Iphone 3.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ezeLci

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3.1.3
Selamun Aleykum,

Arkadaslar ben yeni bir Iphone aldim ama bir turlu cydia ve jailbreak islemini yapamadim. siteyi bastan asagi takip ettim bir cok kisi anlatmis ama ben pek anlamadim. (örnek) Cydia acin diyor ama cydia nerden aciyorum? OpenSSH den bir yere girin diyorlar ama OpenSSH nerde onuda bulamiyorum Bunlari tam olarak bilen bir cok arkadasim vardir her zaman yapanlar detayli bir sekilde Cydia nedir nerden indirilir nasil acilir, jailbreak nedir nerden indirilir nasil acilir bilgi verirse sevinirim telefonu aldim bisi yukleyemiyorum kolay gelsin

Simdiden Herkese Tesekkur ederim.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşlar ezbere konu açmatın üst konuda 3,1,3 jailbreak diye konu vermişiz biraz araştırın konu açmadan

atakax

atakax

Üye
Selamun Aleykum,

Arkadaslar ben yeni bir Iphone aldim ama bir turlu cydia ve jailbreak islemini yapamadim. siteyi bastan asagi takip ettim bir cok kisi anlatmis ama ben pek anlamadim. (örnek) Cydia acin diyor ama cydia nerden aciyorum? OpenSSH den bir yere girin diyorlar ama OpenSSH nerde onuda bulamiyorum Bunlari tam olarak bilen bir cok arkadasim vardir her zaman yapanlar detayli bir sekilde Cydia nedir nerden indirilir nasil acilir, jailbreak nedir nerden indirilir nasil acilir bilgi verirse sevinirim telefonu aldim bisi yukleyemiyorum kolay gelsin

Simdiden Herkese Tesekkur ederim.

usta jailbreak iphone u özgürlüğe kavusturan işlemdir jailbreak olmadan iphone unu sadece apple storedan yüklediğin parasını vererek aldığın uygulama ve oyunları yükleyebilirsin ama jailbreakle herşeyi ücretsiz yükleyebilirsin mesela 3g aldıysan ios 4 ile gelen multitasking arkaplan resmi değiştirmeyi açabilirsin kısaca iphone unu bilgisayar olarak kullanacaksan jailbreak yapman gerekir

cydia ise jailbreak sonrası yüklenebilen bir uygulamadır buradan çeşitli uygulamalar yükleyebilir iphone unu tam anlamıyla baştan yaratabilrsin openSSH cydiadan yüklenirbu jailbreak olayını yapma için engin abinin dediği gibi yukarıdaki konulara bakman yeter hatta buyur link

http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/hayirli-olsun-arkadaslar-3-1-3-jailbreak-345511.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt