[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fazla söze gerek yok emeğini bizimle paylaştığın için tşk ederim harika bir yazılım olmuş ellerine sağlık şimdi kurdum kullanıyorum
Ben teşekkür ederim kardeşim:oke:Sormak istediğin bir şey olursa çekinme.

kurdum arkadaşım teşekkürederim bi sorum olacak " ı " harfleri biraz farklı çıkıyor normal mi ben yüklerken hata yapmış olabilirmiyim

Yok o bir hata değil.CFW içinde kullandığım fontta ı ve ç harfleri biraz farklı çıkmakta ; ayrıca ( _ ) altçizgi işareti simge kütüphanesi yeri boş.fakat basınca _ çıkıyor.isterseniz orjinal fontu edinip e:\resource\fonts klasörü içine atıp kullanabilirsiniz.O zaman bahsettiğiniz olaylar olmuyor.Sanırım orjinal font 9HS başlığımda linki oolacak.

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
fatih yine e de music diye bir klasör mü açacam müzik çaların direk görmesi için ? müzikleri

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Yok o bir hata değil.CFW içinde kullandığım fontta ı ve ç harfleri biraz farklı çıkmakta ; ayrıca ( _ ) altçizgi işareti simge kütüphanesi yeri boş.fakat basınca _ çıkıyor.isterseniz orjinal fontu edinip e:\resource\fonts klasörü içine atıp kullanabilirsiniz.O zaman bahsettiğiniz olaylar olmuyor.Sanırım orjinal font 9HS başlığımda linki oolacak.[/QUOTE]

baktım arkadaşım ama malesef bulamadım bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim olmazsa bu fontla devam ederim artık

barisakkaya

Üye
Ememğine sağlık usta gerçekten çok güzel olmuş diğer modifiye versiyonunu bekliyorum onu da deneyeceğim.Takibindeyim :ehe

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
fatih yine e de music diye bir klasör mü açacam müzik çaların direk görmesi için ? müzikleri

C ve E de her klasörden MP3 leri okuyor.Ayrı klasör açmanıza gerek yok.

baktım arkadaşım ama malesef bulamadım bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim olmazsa bu fontla devam ederim artık

Buyur kardeşim.Sadece 10 indirme için link.

Ememğine sağlık usta gerçekten çok güzel olmuş diğer modifiye versiyonunu bekliyorum onu da deneyeceğim.Takibindeyim :ehe

Teşekkürler kardeşim.:oke:
Maalesef özel işlerimden dolayı diğer modlarda bir günlük bir aksama oldu.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
kişisel ayarlardaki widget ler nereye ekleniyor ?=

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
kişisel ayarlardaki widget ler nereye ekleniyor ?=

CFW ile birlikte gelen bluespectrumHS'ye ait E:\ dizinine gelen gadget.swf ve bluespectrumHS klasörünü sildikten sonra 9HS konusundaki gadgetlerden indirip uyan bir tanesini deneyebilirsiniz.O konuda 20 civarında gadget.swf var.yarıya yakını kişisel ayarlardaki widgetler ile uyumlu.deneyerek bulabilirsiniz.:oke:

mustafa

mustafa

Üye
hocam tema için nahid ve ind190 isimli arkadaşın temalarına bakabilirsin. kral tema yapıyor adamlar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
hocam tema için nahid ve ind190 isimli arkadaşın temalarına bakabilirsin. kral tema yapıyor adamlar

Tamam kardeşim bakacağım.Zaten diğer modları geciktirdim.Olmazsa onlara güzl bir açılış teması uyarlayabiliriz.Çookkk Teşekkürler.:heyo:

mustafa

mustafa

Üye
zaten bu cfw de ind190 ın temasını kullanmışsın. ayrıca kullandığın temanın update i çıktı dostum :D

--------------- Ekleme ---------------

dostum bir de şu var samsung homescreen de arama yapma kısmında *123# yaparak kontör sorgulanmıyor. arama yapıyor :D belirtmek istedim bi çözümü var mı?

henes_42

henes_42

Üye
önceki yorumumda hack klasöründe farklı dosyaların olduğunu söylemiştim, burda fatih kardeşden ÖZÜR DİLİYORUM, tekrar geçtim modifiyeyi ve kendisinin dediği gibi çıktı. open4all rmp falan çıkmadı.

fatih kardeş yeni çıkartacağın o iki modifiye içinde Ramblow programının Türkçe sürümlerini kullanabilir misin? senin yüklediğin ingilizce, biz sonradan üzerine Türkçe kurmak istediğimizde bu zaten dahili bir bileşen şeklinde bir uyarı veriyor ve Türkçe sürümü kullanamıyoruz. bunu da göz önünde bulunursan seviniriz. imkan varken neden Türkçe sürüm olmasın. Teşekkürler

JohanGielen

JohanGielen

Üye

indirdim kardeşim dediğin konuma yani e:\resource\fonts baktım e'de resource var ama içinde fonts dosyası yok neden olabilir benmi oluştursam

wave58

Üye
ya kardeş ben navifirm den ınd orj dosyalarla senın verdiğin cflerıi üzerine yazdım ve flaşı attım ama tel haclı olmadı ve orj kaldı ev ekranı adece samsung witget geldi temalar ve uygulamamalr gelmedı rompavher gibi lütfen acil yardım senın verdiğin dosyalarda hack dosyası yokmu onu başak biryerdenmi indireem

JohanGielen

JohanGielen

Üye

indirdim kardeşim dediğin konuma yani e:\resource\fonts baktım e'de resource var ama içinde fonts dosyası yok neden olabilir benmi oluştursam

tamam arkadaşım hallettim internette aradım program var onu kurup degistirdim sağolasın

wave58

Üye
lütfen yardıımmmmmmmmmmmmmmmmm

ya kardeş ben navifirm den ınd orj dosyalarla senın verdiğin cflerıi üzerine yazdım ve flaşı attım ama tel haclı olmadı ve orj kaldı ev ekranı adece samsung witget geldi temalar ve uygulamamalr gelmedı rompavher gibi lütfen acil yardım senın verdiğin dosyalarda hack dosyası yokmu onu başak biryerdenmi indireem

UniqueDemon

Üye
Kurdum eline sağlık güzel olmuş. Ram : 1 Program ile 70 MB / işlemci : 1program ile 420Mhz...

nostoney

Üye
lütfen yardıımmmmmmmmmmmmmmmmm

flaşı hangi programla atıyosun

henes_42

henes_42

Üye

e:\resource\ klasörünün içine indirdiğin dosyada bulunan fonts klasörünü kopyala ve telefonu yeniden başlat orjinal fontlarla açılacak. biraz önce denedim ve çalıştı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt