iPhone 3gs ile ilgili sorularım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefau571

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3gs ile ilgili sorularım
Arkadaşlar kuzenimde 3gs var ve satacak.300 lira istiyor.Telefonun şarjı az tutuyor bataryasını değiştirtmeyi düşünüyorum.Ayrıca wifide uzak mesafeden çekmiyor.Şimdi sorularıma geleyim.

ios 6 güncellemesi yok bu güncellemeyle wifideki sorun çözülebilir mi ?
Batarya fiyatı değişimle ne kadar tutar.
Olası wifi arızası ne kadar tutar ?
Sizce tüm masraflarıyla bu parayı eder mi.

Telefondan çok bir beklentim yok ama biraz daha biriktir 4 al 4s al falan demezseniz sevinirim çünkü daha fazla bütçemi yukarı çıkaramam.Zaten uygulamadır falan çok uğraşacağım şeyler değil ben mesaj atarım birde twitter facebook whatsapp ve internete girerim o kadar yani.Sabahtan akşama kadar şarjı tutsun yeter müzik dinlemeyeceğim ayrıca müzik dinleyebileceğim 2. bir telefonum var.

Hem bunu 300e alınca tahminim yazın yine 300 civarına satabilirim borca girip 0 4s alsam her türlü zarar edeceğim.

Ya da hiç uğraşmayıp blackberry curve 9320 veya 9360mı alayım.Ama kalbim iPhone diyor.

memolim83

memolim83

Üye
Kacirma bedava 3s ise

Peocawe

Peocawe

Üye
Bende yeni 3GS aldım bunun da wifi sorunu aynı. uzaktan çekmiyor. Ama genel olarak çok iyi bir cihaz.

Apache11

Apache11

Üye
telefon fiyatı iyi kaçırma bataryayıda 100-110 tl arasında değişiyorsun wifi konusuna gelince telefonun modemini değiştirt desem ilerde sorun yaşayabilirsin bence wifi bağlantısı okadarda sorun değil bence belki wifiye bağlandığın ağ da sorun vardır başka bir wifi ağına bağlanmayı dene birde

pckobat_78

Üye
Bataryası 15-20 liraya satılıyor nette. Ben o kadar tutacagını düşünmüyorum...

pckobat_78

Üye

Çıkma bataryalarda var 15 e falan. Ne kadar itibar edilir bu satıcılara bilemem ama. En pahalı yazan 16 dolar yazmış zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt