sefau571
Üye
iPhone 3gs ile ilgili sorularım
Arkadaşlar kuzenimde 3gs var ve satacak.300 lira istiyor.Telefonun şarjı az tutuyor bataryasını değiştirtmeyi düşünüyorum.Ayrıca wifide uzak mesafeden çekmiyor.Şimdi sorularıma geleyim.
ios 6 güncellemesi yok bu güncellemeyle wifideki sorun çözülebilir mi ?
Batarya fiyatı değişimle ne kadar tutar.
Olası wifi arızası ne kadar tutar ?
Sizce tüm masraflarıyla bu parayı eder mi.
Telefondan çok bir beklentim yok ama biraz daha biriktir 4 al 4s al falan demezseniz sevinirim çünkü daha fazla bütçemi yukarı çıkaramam.Zaten uygulamadır falan çok uğraşacağım şeyler değil ben mesaj atarım birde twitter facebook whatsapp ve internete girerim o kadar yani.Sabahtan akşama kadar şarjı tutsun yeter müzik dinlemeyeceğim ayrıca müzik dinleyebileceğim 2. bir telefonum var.
Hem bunu 300e alınca tahminim yazın yine 300 civarına satabilirim borca girip 0 4s alsam her türlü zarar edeceğim.
Ya da hiç uğraşmayıp blackberry curve 9320 veya 9360mı alayım.Ama kalbim iPhone diyor.
ios 6 güncellemesi yok bu güncellemeyle wifideki sorun çözülebilir mi ?
Batarya fiyatı değişimle ne kadar tutar.
Olası wifi arızası ne kadar tutar ?
Sizce tüm masraflarıyla bu parayı eder mi.
Telefondan çok bir beklentim yok ama biraz daha biriktir 4 al 4s al falan demezseniz sevinirim çünkü daha fazla bütçemi yukarı çıkaramam.Zaten uygulamadır falan çok uğraşacağım şeyler değil ben mesaj atarım birde twitter facebook whatsapp ve internete girerim o kadar yani.Sabahtan akşama kadar şarjı tutsun yeter müzik dinlemeyeceğim ayrıca müzik dinleyebileceğim 2. bir telefonum var.
Hem bunu 300e alınca tahminim yazın yine 300 civarına satabilirim borca girip 0 4s alsam her türlü zarar edeceğim.
Ya da hiç uğraşmayıp blackberry curve 9320 veya 9360mı alayım.Ama kalbim iPhone diyor.