[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

qpel

Üye
bu benchmark programının adı nedir

ASC33

ASC33

Üye
kendi browserınına girdikten sonra ayarlar genel de java yı kapatabilirsiniz yaklaşık 15-20 mb java update yaptım ama yine enable yapınca maxicep e falan girmiyor site tam yüklenirken çat die atıyor... Bilemedim belki sadece ben de böyle bir sorun oluşmuştur.

--------------- Ekleme ---------------

java tabanlı nesneler çalışmaz kapatınca...

ben az evvel 5-6 kez denedim atma falan yok,sorun herhalde senin yüklediğin program veya program ayarları ile ilgili oynamalardan olabilir.

UniqueDemon

Üye
Adı benchmark zaten :D

Souldreath

Souldreath

Üye
nihayet modifiyeyi geçtim ve maxicep bende de açmadı ne hikmetse??? java ile ilgili gerçekten bi sorunmu var
Valla sorunu bilemiyorum ama sadece bazı telefonlarda yaşanıyor bu olay şimdilik hem batarya açısından başka bir cfw kullanıyorum ( DH den Birol isimli arkadaşın yaptığı cfw) bir tek bu cfw ye samsung widgets ev ekranı ekli olsaymış iyiymiş ama Fatih arkadaşın yeni cfw sine kadar bunu kullanacağım. Bir de bir şey soracağım şimdi araştırıyorum da rofs2 yi açtıktan sonra içerisine samsung widgets in ev ekranı ile ilgili dosyaları yerleştirip tekrar paketlersek bu ev ekranına sahip olabilir miyiz? ve samsung widgets in kurulum dosyaları olan var mı? Bu ev ekranı anca flasha gömülü olursa çalışıyormuş sanırsam...

henes_42

henes_42

Üye
fatih kardeş, modifiyenin tanıtımında ilk sayfada open4all rp yaması kaldırıldı diye yazıyor ama hack dosyalarının içinde yine var ve kurulumdan sonra otomatik olarak etkin bir şekilde kurulum yapıyor, başka kuran arkadaşlarda sonuç nasıl???

Souldreath

Souldreath

Üye
ben az evvel 5-6 kez denedim atma falan yok,sorun herhalde senin yüklediğin program veya program ayarları ile ilgili oynamalardan olabilir.

CFW yi kurar kurmaz başka hiç bir şey yüklemeden denediğimde olmadı zaten... Bilemiyorum telefonum blue belki bir şey ile çakışıyordur veya başka bir şey vardır bilemiyorum.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Evet ,sonunda indirdim ve denedim süper olmuş fatih arkadaşım,hakikaten abartmıyorum,yağ için de söylemiyorum,bu konuda dünyada 2kişisiniz; biri türk olduğumuz için övünerek söyleyebilirim sen,öteki de yabancı forumlardan biri.tabii senin CFW'lerin bence 2 adım önde.gerçekten ellerine sağlık...Birazda küçük eleştiri yapayım tabi benim zevkime göre;mavi rengi çok severim ama bu seferki tema çok hoşuma gitmedi,ovi kurulum yapıyor ama yine ovi mağazaya girmiyor.

iltifatların için teşekkür ederim.Maalesef bu tema en stabil ve CFW ye uyumlu olandı.Birazda yetiştirmem gerektiği için araştırma yapamadım.Tema konusunda önerileriniz olursa değerlendirebilirim.
Ovi son kurulum dosyasını e:\thinkchange\e
içine attım.u dosya son kurulum dosyasıdır.oradan çıkarıp kurulum yapmayı deneyin;öncesinde wi-fi ayarlarınızı yapmayı ihmal etmeyin.Ben de sorunsuz bir oviağaza bağlantısı var.olmazsa bu konuda özelden yardım edebilirim.

nihayet modifiyeyi geçtim ve maxicep bende de açmadı ne hikmetse??? java ile ilgili gerçekten bi sorunmu var

MaxiCep açılış ve forumda dolaşmakta bir sorun yok.Az önce deneme yaptım.isterseniz resilerini çekip yaynlayabilirim.üstte de bahsedildiği gibi,ayarlarınızı ve üklü programlarınızı kontrol etmekte fayda var.

Valla sorunu bilemiyorum ama sadece bazı telefonlarda yaşanıyor bu olay şimdilik hem batarya açısından başka bir cfw kullanıyorum ( DH den Birol isimli arkadaşın yaptığı cfw) bir tek bu cfw ye samsung widgets ev ekranı ekli olsaymış iyiymiş ama Fatih arkadaşın yeni cfw sine kadar bunu kullanacağım. Bir de bir şey soracağım şimdi araştırıyorum da rofs2 yi açtıktan sonra içerisine samsung widgets in ev ekranı ile ilgili dosyaları yerleştirip tekrar paketlersek bu ev ekranına sahip olabilir miyiz? ve samsung widgets in kurulum dosyaları olan var mı? Bu ev ekranı anca flasha gömülü olursa çalışıyormuş sanırsam...

tabii yapabilirsiniz ama sadece dosyaları birebir atmakla iş bitmeyecek.Bazı ek ayar ve kodlamalar yapmanız gerekecek.Uzun bir anlatım gerektirdiği için paylaşmıyorum,kusura bakmayın :naughty:

fatih kardeş, modifiyenin tanıtımında ilk sayfada open4all rp yaması kaldırıldı diye yazıyor ama hack dosyalarının içinde yine var ve kurulumdan sonra otomatik olarak etkin bir şekilde kurulum yapıyor, başka kuran arkadaşlarda sonuç nasıl???

open4all rmp e installserver rmp dosyalarının benim CFW'mde ve CFW ye ait rompatcher+ içinde olduğuna emin misiniz ? Ben niye göremiyorum kendi telimde? Açıkçası ne sormak istediğiniz de tam olarak anlayamadım.Sonradan kendiniz attıysanız bilemem.Birz yanıltıcı bir soru soruyorsunuz,dikkat lütfen.:allalla:

bu benchmark programının adı nedir

üyelik gerektirir.

CFW yi kurar kurmaz başka hiç bir şey yüklemeden denediğimde olmadı zaten... Bilemiyorum telefonum blue belki bir şey ile çakışıyordur veya başka bir şey vardır bilemiyorum.

Tekrar bir temiz kurulum yapar mısınız ? ve Geliştiricilerden son java sis dosyasıı yükleyin.diğer 9HS başlığımdan bu dosyaya ulaşabilirsiniz.

Not : başlığa resimler eklendi.

henes_42

henes_42

Üye
open4all rmp e installserver rmp dosyalarının benim CFW'mde ve CFW ye ait rompatcher+ içinde olduğuna emin misiniz ? Ben niye göremiyorum kendi telimde? Açıkçası ne sormak istediğiniz de tam olarak anlayamadım.Sonradan kendiniz attıysanız bilemem.Birz yanıltıcı bir soru soruyorsunuz,dikkat lütfen.:allalla:

fatih kardeş emeğine teşekkürler, ancak yanıltıcı soru soruyorsunuz derken lütfen teessüf ediyorum, yanıltıcı soru sormak, bunu söylemeniz kasıt var anlamına gelirki şöyle bir v50 ile bu v51 modifiyelerinize bakarsanız asla öyle bir yorumda bulunmadığımı görebilirsiniz. modifiyeden önce patches klasörünü sildim ve modifiyeden sonra patches klasörünü kendisi oluşturdu ve bu dediğim open4all rmp dosyası aktif olarak geldi.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih kardeş emeğine teşekkürler, ancak yanıltıcı soru soruyorsunuz derken lütfen teessüf ediyorum, yanıltıcı soru sormak, bunu söylemeniz kasıt var anlamına gelirki şöyle bir v50 ile bu v51 modifiyelerinize bakarsanız asla öyle bir yorumda bulunmadığımı görebilirsiniz. modifiyeden önce patches klasörünü sildim ve modifiyeden sonra patches klasörünü kendisi oluşturdu ve bu dediğim open4all rmp dosyası aktif olarak geldi.
Şahsen yorumlarınızı tek tek biliyorum,rencide etmek gibi bir niyetim kesinlikle yok ;
Ama üzerine basarak söylüyorum,ilk sayfadak linke yüklemiş olduğum ,PROViSUAL v.4.0 kullanıyorsanız patches klasörü içerisinde ne installserver.rmp ne de open4all rmp yaması yok.
Kurulumla birlikte bir tek aktif gelen yama var.o da ReadCroot yaması.
CFW çıkmadan önce Test ve beta ve beta2 olmak üzere üç farklı deneme sürümü test edilmesi için bazı arkadaşlara dağıtıldı.o sürümler bir şekilde elinize ulaştı ve kurulumu o sürümlerden yaptıysanız dediğiniz doğrudur.veya cfw yi editlemeye kalkıp kendiniz patches klasörü içine bu yamaları atarsanız yine doğrudur.
Ama ilk mesajdaki linkten indirip kurulum yaparsanız ortada bir karışıklık var ve inanın arkadaşlar bu konuda yanlış düşünecekler diyorum.

PROViSUAL v.4.0
kuran ve kullanan arkadaşlardan bir isteğim olacak.Menü-Hacks-RomPatcher+ içinde installserver.rmp ve open4all rmp yamaları mevcut mu ?Bakıp cevaplarsanız sevinirim.

Souldreath

Souldreath

Üye
Tekrar bir temiz kurulum yapar mısınız ? ve Geliştiricilerden son java sis dosyasıı yükleyin.diğer 9HS başlığımdan bu dosyaya ulaşabilirsiniz.

Not : başlığa resimler eklendi.

İlgin için teşekkür ederim. Denemiştim en son java yı da kurdum ama telden yine maxicep e hatta sitesinde flash olan her hangi bir siteye giremiyordum, şu an daha önce söylediğim gibi birol arkadaşın cfw sini yükledim onda sorun yok ekstra java da yüklemedim. Çok kararsız kaldım şu an senin hazırladığın cfw cidden insan aklını sürekli çelebilecek özellikler içeriyor özellikle yeni homescreenin 2.0 versiyonu çıkarsa daha da güzel olacak. Şarj konusunda korkularım olmasa... yazarken bile cfw nin çağrısına kapılıyorum :D cidden çok güzel olmuş :D galiba birazdan yükleyeceğim tekrar deneyeceğim :D Umarım sorunsuz kurulmuş olur...

ortioktay

ortioktay

Üye
Şahsen yorumlarınızı tek tek biliyorum,rencide etmek gibi bir niyetim kesinlikle yok ;
Ama üzerine basarak söylüyorum,ilk sayfadak linke yüklemiş olduğum ,PROViSUAL v.4.0 kullanıyorsanız patches klasörü içerisinde ne installserver.rmp ne de open4all rmp yaması yok.
CFW çıkmadan önce Test ve beta ve beta2 olmak üzere üç farklı deneme sürümü test edilmesi için bazı arkadaşlara dağıtıldı.o sürümler bir şekilde elinize ulaştı ve kurulumu o sürümlerden yaptıysanız dediğiniz doğrudur.veya cfw yi editlemeye kalkıp kendiniz patches klasörü içine bu yamaları atarsanız yine doğrudur.
Ama ilk mesajdaki linkten indirip kurulum yaparsanız ortada bir karışıklık var ve inanın arkadaşlar bu konuda yanlış düşünecekler diyorum.

PROViSUAL v.4.0 kuran ve kullanan arkadaşlardan bir isteğim olacak.Menü-Hacks-RomPatcher+ içinde installserver.rmp ve open4all rmp yamaları mevcut mu ?Bakıp cevaplarsanız sevinirim.

ikside yok

Souldreath

Souldreath

Üye

PROViSUAL v.4.0
kuran ve kullanan arkadaşlardan bir isteğim olacak.Menü-Hacks-RomPatcher+ içinde installserver.rmp ve open4all rmp yamaları mevcut mu ?Bakıp cevaplarsanız sevinirim.

2si de yoktu. Fakat şöyle bir şey söyleyebilirim. Dün bir cfw denerken senin dosyaların çıktı denediğim cfw de olmamasına rağmen programlardan v51 dosyalarını kaldırıp tekrar kurmuştum, belki flash atarken bilgisayarın geçici bir yerinde dosyalar kalıyor ve biz silsek de telefona bir şekilde gönderilmiş oluyordur bilmiyorum ama normalde o dosyalar oluşmamakta :D

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buradan bir açıklama yapmak istiyorum;bildiğiniz üzere CFW'lerime ait dosyaları bazı arkadaşlar yeniden düzenleyerek kendi cfw leri olarak yayınlıyorlar.o CFW'lerdeki olası hatalar ve sorunlar beni kesinlikle bağlamaz.Ben sorunsuz ve stabil CFW'ler üretip defalarca test ettikten sonra en az hata en az sorun prensibi ile yayınlamaya gayret ediyorum.CFW'lerin varsa hata ve sorunlarını ve çözümlerini yayınlarken zaten belirtiyorum.
*#0000# yaptığınızda ismim olan f@tih veya
PROViSUAL v.4.0 ibaresini görmeniz gerekli.yeniden düzenledikleri CFW'lerimde ilk önce bunları silmekteler.Fakat CFW'lerin içinde bana ait imzaları silememekteler.Bu yüzden açmış olduğum konular haricinde ki bana ait değiştirilmiş CFW'leri indirdiyseniz soru ve sorunlarınızı ilgili başlıklarda o CFW'leri yayınlayan arkadaşlara yöneltiniz.

Souldreath

Souldreath

Üye
CFW yi tekrar telefona attım :D bazı sitelerde yine atıyor anladığım kadarıyla site içeriğinde büyük flash varsa bu gibi bir sorun oluyor. Fakat artık rahat rahat maxicep e giriyorum :D ilk kurduğumda mobile siteler hariç hiç bir normal siteye giremiyordum şimdi güzel oldu :D sorun neymiş hiç anlamadım her 2side temiz flashlama işlemiydi... Şimdi auto installer yapma zamanı :D:D

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Öncelikle bu güzel çalışma için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Ben kapatılan kameranın sesini açmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fatih kardeşim gerçekten büyük emek vermişsin,eline koluna sağlık.benim 5800 cihazım yok ama bu emeğe teşekkür etmeden geçemedim.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu güzel çalışma için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Ben kapatılan kameranın sesini açmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Kamera foto çekim sesi zaten açık kardeşim.

Fatih kardeşim gerçekten büyük emek vermişsin,eline koluna sağlık.benim 5800 cihazım yok ama bu emeğe teşekkür etmeden geçemedim.

Teşekkür ederim kardeşim İlgin için:oke:

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
fazla söze gerek yok emeğini bizimle paylaştığın için tşk ederim harika bir yazılım olmuş ellerine sağlık şimdi kurdum kullanıyorum

JohanGielen

JohanGielen

Üye
kurdum arkadaşım teşekkürederim bi sorum olacak " ı " harfleri biraz farklı çıkıyor normal mi ben yüklerken hata yapmış olabilirmiyim

Takipçi Satın Al

Üst Alt