5800 3.5mm jack girişi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
5800 3.5mm jack girişi
arkadaşlar bana 3.5 mm jack aux kablosu lazım 5800 bilgisayara baglamak için nereden bulabilirim telefoncularda varmıdır acaba :hmmm bide bu kabloyu aldıgım zaman sadece 5+1 hoparlöre mi baglanır 2+1 hoparlöre baglanmazmı yardım edermisiniz bu arada 2+1 hoparlörüm logitech :bigstar:

Perfect!

Üye
2.1 de bağlarsın senin böyle bişey yapmana gerek yok ama spiker ın kablosu direk telefona tak müzik setini seç

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
sesi az çıkıyor yahu sinek vızırtısı gibi :hmmm

Perfect!

Üye
emin misın ya bi sorun olmasın ben müzik setine bağlıym

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hemde çok taktım jack girişine telefondan sesi son sinek vızırtısı gibi çıkıyo :hmmm

ozanazy

ozanazy

Üye
Jack tam oturmamış olabilir. İyi bastır boşluk kalmasın arada. Kablo falan almana gerek yok bende bağlıyorum evde sinema sistemine bu şekilde gümbür gümbür ses veriyo.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yok valla boşluk falan tık dedi oturdu yerine

Davulbaz

Davulbaz

Üye
kolaylıkla bulabilirsin tekirdağ maxide tgar da mutlaka vardır.telefonculardaki kalitesiz oluyor genelde

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tekirdagda maxi yokki benim bildigim tekira var :hmmm

Davulbaz

Davulbaz

Üye
hemen Devlet mlzeme ofisinin yanında

Perfect!

Üye
kablo ile alkalı değil ama

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ne ile alakalı olabilir sinek vızırtısı gibi çıkıyo :hmmm

Perfect!

Üye
bu aleti pc de kullanıyormusun sen
normal çalışıyormu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
işte bassa takılan jack girişini söküp telefona taktım telefondan sesi sonda ama çok az çıkıyo

Perfect!

Üye
ne yaptın anlamadım ki ben şu aletin bi fotosunu upload etsene kablo ve girişler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

5800 ve jack girişi

bu jack girişini

bassın arkasından söküp

5800 jack girişine takıyorum

Perfect!

Üye
böyle yaparsan olmaz ki pc ye taktığın ucu nerde bunun onun takıcan sen amfiden söküyon

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iyide pcye taktıgım yeşil girişi telefona taktım yine az ses çıkıyo sinek vızırtısı gibi geliyo yne

ozanazy

ozanazy

Üye
Yuh sen bilgisayardaki sesi telefona göndermeye çalışmışsın. :) O 2.1'in bilgisayara bağlanan yeşil uçlu olur genelde bir jackı olması lazım onu telefona takacaksın. Telefondan da kulaklık modunu seçip dinlemeye devam edeceksin çok kolay.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yuh sen bilgisayardaki sesi telefona göndermeye çalışmışsın. :) O 2.1'in bilgisayara bağlanan yeşil uçlu olur genelde bir jackı olması lazım onu telefona takacaksın. Telefondan da kulaklık modunu seçip dinlemeye devam edeceksin çok kolay.
yeşil girişide söküp telefona taktım değişen bişey olmadı yine sinek vızırtısı gibi bişey

Takipçi Satın Al

Üst Alt