Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

arslan-

Üye
bende smartcell s90 var denedim olmadı yadımcı olurmusunuz???

harun4427

Üye
çok teşekkür ederim emeğin için süper çalışıyor

seyyahosman

Üye
5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.

Bende olmadı Neden acaba ?

zeda3000

Üye
Sayin Reis kurulumu sonunda basardik yaklasik 1 haftadir kullandik. Acikcasi dedigim gibi daha cok resim olsaymis kendi yaptigimiz basit hatalarin farkina varirdik. Youtube da Garmin XT install diye aradiginizda gorselli olarak bulunuyor. Buna dikkat edince hata yapmadan kurmak mumkun

Fakat asil sorum 1 hafta sonra birden garmin tek kirmizi cizgide uydu goruyor bu yuzden de baglanamiyor. Bu sekilde yaklasik 2km bir alanda surekli gittik geldik hic bir degisiklik olmadi. Bulundugumuz yer Antalya merkez. Nokia N95 8gb de boyle bir sikinti olabilirmi cunku calistigi donemlerdede hemen uyduya baglanamiyordu minimum 2dk arama yapmasi gerekiyordu. Onerdiginiz bir sey varmi?

kemal21

kemal21

Üye
teşekkürler reis ama ben şunu sormak istedim benim babam n79 aldı dün hack yapamıyoruz bu program hack siz telefonlardada çalışırmı acaba

kadirozgen

Üye
teşekkürler ben 2010 harita ve v5.00.50 versiyonu nokia e52 var kurdum Ellerine sağlık sorunsuz çalışıyo teşekkürler

chaborz

Üye
teşekkürler reis ama ben şunu sormak istedim benim babam n79 aldı dün hack yapamıyoruz bu program hack siz telefonlardada çalışırmı acaba

şu an hacksiz 5800'a kurdum sorunsuz çalışıyor dostum

reis büyüksün çok teşekkürler..

PriveT

PriveT

Üye
PAylasim icin tesekkurler, suanda n73`e kurma hazirligi yapiyorum. insallah hallderim :)

--------------- Ekleme ---------------

Kurdum, Rusya haritasini yukledim.
Sonuc harika :)
Tekrar tesekkurler

BlacK_DooM

Üye
N79 telefon kullanıyorum ve bir türlü çalışmıyor gps kapalı diyor unl dosyalarını defalarca düzenleyip tekrar kurulum yaptm ama sonuç hep aynı GPS kapalı diyor etkileştir diyince de arıyor fakat bulamıyor bu telefonda GPS cihazı yokmu ondan mı çalışmıyor yada işin püf noktasını mı kaçırıyorum anlayamadım

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca millet ;)

kemal21

kemal21

Üye
çok teşekkür ederim Reis büyük adamsın harbidende

BlacK_DooM

Üye
N79 telefon kullanıyorum ve bir türlü çalışmıyor gps kapalı diyor unl dosyalarını defalarca düzenleyip tekrar kurulum yaptm ama sonuç hep aynı GPS kapalı diyor etkileştir diyince de arıyor fakat bulamıyor bu telefonda GPS cihazı yokmu ondan mı çalışmıyor yada işin püf noktasını mı kaçırıyorum anlayamadım

yardımcı olacak yok mu ?

wertyuasd

wertyuasd

Üye
5800 v40 da sorunsuz kuruldu ve çalışıyor. Kullanmak için sabırsızlanıyorum. Emeğine sağlık reis.

mertisbilir

Üye
paylaşımınız için teşekkurler,soylenılenlerı 1 e 1 uyguladım fakat programı acmıyor.telefonum E71 sıkıntı neden kaynaklanıyor olabılır?

seeklass

Üye
benim nereye butona bastığımda menü farklı görünüyor neden aceba bendesimge şeklinde görünüyor

uchak

Üye
gps leri çok geç buluyor normalmidir.

maximums

Üye
merhaba
nokia n79 model telefonuma aynısını yaptım söylediğiniz kurulumları düzenlemelerini
fakat 5. maddeye gelince resimde gösterdiğiniz : "5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin."

GPS cihazı aranıyor yazıyor fakat bulamıyor. ekli yardım v.s. gibi combobox çıkmıyor...

lütfen yardımcı olur musunuz?

zeyunal

zeyunal

Üye
basarsoft, harita guncellemelerinden 2010.06 harita bilgilerini kaldırmış. Güncellemenin neden kaldırıldıgı hakkında bilgisi olan var mı?

Üst Alt