[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
f@tih yine harikasın kardeşim ellerine sağlık. artık telefonum yok :( ama takipteyim :ehe

coskuncay19

coskuncay19

Üye
fatih her zmnki gibi harikasın diger fw leri denedim seninkiden daha yavas ve seninki daha güsel....

her zmn olduğu gibi Fatih'e DvM......

KALİTE Mİ ARIYORSUNUZ KALİTE FaTiH ;)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Ufak bir Code sorunu yüzünden ilk mesajdaki CFW'ye ait link kaldırılmıştır.Link Yenilenecektir.Bahsi gecen code sorunu widgetizer.sis dosyasının hafıza kartına kopyalanması ile ilgilidir.Telin çalışmasına hiçbir şekilde etkisi yoktur.Sadece hafıza kartındaki e:\thinkchange\c klasörü içindeki widgetizer.sis dosyasını kullanmamanız gerekmektedir.başka bir widgetizer.sis dosyası ile değiştirilmesi gerekli.

Yorumlara ve sorunlara daha sonra cevap vereceğim.

Aang67

Aang67

Üye
Ufak bir Code sorunu yüzünden ilk mesajdaki CFW'ye ait link kaldırılmıştır.Link Yenilenecektir.Bahsi gecen code sorunu widgetizer.sis dosyasının hafıza kartına kopyalanması ile ilgilidir.Telin çalışmasına hiçbir şekilde etkisi yoktur.Sadece hafıza kartındaki e:\thinkchange\c klasörü içindeki widgetizer.sis dosyasını kullanmamanız gerekmektedir.başka bir widgetizer.sis dosyası ile değiştirilmesi gerekli.

Yorumlara ve sorunlara daha sonra cevap vereceğim.

:naughty:

ceza_faruk

Üye
kardeş bu yeni sürümde şarj çok gidiyo mu cpu modfix olduğu için cevap verirseniz sevinirim

mustafa

mustafa

Üye
f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Orijinalden alıntı: f@tih

"CP z:\\data\\c2zmaker.sisx e:\\thinkchance\\widgetizer.sis" kodundaki yazım hatası son düzenlemeleri yaparken aceleden kaynaklandı.uyarı için teşekkürler.Gerçi bu kod hatasının CFW nin işleyişine bir tesiri yoktu.Sadece AutoInstaller ile Widgetizerin kurulmamasına sebep oluyordu.Söz konusu kodu düzelttim.Fresh temanın update çıkmış onu ekleyip ve cfw linkini yenileyeceğim.
Gerekli Düzeltmeler yapılıp CFW indirme link yenilendi.Fresh temanın update i olan FRESH^3_IND190 tema eklendi.Bu yüzden Klasör görünümleri değişti.Yeni Resimler düzenlenerek ilk sayfaya eklendi.

Newpronik

Üye
fatih çok teşekkürler çok güzel frimeware fakat bir soru sorucam PROViSUAL da çabuk tercih nasıl değiştiricez çok güzel ama ayarlara girmeden tercihleri değiştirmeyi bulamadım bir türlü

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Gerekli Düzeltmeler yapılıp CFW indirme link yenilendi.Fresh temanın update i olan FRESH^3_IND190 tema eklendi.Bu yüzden Klasör görünümleri değişti.Resimler düzenlenerek ilk sayfaya eklendi.

Söz verdiğim gibi PROViSUAL'dan sonra PROPER ve NORMAL MOD olmak üzere iki çalışmam daha var.Bu çalışmaları da yayınladıktan sonra artık mod yayınlamayı ve CFW ler ile uğraşmayı v51 ile birlikte bırakacağım.Bu karara varmamın tek sebebi özel yaşantıma vakit ayıramıyor olmam,başka sebep aramaya gerek yok.

serkan234

Üye
Fatih hocam ilk once calismalariniza son vereceginizi duymak beni üzdü... ben bi soru soracaktim bu samsung widget te arka plan rengini degistiremiyormuyuz acaba hafiza kartinin icinde wallpaper seklinde bi resim var bunu degistirince ayni isimle degisirmi? bilgilendirirseniz sevinirim...

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadaşım suan senın fw kullanmaya basladım memnunum ama acılıs ekranı bıraz acayıpıme gıttı kasma var gıbı oluyor ama neyse bıde yenı fw ler gelınce ne farklılıklar oldugunu yazarsın ınsallah :)

Souldreath

Souldreath

Üye
uygun widgetizer programını bir de ayrıca link olarak verebilir misin? ( çok şey istiyor olabilirim bilemedim daha önceden cfw yi yükleyenler için ayrıca eklenebilir diye düşünmüştüm... ) Şimdiden çok teşekkür ederim. Almış olduğun karara saygım sonsuz v60 çıkarsa yap yap yap die başını çok ağrıtan olabilir :D Bu kadar güzel cfw lere insanları alıştırdın :D Bu zamana kadar yapmış olduğun tüm cfw ler için tekrar teşekkür ederim...

nostoney

Üye
arkadşalar bu mesaj merkez numarası ne ya cfw yi yükledim onu istiyorr

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
PROPER [ NORMAL MOD ] v4.0 Linki ilk sayfa ikinci mesaja yüklendi.

PROViSUAL sürümden FARKLARI :

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
2 - FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA
3 - CPU MODFİX YOK.

- Diğer tüm özellikler aynıdır.
- v4.0 için başka mod çıkarmayacağım.Sadece bu iki mod olacak.Modlar yayınlandığı şekilde.Modlarda Başkaca düzeltme yapmayacağım.
(Sadece PROViSUAL için FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA ekleyip linki değiştireceğim)
- Modlarda isteyen istediği düzeltmeyi yapabilir,yayınlayabilir.Tek isteğim düzenlenip yayınlanacak modlarda adımın kullanılmaması.
- 5800 v51-v4.0 ile tüm mod çalışmalarımı sona erdirdim.Bundan sonra çıkabilecek firmware güncellemeleri için mod - hack çıkarmayacağım.
- v4.0 'ın hazırlanmasında bana yardımlarını esirgemeyen ; emperor1907 - Aang67 - NomadCRY - TheWorldLord arkadaşlarıma kucak dolusu teşekkürler.
- Forumdan ayrılmıyorum,sorulara sorunlara cevap vereceğim.
- Yukarıda da yazdığım gibi;modlarda şu da olsaydı ,şu da çıkarılsaydı, açılış ekranı niye böyle veya j harfi kalın ş harfi ince gibi sorulara da yanıt vermeyeceğim.
- Modlar bu şekilde arkadaşlar.modları kurarak yüklendiğinde gelen özellikleri kabul etmiş oluyorsunuz.
- Modlara +/- özellik katmayacağım.isteyenler kendileri yapabilir.

maviay54

Üye
PROPER [ NORMAL MOD ] v4.0 Linki ilk sayfa ikinci mesaja yüklendi.

PROViSUAL sürümden FARKLARI :

1 - ORjiNAL FONT EKLENDi
2 - FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA
3 - CPU MODFİX YOK.

- Diğer tüm özellikler aynıdır.
- v4.0 için başka mod çıkarmayacağım.Sadece bu iki mod olacak.Modlar yayınlandığı şekilde.Modlarda Başkaca düzeltme yapmayacağım.
(Sadece PROViSUAL için FRESH^3 1.1_IND190 DEFAULT TEMA ekleyip linki değiştireceğim)
- Modlarda isteyen istediği düzeltmeyi yapabilir,yayınlayabilir.Tek isteğim düzenlenip yayınlanacak modlarda adımın kullanılmaması.
- 5800 v51-v4.0 ile tüm mod çalışmalarımı sona erdirdim.Bundan sonra çıkabilecek firmware güncellemeleri için mod - hack çıkarmayacağım.
- v4.0 'ın hazırlanmasında bana yardımlarını esirgemeyen ; emperor1907 - Aang67 - NomadCRY - TheWorldLord arkadaşlarıma kucak dolusu teşekkürler.
- Forumdan ayrılmıyorum,sorulara sorunlara cevap vereceğim.
- Yukarıda da yazdığım gibi;modlarda şu da olsaydı ,şu da çıkarılsaydı, açılış ekranı niye böyle veya j harfi kalın ş harfi ince gibi sorulara da yanıt vermeyeceğim.
- Modlar bu şekilde arkadaşlar.modları kurarak yüklendiğinde gelen özellikleri kabul etmiş oluyorsunuz.
- Modlara +/- özellik katmayacağım.isteyenler kendileri yapabilir.
fatih herşey için teşekkürler....inşallah kararından dönersin ve bizleri yeni cfw siz bırakmazsın.. Sana özel yaşamında basarılar hocam:oke:

deftercim

Üye
Evet eline sağlık fatih kardeş teşekkürler

henes_42

henes_42

Üye
Fatih kardeş, ellerine sağlık, yüreğine sağlık, emeğini, zamanını bizlerle paylaştın, yerli yersiz sorularımız oldu, yine buralardaymışsın ama kendi adıma hakkını helal etmeni rica ederim. zira çok istifade ettik, adın fatih, adın gibi buradaki insanların gönüllerini fethettin, evet zor bir işe girdin ve şu ana kadar da alnının akı ile sürdürdün, inşaallah her daim alnın ak olarak gezersin. v60 çıktığında herkes senden bir modifiye çalışması bekleyecektir, olur veya olmaz ama teşekkürler.

--------------------------------

provisual sürümü yüklemiştim, şimdi normal modu geçtim, provisal sürümde şarj sorunu olabilir diye yazılınca bu yüzden. orjinal font yüklemen güzel olmuş, sanki biraz daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana normal sürüm. Temayı değiştirince klasör simgeleri de değişmiş dediğin gibi, görsellikte yine güzel olmuş. teşekkürler fatih kardeş

---------------------------------
arkadaşlar bilindiği gibi 5800 larda işlem listesinde gelen, aranan veya yapılan bir işlemin tek olarak kaydını silemiyoruz, listeyi komple temizliyor, işlem kaydı listenizden bir arama veya bağlantı silmek isterseniz onunla ilgili harika bir Türkçe program bulup eklemiştim, kullanmak isteyen olursa

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...inden-tek-kayit-silme-381240.html#post2557260

milestone

milestone

Üye
ellerine sağlık

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar modifiyenin tanıtımında en altta

- Widgetizer E:\Thinkchange\c\ içine Auto aktarım (kurulum sonrası kurmak için)

yazıyor. modifiyeyi (normal mod) geçtim ve widgetizer isimli bir dosya var, ne işe yaradığını bilmesemde kurdum telefona, ancak bu programın ne işe yaradığını bilen bir arkadaşımız kısaca bilgi verebilir mi?

--------

arkadaşlar araştırdım ve buldum, telefon ekranına uygulamaların kısayollarını eklemek için güzel bir yazılım, test ettim ve beğendim. teşekkürler fatih kardeş

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar modfix ne demek kısaca bilgi verebilirmisiniz? teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt