Souldreath
Üye
çok harika bir cfw olmuş dokunmatik hassasiyetinden telefon hızına dün gece deneyebildiğim kadar her şeyi denedim
oldukça güzel. Fakat bugün bir şey farkettim yer imlerinden maxicep veya bazı mobile olmayan her hangi bir siteye girince bir süre sonra programdan atıyor. Bir tek bende oluyorsa çözümü ne olabilir?
--------------- Ekleme ---------------
Yabancı bir forumda sorunuma cevap buldum arkadaşlar sorun java olayının enable olmasından kaynaklanıyormuş eski java sürümünde böyle bir sorun oluyormuş java yı disable yaptıktan sonra oldukça hızlı bir şekilde maxicep e girebildim atmadı ve dolaşabiliyorum...
java 2.1 betayı indirdim fakat yine javayı açınca problem :S kapatınca gezebiliyorum...
oldukça güzel. Fakat bugün bir şey farkettim yer imlerinden maxicep veya bazı mobile olmayan her hangi bir siteye girince bir süre sonra programdan atıyor. Bir tek bende oluyorsa çözümü ne olabilir?--------------- Ekleme ---------------
Yabancı bir forumda sorunuma cevap buldum arkadaşlar sorun java olayının enable olmasından kaynaklanıyormuş eski java sürümünde böyle bir sorun oluyormuş java yı disable yaptıktan sonra oldukça hızlı bir şekilde maxicep e girebildim atmadı ve dolaşabiliyorum...
java 2.1 betayı indirdim fakat yine javayı açınca problem :S kapatınca gezebiliyorum...

Bekleyin arkadaşlar.. Ekran görüntüleri eklenmeden olur mu hiç.. Bekleyin ekler Fatih abi.. İmkanım olsa ben ekleyecektim ama şu an imkanım yok. 

Ne yapalım Türkçe' de yayınlarız artık