kardeş sen pc de sertifikalarken hangi programı kullandın onuda bi yazarmısın ben geçen gün telefonumun yazılımını güncelleştrirken kapandı açılmadı servise gönderdim umarım hack işlemi sırasında bir sorun çıkmamışdıren başta da söylediğim gibi bu işlemleri yapmadan önce prgları mümkünse kofti sertifikadan değilsadece telefonunuzun imeisine ait sertifika ile (mümkünseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden alın) sertifikandırarak kurun, öyledeneyin. siz de düzgün sertifika işlemi yapamadığınız için hackleme olayını başaramamışsınız. başka çözümü yok malesef. sertifika olayını halledip öyle hacklemek gerekiyor...
evet bende aynen sizin dediğinizi anlattım konumdaben yaptım imstalseveri kopyalamam gerek kalmadı kendisi otomatik yaptı sadcee ropmpatheri explore ile kurdum ve bomba oldu eğer olmazsa hellox çalıştırdığınızda karşınıza çıkan yükleme ile ilgili yazılara iptal deyin sınea xploreyi açın ordan hellox klasörünün içinde rompatcheri kurun ve çalıştırın sonrası size kalmış.
tesekkurler...sertifika ayarları nasılyapılıyor maxicep sitesinde çeşitli konularda çeşitli yöntemlerle anlatılmıştır. arama butonundan bu konulara rahatlıkla ulaşabilirisinizdostum oncelıkle sertifikalandır dıonda sertifikalandırma nasıl oluo daha ılk adımı yapamadım ben dıgerlerini yhapıyım yaa yardım

kardeş sen pc de sertifikalarken hangi programı kullandın onuda bi yazarmısın ben geçen gün telefonumun yazılımını güncelleştrirken kapandı açılmadı servise gönderdim umarım hack işlemi sırasında bir sorun çıkmamışdır

evet bende aynen sizin dediğinizi anlattım konumdatesekkurler...
--------------- Ekleme ---------------
sertifika ayarları nasılyapılıyor maxicep sitesinde çeşitli konularda çeşitli yöntemlerle anlatılmıştır. arama butonundan bu konulara rahatlıkla ulaşabilirisiniz
dediğim gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesinden telefonumun imeisine özel sertifika alıp bilgisayarda SignSiS prgile hellox ve xloreyi sertifikalandırdım....
anladığım kadarıyla diğer arkadaşlar da işe yararbir yöntemoldu bu.nedenbir teşekkürü az buluryorsunuz ?![]()
arkadadasım zaten ben de onu anlattım. takıldıgın yerde xplorer dan devam edeceksin. iyi oku yapabilirsin...Helloox'u Opda dan aldığım sertifika ile imzaladım. Helloox'u kurarken "unpacking files" yazısı çıkıyor ve orada kalıyor! Yardım lütfen!![]()
KArdeş hellox sertifikalandırıp yukle.takılıgı yerde deidğim yontemi yap olacaktır kesin.bi arkadasş e71 de başardı bunu..Hemen hemen tum Hellox versiyonlarini denedim.Onlarca defa yukledim kaldirdim olmadi.Rompatcheri yuklemeye calistim: Required application access not granted diye bir hata verdi. HelloOx-u calistirdigimda bazen adimlar yapilir gibi gozukuyor amma sadece mapping drive islemini yapiyor.Ne Rompatcher yukluyo ne de bir sey. Anliyicaginiz ben basramadim ya da olmuyor.
E71 RM 357 500.21.009
Helloox'u Opda dan aldığım sertifika ile imzaladım. Helloox'u kurarken "unpacking files" yazısı çıkıyor ve orada kalıyor! Yardım lütfen!![]()
birincisi benim anlattığım yöntem iki ay öncesinde yoktu.konu tarihine bakarsan.yaa abi ben bundan iki ay önce falan hacklemiştim senin yöntemle.O zaman telefonum eski olan 410.21.010 versionundaydı. Şimdi ben geçen gün telefonu güncelledim ve son yazılımı yükledim, güncellemeden öncede telefonu yedeklemiştim aynen gerektiği gibide yazılım bittikten sonra geri yükledim.Şimdi telefonum bu versionda 500.21.009 v10.0 ama hellox programı göstermiyo, uyg.yöneticiye bakyorum hellox yüklendi gösteriyo ama kısayolu yok yükleme nin içinde neden acaba? bide explorerden açıyorum rom pacheri yükle diyorum sertifika hatası diyo ben anlamadım. bi yardımcı olursanız sevinirim. hellox'u yeniden sertifikalandırdım ve tekrar yükledim yine aynısı.
hard format attıktan sonra bir daha dene bakalım.evet kusura bakmayın ben tarihte yanılmışım bir ay bile olmamış. Aslında bende ona şaşırdım başta sertifika hatası falan vermemişti helloxda ama şimdi veriyo.Tamam diğer hellox versiyonlarıda deniim olursa yazarım gerekirsede her şeyini yeniden yapıp hacklemeye çalışacam. Siz beni yalnış anlamayın abi sormak istediğim ben hellox'ı telefona yüklüyorum ve yükleme tamamlandı diyo ama ben telimde yüklemeyi açtığımda hellox programını görmiyorum kısayol vermiyo onun için biraz ortada kaldım.

KArdeş hellox sertifikalandırıp yukle.takılıgı yerde deidğim yontemi yap olacaktır kesin.bi arkadasş e71 de başardı bunu..