İphone 3G'den sonra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altugcl

altugcl

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3G'den sonra
Merhabalar, 2. El temiz bir iphone 3G aldım. Şarj ve telefonun çok sade olmaası (Menü vs. Uygulama değil), büyüklüğü ve aman telefon çizilcek mi? ekranı kırılcak mı? Kasası çatlıyacak mı gibi takıntılarım yüzünden korkmaya başladım ki bununda nedeni İphone un parçalarının pahalı olmasıdır..

Sizce İphone gibi oyun uygulama yönünden zengin, fazla donmaları olmayan birazda şarjı 2 gün rahat giden bir telefon var mı? İphoneumu 700-750 Ye satabilirim. Bu bütçeye göre telefon öenerileriizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Fazla bilgim yok ama, Samsung wave 'e ne dersin?

altugcl

altugcl

Üye
    Konu Sahibi
samsung tercih etmiyorum

OğuzcanAbi

Üye

bende samsung sewmwzdim taki bu telefon çıkana kadar benim hoşuma gitti yok illa nokia dersen

dersen buda pahalı n97 ye benzer kendi kullandığım telefon

not:samsung olanın modeli ominia 2

altugcl

altugcl

Üye
    Konu Sahibi
aklımda 5800 xm var, fakat abim almamamı söyledi.. iphone da dediğim gibi üstüme zimnetli bir eşya gibi.. garantisi olmadığı için telefonumun hiç rahat hareket edemiyorum.. Onun için iphone u satıp sıfır bir nokia telefon mu alsam dyorum.. En fazla vereceğim fiyatı 600 tl olarak belirledim.. Önerilerinm için teşekkürler. Ayrıca yukarıdaki mesajda resimi mevcut olan samsung telefonunun modeli kaç acaba?

Emre-45

Emre-45

Üye
aklımda 5800 xm var, fakat abim almamamı söyledi.. iphone da dediğim gibi üstüme zimnetli bir eşya gibi.. garantisi olmadığı için telefonumun hiç rahat hareket edemiyorum.. Onun için iphone u satıp sıfır bir nokia telefon mu alsam dyorum.. En fazla vereceğim fiyatı 600 tl olarak belirledim.. Önerilerinm için teşekkürler. Ayrıca yukarıdaki mesajda resimi mevcut olan samsung telefonunun modeli kaç acaba?
omnia 2

bellla_edwardd

Üye
bnde nokia 5230 var yeni aldım çok güsel bir telefon müzik dinlerken oyun oynarken rahtça 2 gün gidio belki 3 4 kulanmadığm zamnalrada yani müzik oyun olmaDIĞINDA 5 gün gidio şarj çok rahatım.. :D fakat sen alacaksan nokia 5800 ı alablirsin bnm telefonumn bir üst modeli biraz daha pahalı nokia 5230 göre ama iyi fiyatı gayette güzel bence bunu almaılısın. :D nokia istiyorsan :D 5800 xpressmusic

altugcl

altugcl

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce azık inceledim elimde, evet iphone dan sonra dokunmatiği biraz daa duyarsız geldi.. ama bakalım iphone u satıcam yakında. ondan sonra sanırım 5800 yada baska birşey beğenirim inşallahj

SilentOne

SilentOne

Üye
n97 alabilirsin güzel teldir ama biraz kaba 5800 gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt