|| Eğer bir kişi cenabetken oruç tutuyorsa günah mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
:heyo:

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
Oruçlu iken meni getirmek yani kendi kendini tatmin ettirmek orucu bozar.Ve cenabet olarak bir adım dahi atmak ne derece günah olurken temizlenmeden oruç tutmanın neresi doğru?. .

DOĞRU:allalla:

Revengeful

Emekli Yönetici
hemde dört gözle :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Bence sen oruçluyken meni getirdin şimdide kendi kendini tatmin etmek için konuşuyorsun .
Bu sözün şahsıma sanırım konuyu açan arkadaşın cevabının hemen altında "Bence sen.." diye başladın da neyse;

Acaba hangi kanıyı varark bu sözü bana doğrultuyorsunuz..Asılsız kurduğunuz bir takım gereksiz kelimelerden oluşan parağraf hem suçlayıcı hem asparagas hemde "Sen kim oluyorsun da hiç tanımadan bu şekil bir yorumu bana yöneliyorsun" diyebileceğim ve buna da sonuna kadar hakkımın olduğunu düşünebileceğim bir cümle.

Lütfen ve lütfen yorum yapacam diye kendi terazine günah yazdırma ha babacım bek seni düşünüyorum da bu hareketini cahilliğine ve patavatsızlığana veriyorum :nono:

Hayırlı Ramazanlar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ohhh bugün içim çoookk rahat :d:

Paranoya

Paranoya

Üye
Bu sözün şahsıma sanırım konuyu açan arkadaşın cevabının hemen altında "Bence sen.." diye başladın da neyse;

Acaba hangi kanıyı varark bu sözü bana doğrultuyorsunuz..Asılsız kurduğunuz bir takım gereksiz kelimelerden oluşan parağraf hem suçlayıcı hem asparagas hemde "Sen kim oluyorsun da hiç tanımadan bu şekil bir yorumu bana yöneliyorsun" diyebileceğim ve buna da sonuna kadar hakkımın olduğunu düşünebileceğim bir cümle.

Lütfen ve lütfen yorum yapacam diye kendi terazine günah yazdırma ha babacım bek seni düşünüyorum da bu hareketini cahilliğine ve patavatsızlığana veriyorum :nono:

Hayırlı Ramazanlar

Sana bişey diyen olmadıki .

okkankaya

okkankaya

Üye
dinimizi biraz bilen birisi bubun nekadar günah olduğunuda iyibilir

Onur Saka

Onur Saka

Üye
yazdıkların sacmalık varmı böyle bişey yaa sen git yılanı tokatla sonra oruc tut varmı böyle bişey yaaa :off:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tokat değil yahu okşuyor :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Maşallah herkeste burda :ehe

Onur Saka

Onur Saka

Üye
sen eksiiktin abi şimdi oldu :D

--------------- Ekleme ---------------

adamın dedigine bak yahu :D
cek cek tut oruc vay canına ne ala memeleket :ehe

ozanazy

ozanazy

Üye
Adam onu demek istememiş ama millet işi gırgıra almış maşallah :) Taş yağar kafanıza =)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bak arkadaşlar ya anlamadan dinlemeden okuyorsunuz örneğin sabah kalktınız cenabet olmuşunuz öğle vakti girene kadar gusül abdesti almak gerekir.oruçlu iken cenabet olmak demiyor.nerenizden okuyorsunuz anlamıyorum.oruçlu iken o işlemi yapmanın cezası farklı.

exzal

Üye
sen bi 61 tut da gel kardeşş:D

Üst Alt