[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

Souldreath

Souldreath

Üye
çok harika bir cfw olmuş dokunmatik hassasiyetinden telefon hızına dün gece deneyebildiğim kadar her şeyi denedim :D oldukça güzel. Fakat bugün bir şey farkettim yer imlerinden maxicep veya bazı mobile olmayan her hangi bir siteye girince bir süre sonra programdan atıyor. Bir tek bende oluyorsa çözümü ne olabilir?

--------------- Ekleme ---------------

Yabancı bir forumda sorunuma cevap buldum arkadaşlar sorun java olayının enable olmasından kaynaklanıyormuş eski java sürümünde böyle bir sorun oluyormuş java yı disable yaptıktan sonra oldukça hızlı bir şekilde maxicep e girebildim atmadı ve dolaşabiliyorum...

java 2.1 betayı indirdim fakat yine javayı açınca problem :S kapatınca gezebiliyorum...

henes_42

henes_42

Üye
çok harika bir cfw olmuş dokunmatik hassasiyetinden telefon hızına dün gece deneyebildiğim kadar her şeyi denedim :D oldukça güzel. Fakat bugün bir şey farkettim yer imlerinden maxicep veya bazı mobile olmayan her hangi bir siteye girince bir süre sonra programdan atıyor. Bir tek bende oluyorsa çözümü ne olabilir?

Yabancı bir forumda sorunuma cevap buldum arkadaşlar sorun java olayının enable olmasından kaynaklanıyormuş eski java sürümünde böyle bir sorun oluyormuş java yı disable yaptıktan sonra oldukça hızlı bir şekilde maxicep e girebildim atmadı ve dolaşabiliyorum...

java 2.1 betayı indirdim fakat yine javayı açınca problem :S kapatınca gezebiliyorum...

heyecanla bu sürümü bekleyenlerden biriydim, yorumları okyurdum yükleme öncesi. sizin bahsettiğiniz java sorunun çözme meselesinde java yı enable / disable yapma dediğiniz konu hakkında bilgi verirmisiniz, nereden nasıl (disable) kapatılıyor ve java kapatılınca nereye olumsuz etkisi olur? bilgi verebilirseniz sevinirim

Souldreath

Souldreath

Üye
kendi browserınına girdikten sonra ayarlar genel de java yı kapatabilirsiniz yaklaşık 15-20 mb java update yaptım ama yine enable yapınca maxicep e falan girmiyor site tam yüklenirken çat die atıyor... Bilemedim belki sadece ben de böyle bir sorun oluşmuştur.

java tabanlı nesneler çalışmaz kapatınca...

henes_42

henes_42

Üye
birşey sormak istiyorum, fatih kardeş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda cevap verirler. modifiyeyi incelerken (rofs3) system\bin klasörünün içinde [email protected] diye bir dosya olduğunu gördüm. bu dosya nedir? şimdiden teşekkürler

suatkah

suatkah

Üye
tşk . ekran görüntüleri biran önce eklenirse daha iyi olur...

henes_42

henes_42

Üye
kendi browserınına girdikten sonra ayarlar genel de java yı kapatabilirsiniz yaklaşık 15-20 mb java update yaptım ama yine enable yapınca maxicep e falan girmiyor site tam yüklenirken çat die atıyor... Bilemedim belki sadece ben de böyle bir sorun oluşmuştur.

java tabanlı nesneler çalışmaz kapatınca...

verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum. modifiyeyi geçince kendi telefonumda dener ve sonucu yazarım burda bizde de yaşanacakmı?

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
caps yok mu?

Aang67

Aang67

Üye
Klavyede "_" karakteri boş görünüyor.
Ama dokunduktan sonra yazılmış olarak görünüyor.

DH'de özel mesaj atmıştım farketmedin sanırım :hmmm

webersin

webersin

Üye
Ekran görüntülerine baksak güzel olur Türkçe bir şekilde ...

TheRock72

Üye
teşekkürler yine harika bir çalışma yapmışsın.
Mod arkadaşlar hiç olmazsa bu topiği sabit yapın.

ortioktay

ortioktay

Üye
Euro2 Turkey RED^0559083^50.0.005^001 pardon bende yüklerken yeni versiyon icin
Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 cıkıyor

Aang67

Aang67

Üye

Türkçe bir şekilde derken? Zaten Türk Malı üretim :d: Bekleyin arkadaşlar.. Ekran görüntüleri eklenmeden olur mu hiç.. Bekleyin ekler Fatih abi.. İmkanım olsa ben ekleyecektim ama şu an imkanım yok. :oke:

@ortioktay v51 yükleyeceksin zaten. Seç ve yükle..

ortioktay

ortioktay

Üye
resimde v50 olarak görünüyor eski anlatımın resimlerini koymuş o yüzden milletin kafası karışmasın diye söyledim

Souldreath

Souldreath

Üye
Şu an DH den birol arkadaşın cfw sini denedim onda bahsettiğim browser sorunu olmuyor (java açıkken). Aklıma gelen bir şey ram için kapatılan bir programcık buna neden olabilir mi? Bu arada Birol arkadaşınki gayet sade ve güzel bir CFW ama Fatih kardeşim seninki görsel açıdan bambaşka bişi :D CPU modlu su gibi batarya harcadığı için modsuzu bekliyorum şu an.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
fatih seni bu sitede tek geçiyorum başarılarının devamını diliyorum eline saglık süper olmuş

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
İlgi gösteren,kuran deneyen ve yorum yapan,sevgilerini ileten iletmeyen herkese çok teşekkürler.sorun olarak algılanan problemleri kendi çabanızla çözümlediğinizi gözlemliyorum.Bu çok iyi bir gelişme:oke:
Gelelim cvplara:box

birşey sormak istiyorum, fatih kardeş veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda cevap verirler. modifiyeyi incelerken (rofs3) system\bin klasörünün içinde [email protected] diye bir dosya olduğunu gördüm. bu dosya nedir? şimdiden teşekkürler
Bu dosya telin ilk açılışı için gereken bir dosyanın isminin değiştirilmiş hali
(bir nevi imza olarak bakabilirsiniz buna) isim değiştirilmekle kalmayıp bir başka şekilde de desteklenmiştir.CFW yi editleyecekseniz sadece bu ismi değiştirmeniz telin çalışmaz hale gelmesine yol açar.Biliyorsunuz;artık cfwlerimi editleyerek kendi cfwleri olduğunu söyleyenler için bir imza olarak kullanıyorum.

tşk . ekran görüntüleri biran önce eklenirse daha iyi olur...
Yükleyeceğim.Çok yoğun olduğum için henüz fırsat bulamadım.En kısa zamanda yükleyeceğim.

Klavyede "_" karakteri boş görünüyor.
Ama dokunduktan sonra yazılmış olarak görünüyor.

DH'de özel mesaj atmıştım farketmedin sanırım :hmmm

Heryere yazıyorum;bir daha yazayım.Fonttan kaynaklı.Fakat CFW için en uygun font budur.Değiştirmeyi düşünmüyorum.Ama siz içeriden ve dışarıdan olmak üzere değiştirebilirsinz.:oke:

Ekran görüntülerini URDU dilinde yayınlamayı düşünüyordum:kop:Ne yapalım Türkçe' de yayınlarız artık:islik

resimde v50 olarak görünüyor eski anlatımın resimlerini koymuş o yüzden milletin kafası karışmasın diye söyledim

Kafa karıştıracakacak veya anlaşılmayacak birşey yok ki.JAF genel anlatıma uyarak adımları takip etmeniz yeterli. yabancı forumlarda ;CFW ler için JAF kurulumu vermiyorlar bile.Sadece birtek açılmış konuları var,oraya bakıp kurulumlarını yapıyorlar.Buna rağmen JAF anlatımı koyuyorum.

UniqueDemon

Üye
@fatih eline sağlık teşekkürler. Birşey sorcam Benchmark programıyla CPU hızı ölçtünüzmü. Acaba kaç ? Çünkü senin diğer firmware dosyanda 470'in altına düşmüyodu bazen 531 e kadar çkıyodu. Buda hızlımı onun kadar ? Bide resimleri ne zaman yükleyebilirsin

ASC33

ASC33

Üye
Evet ,sonunda indirdim ve denedim süper olmuş fatih arkadaşım,hakikaten abartmıyorum,yağ için de söylemiyorum,bu konuda dünyada 2kişisiniz; biri türk olduğumuz için övünerek söyleyebilirim sen,öteki de yabancı forumlardan biri.tabii senin CFW'lerin bence 2 adım önde.gerçekten ellerine sağlık...Birazda küçük eleştiri yapayım tabi benim zevkime göre;mavi rengi çok severim ama bu seferki tema çok hoşuma gitmedi,ovi kurulum yapıyor ama yine ovi mağazaya girmiyor.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
@fatih eline sağlık teşekkürler. Birşey sorcam Benchmark programıyla CPU hızı ölçtünüzmü. Acaba kaç ? Çünkü senin diğer firmware dosyanda 470'in altına düşmüyodu bazen 531 e kadar çkıyodu. Buda hızlımı onun kadar ? Bide resimleri ne zaman yükleyebilirsin

Henüz ölçüm yapmadım.Zaten en son ölçümümü v40'da yapmıştım.444Mhz çıkmştı.Bu CFW nin bir öncekinden daha hızlı olduğundan emin olabilirsiniz.Ama benchmark lçümleri kimi zaman yanıltıcı olabiliyor.O anki telin kullanımı ,yüklü programların azlığı çokluğu,ram in o an için düşüklüğü v.s.Tavsiyem ilk kurulum sonrası hemen ;tel yüksüzken bir ölçüm daha sağlıklı olabilir.
Çok fazla birşey yok aslında yüklenecek resim ama birazdan yükleyeceğim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt