Cydia ve Jailbreak Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

LeGeNd_MaSTeR

LeGeNd_MaSTeR

Üye
    Konu Sahibi
Cydia ve Jailbreak Yardim
Arkadaslar ben gecenlerde turkcellden iphone 4 aldim sonra iOS5 guncellemesini yaptim. Benim sorum su cydiayi kursam telefonum orjinalliginden ne kaybeder?
Cydianin kurulumu yuzunden itunes programinin fln hata verip cslismadgini duydum ne yan etkileri vardir?
Duydugum kadariyla cydia yuklemek jailbreak yapmak oluyor jailbreakli iphone donusmesi itunestan guncelleme yapmaya kalktigimda sorun cikarir mi?
İstediginde jailbreaki kaldirip telefonu suandaki gibi aldigim orjinalligiyle kullanabilirmiyim?kullanabilirsem nasil?

Simdiden tesekkurler

ONG_bag

ONG_bag

Üye
telefon orjinalliğinden birşey kaybetmez .itunes ne gibi hatalr veriyor o konuda bilgim yok ama.jb sonrasında yeni sürüm çıktığında telefonu güncellersen jailbreak kaybolur.telefonundan jb kaldırmak istiyorsan restore işlemini yapman yeterlidir ama ios5 e untethered jb yok yanı telefonunu jb yaparsan tel i kapatıp açtınğında elma simgesinde kalır ve açmak için tekrardan jb yaparkenki işlemleri tekrar yapman lazım

kokomuro1

Üye
iphone 4 ios5 e tethered jailbreak yaptım itunes a bağlayınca uygulama oyun siliniyor hep naomam gerekio ??

minutari

minutari

Üye
Arkadaslar ben gecenlerde turkcellden iphone 4 aldim sonra iOS5 guncellemesini yaptim. Benim sorum su cydiayi kursam telefonum orjinalliginden ne kaybeder?
Cydianin kurulumu yuzunden itunes programinin fln hata verip cslismadgini duydum ne yan etkileri vardir?
Duydugum kadariyla cydia yuklemek jailbreak yapmak oluyor jailbreakli iphone donusmesi itunestan guncelleme yapmaya kalktigimda sorun cikarir mi?
İstediginde jailbreaki kaldirip telefonu suandaki gibi aldigim orjinalligiyle kullanabilirmiyim?kullanabilirsem nasil?
Simdiden tesekkurler
1 ) Cydiayi kursam telefonum orjinalliginden ne kaybeder? HİÇBİR KAYBIN OLMAZ.
2 ) Cydianin kurulumu yuzunden itunes programinin fln hata verip cslismadgini duydum ne yan etkileri vardir? HİÇBİR YAN ETKİSİ YOK.
3 ) Jailbreakli iphone donusmesi itunestan guncelleme yapmaya kalktigimda sorun cikarir mi? HAYIR.
4 ) İstediginde jailbreaki kaldirip telefonu suandaki gibi aldigim orjinalligiyle kullanabilirmiyim? kullanabilirsem nasil? KULLANABİLİRSİN. ITUNES E BAĞLA VE GERİ YÜKLE tuşuna bas...

Eklemek gerekirse; Iphone nunu biraz karıştırıp, bir iki telefonu kitleme ve jailbreak işlemi yaptıktan sonra sen de bu konularda acemiliğini atarsın ve yukarıda sorduğun konuların sadece bir HURAFE olduğunu anlarsın.
Unutma ki iphone a ne yaparsan yap hepsinin bir çözümü vardır. Kaybedeceğin tek şey zaman, kazanacağın şey ise Tecrübe olacaktır ;)

----------Eklendi @ 13:25:09 ---------- Yazıldı @ 13:24:22 ----------

iphone 4 ios5 e tethered jailbreak yaptım itunes a bağlayınca uygulama oyun siliniyor hep naomam gerekio ??

Cihazı itunes ile eşzamanlamadan önce sağ tıklayıp; "Üzerindeki Satın Alınanları Aktar" seçeneğini seçeceksin.

ONG_bag

ONG_bag

Üye
sabah itibari ile jb yaptım arkadaşında dediği gibi birazda olsa acemilik üstümüzden kalktı :D

onuk

Üye
Sadece tecrübe değil bol programda kazanacak.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
sabah itibari ile jb yaptım arkadaşında dediği gibi birazda olsa acemilik üstümüzden kalktı :D

Hemen sana bir iki Sources verelim ve lenmiş tweak vb şeyleri indir ...

Sıralama şöyle;
Cydia-->Manage-->Sources-->Edit-->Add ve bu sitelerden birkaçını gir ;

. b i t e y o u r a p p l e . n e t (spaceleri silersin :) )
http:// c y d i a . h a c k u l o .us
http:// apt.m o d m y i .com
http:// r e p o . i n s a n e l y i .com

bunlar sana yeterli olucaktır büyük bir olasılıkla
bu repolar sayesinde paralı olan repoları bile indirebilirsin (cracklenmiş olanları) kolay gelsin ... :)

Ayrıca şu uygulamalarıda indirebilirsin benim tavsiye ettiğim uygulamalar,;

1)Sipringtemize
2)Bigity
3)voiceactivator
4)activator (lazım olabilir bu uygulama ile her fonksiyonu değiştirebilirsin
5)SBsettings (çok güzel bir program herşeyi kontrol edebilirsin neredeyse saat yazan çubuktan parmağını kaydırırsan bir seçenek penceresi iner)
6)Celeste Bluetooth file transfer
7)Gridlock

şimdilik bukadar :) başka istersen pm at yeter :)

• Beğen
Tepkiler: jaco

fvb

Üye
Herturlu kullanirsin itunestanda sorun cikmaz jbsiz iphone iphone degildir...

Üst Alt