WhatsApp Messenger Nokia Symbian S60 3^ 5^

Sponsorlu Bağlantılar

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger Nokia Symbian S60 3^ 5^
WhatsApp daha önce iPhone ve BlackBerryler arasında kullanılabiliordu, internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmak için geliştirilmiş BBM tadında bi program ve artık Nokia da bu guruba dahil oldu
diğer MSN Messenger ve benzeri programlara göre daha hızlı, kullanışlı ve birçok kişi tarafından kullanılıor.Yakında Android içinde hazır hale geliceği resmi sitesinde duyurulmuş.
Rehberinizdeki numaralardan kimin bu programı kullandıgını buluor ve listenizi kendi oluşturuyor.
Karşınızdaki kişinin mesajı okuyup okumadıgınıda takip edebiliceginiz ufak simgelerde mevcut.
ilk başlarda ücretsiz olan bu uygulama şimdi senelik bir ücretlendirmesi var. bir senelik bir deneme sürümü var sonrası için belirtilen fiyat ise senelik $1.99..
Ana ekrana bi kısayolunu koydugunuz takdirde kullanımı son derece hızlı ve rahat. Varsa Wi-Fi yoksa 3G/EDGE üzerinden bağlanıo , cok mesajlşan kişiler için SMS yerini bu tarz bi uygulamanın alması hem ekonomik hemde daha keyifli olabilir.

Whatsapp messenger la artık resim, video ve ses klibi göndermekte ücretsiz

^^WhatsApp ^^

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: meorami, korkmaz9494, huseyn193 ve 10 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

kendal_47

kendal_47

Üye
Eline sağlık güzel bir şeye benziyor hemen deniyorum

Εthnic

Εthnic

Üye
tesekkurler..

cetincenk

cetincenk

Üye
nokia E71 e kurdum çalıştı ancak şuan listemde bu programı kullanan yok sanırım o yüzden deneyemedim henüz

OğuzcanAbi

Üye
saol kardeş en yakın zamanda deniycem

Yusuf_EMRE

Üye
Eyvallah güzel birşeymiş

priestjudge

Üye
Eyvallah çok güselmiş

luxury

Üye
Ya ben bu program wireless dışında bağlanmasın istiyorum. Ne yapabilirim?

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
ucretli olması kotu oldu yhaw

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben bu program wireless dışında bağlanmasın istiyorum. Ne yapabilirim?

malesef program o kadar ekonomik bi seçenek sunmuyor.. internet pakedinden baglanınca ole devam edior.. ''sadece wireless dan baglan'' gibi bi secenek yok :S

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
teşekkürler

tarpez

Üye
offline olmayi basarabilen varmi?

erenakil39

Üye
web den ayarlar a gir ordan bağlantıyı her zaman sor yap arkadaşım o zaman her bağlandığında sana soracak nerden bağlanayım diye

ali.oren

ali.oren

Üye
teşekkür

nc5Racer

Üye
nokia n97 minide sadece wifi den baglanio edge/3g den baglanmio sebebini bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim..

kmeall

kmeall

Üye
oldu

watercity

watercity

Üye
müthiş bi program 1 sene kayıtlı kullanmaya izin veriyor eline saglık

rkap

rkap

Üye
twşwkküeler