Sahur Muhabbet Sohbet Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Evet çalışıyorum makina opörötörlügü yapıyorum,bu arada ben askerliğimi,izmir gazi emirde yaptım

abdülhey25

abdülhey25

Üye
valla ii yerde yapmışsın.. :) biraz sıcaktır flan ama izmir gbi yer yoktur:)

SilentOne

SilentOne

Üye
izmir I LOVE YOU :D

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Çok güzel bir yer izmir ee nede olsa egenin incisi,yanlız sabahları kuru soğuğu çok oluyor ona bi türlü alışamadım

abdülhey25

abdülhey25

Üye
abi kuru muru soğuk yha biz burda pişiyoz kuruda olsa bi soğuğa hasretiz....:d:

ayrıca silentone arkadaşım aynen I LOVE İZMİR

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Doğru çok sıcak oluyor onu biliyorum zaten benim anlatmak istediğim sabahları kuru soğuğu cok oluyordu.

abdülhey25

abdülhey25

Üye
aynen... ama sdece sbahlarıı:ağlarım:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Evet sen yazları çalışıyormusun.

abdülhey25

abdülhey25

Üye
valla iş bulsam çalışcam ama malesef iş bulamadım aslında bi iş bulmuştum ama onada annem izin vermdi gbi bişi... otelde garsonluk yapcaktım gndermdi ... :(

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Anladım neyise sağlık olsun daha gençsin ileride güzel bi işte çalışırsın zaten

abdülhey25

abdülhey25

Üye
inşallh daha okuyoz bakalım eğer okulla ilerletemessem kafamda değişik fikirler var kendi dükkanımı açmak istiyom... :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
İnşallah eğitimini tamamlarsın ondan sonrada iş hayatına atılırsın.Benim tek temennim eğitimini tamamlaman.

abdülhey25

abdülhey25

Üye
eğitimi tamamlamasına tamamlarızda abi iş liseyle bitmio bugün öyle bi durumdayızki sınava girmeye hak kazanmak için sınava giriyoz bu hangi ülkede var...:hmmm oyüzden ben okuma konusunda biraz şüpeliyim çünkü bugün nice 4 yıllık mezunlar simit satıyo... benim bi becerim var resim konusunda bunu ilerletip bi tattoo(dövmeci) dükkanı açmayı hayal ediom ve bununda sadece hayal olarak kalmaması için elimden gelenide yapıom...

Captain

Üye
eğitimi tamamlamasına tamamlarızda abi iş liseyle bitmio bugün öyle bi durumdayızki sınava girmeye hak kazanmak için sınava giriyoz bu hangi ülkede var...:hmmm oyüzden ben okuma konusunda biraz şüpeliyim çünkü bugün nice 4 yıllık mezunlar simit satıyo... benim bi becerim var resim konusunda bunu ilerletip bi tattoo(dövmeci) dükkanı açmayı hayal ediom ve bununda sadece hayal olarak kalmaması için elimden gelenide yapıom...

hayırlısı olsun kardeş :)

--------------- Ekleme ---------------

abdülhey hangi lisedensin ? :D ( meraktan soruyorum )

Captain

Üye
bu sene 12 ha okulun en buyuklerı :D ( ama lys var )

Love Prince

Love Prince

Üye
selamlar herkese iyi sahurlar :)

Üst Alt