki (genel, sessiz, toplantı vs.) genel adını xpeed yapmışsın ve bunu eskisi gibi genel olarak değiştirebilirmiyim diye sormuştum, yukardaki dosyayı rar.dan çıkartıp txt dosyasını verdiğin adrese kopyaladım ve yeniden başlattım ama hala xpeed??? genel olarak düzelmedi. ancak bu arada şunu belirteyimki, bi kaç tane fw geçtim, şu ana kadar bunun gibi stabil harika çalışanı görmedim, gerçekten emeğini takdir ettim, sağol, ALLAH RAZI OLSUN

dostum birde dosyayı c ye attıktan sonra read only/saltokunur özelliğine ayarlayarak dene büyük ihtimal olacaktır...:naughty:

KÖTÜKÖYLÜ :
BlueSpectrum un değilde diğerin kapanmasını istiyorum. başka swf li ev ekranı kullandığımız zaman samsung widgetin alttaki menüsü kötü duruyor. hadi gene bluespectrumda sorun olmuyorda diğerlerinde problem oluyor.

yada bluespectrum samsung widget haricinde hangi ev ekranlarında çalışır.

kötü köylü Blue Spectrum ev ekranı kullandığımız zaman mesaj yada cevapsız çağrı geldiği zaman göremiyoruz sadece sağ üstte işaretler çıkıyor düzeltme yolu varmı. cevap verebilirmisin

bu blue spectrumla ilgili bir durum.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i/hs-bluespectrum-by-andri-v2-0-a-387951.html

konusundaki gadget ve swf dosyalarını hafıza kartındaki ile değiştirerek deneyebilirsiniz.
(mesaj ve çağrı gösterimi için)

ikincisi alt menü konusu :
bununiçin fw nin yeniden düzenlenmesi gerekir ki
ben fw yi hazırlarken sadece Blue Spectruma odaklandım.
zaten bu konudaki ilk mesajımdada gadget değiştirmedurumundan bahsetmedim...

labkamil

Üye
tesekkkur ederim
samsung widgetim gadget.swf dosyasini buldum onu kullaniyorum ondada mesaj ve cagri gostermiyor.
ayrica sarjimda 1 gunden az gidiyor

birde handy taskman yukledim handy klasoru var ici bos fakat program var cede calisiyor kisa yolu yok ne yapabiliriz

tercihler menusundeki genel kismini ben hallettim tsk ettim

henes_42

henes_42

Üye
dostum birde dosyayı c ye attıktan sonra read only/saltokunur özelliğine ayarlayarak dene büyük ihtimal olacaktır...:naughty:
maalesef kotukoylu arkadaşım. hala kişisel => tercihlerde xpeed olan başlığı Genel olarak görmüyor, salt okunur yapıp yeniden başlattım ama yine olumsuz:hmmm

tercihler menusundeki genel kismini ben hallettim tsk ettim
arkadaşım genel kısmını nasıl hallettiniz, açıklayabilir misiniz

labkamil

Üye
maalesef kotukoylu arkadaşım. hala kişisel => tercihlerde xpeed olan başlığı Genel olarak görmüyor, salt okunur yapıp yeniden başlattım ama yine olumsuz:hmmm

arkadaşım genel kısmını nasıl hallettiniz, açıklayabilir misiniz

arkadasin linkte verdlgi dosyanin icindeki txt dosyasini c nin icinde belirttigi yere x-plore ile yapistirdim. kapatip geri actim.

e00q

Üye
tercihlerede bi ayar yapsanda bütün müzikler gözükse zil seslerinde :P

Ferzan

Ferzan

Üye
dostum sorunun cevabı yine sistem modifikasyonlarında var v50 modları yazıyor.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/5800-v50-modlari-376874.html

bu başlıkta 9. modifikasyon.inşallah işini görür.
5800 için ama sen yinede deneyebilirsin?
teşekkürler blututla dosya gönderme sorununa çözüm oldu bir soru daha sormuştum galeri fotoğraf ve videoları istediğimiz klasörleri taraması için ne yapmalıyız

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar xpeed yazısını genel yapmayı nihayet başardım, söylenenleri yapıyordum ancak dosyayı silip yeniden yaptım (saymadım kaçıncı kerede:kop:) ancak şimdi Genel yazıyor. teşekkürler

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler blututla dosya gönderme sorununa çözüm oldu bir soru daha sormuştum galeri fotoğraf ve videoları istediğimiz klasörleri taraması için ne yapmalıyız

dostum bir önceki sayfada var gene galeri modu görürsün orda

Üst Alt